Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλύτερη μάρκα επαγγελματικών εργαλείων μπαταρίας και καλωδίου


vng

Recommended Posts

Το θέμα ειναι ποίος σου προσφέρει το καλύτερο servis.

Στα δικά μου το κάνω εγώ πάντα με γνίσια ανταλακτικά

Πάντος, μετά απο 30 χρόνια εμπιρίας προτιμώ τα Makita & kress.

Link to comment
Share on other sites

  • Απαντήσεις 55
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Οτι δινεις ,παιρνεις,και ενας επαγγελματιας δεν ασχολειται με κινεζικα και μαιμουδες.Παντως οι δυνατες μαρκες που ξεχωριζουν οπως Makita,Metabo,Hilti,Bosch επαγγελματικα,εχουν μονο ορισμενα δυνατα μοντελα σε διαφορες κατηγοριες εργαλειων και για να τα ξεχωρισεις χρειαζεται εμπειρια .Προσωπικα δεν αλλαζω γωνιακους μεγαλους τροχους -κοφτες της Bosch,κρουστικα και κομπρεσερ της Makita,μπαταριας μικρα της Metabo ,μπαταριας μεγαλα της Makita κ.ο.κ

Link to comment
Share on other sites

Θα είμαι σύντομος!Έχω δίλημμα συνάδελφοι, για κρουστικό - σκαπτικό ποιο απο τα δύο να προτιμήσω αυτό http://www.etools.gr/ergaleia-hlektrika/pistoleta/bosch/gbh-5-40-dce-dmf-10-bosch-pistoleto-kroustiko-peristrofiko.html ή αυτό http://www.toolservice.gr/hr4011c-makita.el.aspx ; Δεκτές και άλλες προτάσεις στην κατηγορία των 6kg! Μπαταρίας 99% θα αγοράσω makita!! Ευχαριστώ..

Link to comment
Share on other sites

Θεωρω οτι τα περισσοτερα επαγγελματικα εργαλεια που αναφερθηκαν ειναι πολυ καλα και ποιοτικα.Εγω θα σου ελεγα να επιλεξεις εργαλεια αναλογα την δουλεια που καλουνται να κανουν.Οποτε μπορει για τα μπαταριας να ειναι πολυ καλα π.χ. της de walt η makita και σε ρευματος να ειναι το bosch.

Αν εχετε χρονο ριξτε μια ματια εδω http://www.youtube.com/results?search_query=makita+vs+dewalt&aq=0&oq=makita+vs

θα παθετε την πλακα σας με τι καθονται και ασχολουνται...ειναι φοβερα παραδειγματα,εχει το ιδιο και με ρευμα.

Link to comment
Share on other sites

  • 3 weeks later...
Θα είμαι σύντομος!Έχω δίλημμα συνάδελφοι, για κρουστικό - σκαπτικό ποιο απο τα δύο να προτιμήσω αυτό http://www.etools.gr/ergaleia-hlektrika/pistoleta/bosch/gbh-5-40-dce-dmf-10-bosch-pistoleto-kroustiko-peristrofiko.html ή αυτό http://www.toolservice.gr/hr4011c-makita.el.aspx ; Δεκτές και άλλες προτάσεις στην κατηγορία των 6kg! Μπαταρίας 99% θα αγοράσω makita!! Ευχαριστώ..

 

Φιλε μου θα προσπαθησω να σε βοθησω-μπερδεψω....

Καταρχην να σου πω οτι περσι και εγω αγορασα σχεδον αυτα που ψαχνεις...και τελικα κατεληξα και χαιρομαι γι αυτο στα bosch..κατα την ταπεινη μου γνωμη ειναι ολα 1κλικ πανω απο τα μακιτα στις ιδιες κατηγοριες..

το συγκεκριμενο 5-40 και το 4-32 τα αγορασα και περιτο να σου πω οτι απλα κανουν παπαδες σε πολυ σκληρη και πολυωρη δουλεια..δουλεμενα..

Περα απο αυτα τα 2..ρωτησες και για 10.8 και 18 κλπ κλπ..

οσο για το 10.8 το καλαπληκτικο GDR 10.8 http://www.etools.gr/ergaleia-mpatarias/bosch-epaggelmatika/gdr-10-8-li-bosch-peristrofiko-kroustiko-katsabidi-extra.html απλα ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ....ματζοβολο και πολυυυ δυνατο και ειναι και 15Νm παραπανω απο το μακιτα τις σειρας του..

Τωρα ομως στο 18v GSR 18-VE-2-LI... http://www.etools.gr/ergaleia-mpatarias/bosch-epaggelmatika/gsr-18-ve-2-li-bosch-drapanokatsabido-10.html...αν και καταπληκτικο αλλα ειναι ενα και το αυτο με το μακιτα..καμια διαφορα...σε 36v το http://www.etools.gr/ergaleia-mpatarias/bosch-epaggelmatika/gbh-36-vf-li-peristrofiko-pistoleto-mpatarias-9.html... ειναι σκυλι δουλευει ατελειωτα και οντος τρυπαει αυτα που λεει..σου λυνει τα χερια..καταπληκτικο αυτο δεν το συγκρινω με αλλο 36 τις σειρας του..

Ακουστηκα σαν πωλητης της bosch ε?? καμια σχεση απλα το εψαξα πολυυυυυ πριν να ακουμπησω τα 3-4 χιλιαρικα και καποια τα ειχα δουλεψει και απο πριν και ετσι κατεληξα..

Α και σε ενα πολυ ωραιο παναλαφρο πολυ δυνατο και για δουλειες πανω απο το κεφαλι(πολυ απαραιτητο) το http://www.etools.gr/ergaleia-hlektrika/pistoleta/bosch/gbh-2-26-dre-bosch-pistoleto-7.html

ΑΛΛΑ αν τελικα πας σε τετοια εργαλεια οποιο και να διαλεξεις το ιδιο ειναι..1 κατηγορια..αυτα που σου λες ειναι ψιλα γραμματα..ειτε μακιτα ειτε bosch ειναι α εθνικη..

Αυτα απο μενα..

Link to comment
Share on other sites

  • 2 years later...

Ξεθάβω το τοπικ!

 

Αγαπητοί μάστορες-κατασκευασταί-επαγγελματίες τεχνικού κλάδου:

 

Θέλω να προβώ στην αγορά μιας σπαθόσεγας και ενός δράπανου. Toνίζω πως ψάχνω μπαταρίας. Ηλεκτρικά, εχω καταλήξει, αλλά πρέπει να πάρω και γεννήτρια και δε βολεύει.

 

Η χρήση τους θα'ναι η εξης: στη σπαθόσεγα θα μπεί λάμα 30εκ για να κόβει σωλήνες PVC-U Φ160 (πάχους 4μμ). Το πολύ να κόβει 10 φορές την ημέρα.

Στο δράπανο (δε με ενδιαφέρει κρουστικό ή μη στη παρούσα φάση) θα προσαρμοστεί ποτηροτρύπανο ξύλου Φ160 για να ανοίγει τρύπες σε σωλήνα PVC-U πάχους 6μμ. Το πολύ 10 τρύπες την ημέρα.

 

Ερωτώ λοιπόν: ποιά προιόντα έχουν άριστο value for money; Ποιά προιόντα θα με καλύψουν;

 

Αν κάποιος έχιε ιδία άποψη, θα τον παρακαλούσα να μου την πεί. Διότι στα καταστήματα, δεν είναι να εμπιστεύεσαι κανέναν πωλητή.

Edited by Kane
Link to comment
Share on other sites

Αν θες να τα πληρωσεις μια φορα θα πας σε makita ή hilti.

 

Υπαρχουν και φθηνοτερες λυσεις  οπως dewalt, skill, einhell.

Αλλα δεν ξερω αν θα βγαλλουν τα λεφτα τους.

 

Υπαρχουν και ενδιαμεσες λυσεις απο αποψη τιμης (τουλαχισουν για δραπανο που ξερω) οπως bosch (πολυ καλα!!) ή metabo (ομοιως πολυ καλα!!!)

Τα παραπανω σε ηλεκτρικα ειναι κορυφη, σε μπαταριας οχι τοσο.

 

 

ΥΓ. Γιατι πας σε σπαθοσεγα και οχι σε γωνιακο τροχο? Πιστευω οτι η λαμα 30εκ θα σπαει ευκολα, ασε που δεν εμπιστευομαι τα μαστορια με το εργαλειο αυτο!!

Edited by terry
Link to comment
Share on other sites

Εχω καταλήξει σε 2 μπαταρίας της bosch, αλλά μιλάμε για σχεδόν 500ε το καθένα...Και δε ξέρω αν θα κάνουν για τη δουλειά που τα θέλω. Και δε θέλω να ρισκάρω τόσα χρήματα.

 

Αν ήθελα ρεύματος, τα πράγματα ήταν πολύ ευκολότερα, μιας και εχω βρεί ήδη τα εργαλεία, φθηνότερα απ'το παραπάνω 1000ρικο.

 

Σπαθόσεγα διότι κόβει ευκολότερα σωλήνες και συναφή. Πρόκειται για ηλεκτρικό πριόνι πρακτικά. Ο τροχός δε κάνει για τη δουλειά αυτή (δε κόβει "ίσια").

Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.