Μετάβαση στο περιεχόμενο

Πάγκος κουζίνας από σκυρόδεμα


evaki

Recommended Posts

Όλες οι επαγγελματικές κουζίνες είναι ανοξείδωτες. Πάγκοι,ντουλάπια, ράφια τα πάντα. Για λόγους υγιεινής, αντοχής, διάρκειας στο χρόνο.

Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...
χαιρετε....μιας και θιξατε το θεμα για παγκους κουζινας , θα ηθελα να ρωτησω την γνωμη σας για κατι... σε ενα σπιτι που κατασκευαζω θα βαλω κουζινα με ασπρα ντουλαπια...... σκεφτομαι να βαλω παγκο εργασιας στην κουζινα απο inox.... ποια η γνωμη σας σε σχεση με το αισθητικο αλλα και λειτουργικο αποτελεσμα οσον αφορα τον παγκο inox σε κουζινα σπιτιου;;

ευχαριστω

 

Εντελώς φιλικά σου προτείνω να μην το σκέφτεσαι. Η νοικοκυρά του σπιτιού μετά από λίγο καιρό θα σε "ψέλνει" κάθε μέρα: Δαχτυλιές, συνέχεια δαχτυλιές. Και γρατζουνιές επίσης. Με το που σύρεις κάτι πάνω στον πάγκο έχεις κατά κανόνα και μια καινούργια γρατζουνιά.

Είναι καλή λύση για κουζίνες που δεν χρησιμοποιούνται...

Link to comment
Share on other sites

  • 1 year later...

για ριξτε μια ματια εδω http://www.prolat.gr. τους έχω χρησιμοποιήσει δύο φορές, μια με δικό τους συνεργείο και μια με δικό μου και τις δυο είχα πολύ καλό αποτέλεσμα.

Link to comment
Share on other sites

το θεμα ειναι το ινοχ ναναι για τετοια χρηση....γιατι ηδη με ρωτανε γνωστοι γιατι σκουριασε το ινοχ του μπαλκονιου τους και οταν τους λεω οτι υπαρχουν πολλες κατηγοριες ινοχ αφριζουν...

Link to comment
Share on other sites

Για το τσιμέντο/πάγκος έχω να προτείνω τα εξής. Αντι για αδρανη βάζουμε μικρα κομμάτια απο γυαλί διαφορετικά χρώματα, βάζουμε χρωστική στο τσιμέντο, ίνες γυαλιού, και μετα τρίβουμε όπως το μωσαϊκό. Επάλειψη με διάφανη σφραγιστική και το αποτέλεσμα είναι θεικό. Σήμερα με αυτό τον τόπο κάνουνε και πλακάκια οι Ιταλοί και τα μοσχοπουλάν. Εκεί βάζουν χρωστική με απορρόφηση φωτός και σε γκαλερί στην ΝΥ γίνεται χαμός.

  • Upvote 1
Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.