Μετάβαση στο περιεχόμενο

Απελευθέρωση των ταξί


kosmas85

Recommended Posts

1) φαινεται πουθενά το ΜΑΥΡΟ ΧΡΗΜΑ που εδωσαν για να αγορασουν την άδεια? Αν κάτι πρέπει να γίνει ειναι να πανε για φοροδιαφυγή. Αλλα οι ΘΡΑΣΥΤΑΤΟΙ βγαινουν τωρα και κκάνουν σημαία τη λαμογιά τους.

 

Αν φαίνεται λέει;

 

Φαίνεται όσο και όταν κρύβεις τον ελέφαντα κάτω από το χαλάκι! Πολλές φορές δεν χρειάζεται ούτε καν να σηκώσεις το χαλί για να δεις από κάτω!

 

Αλλά εμείς κοιτάμε το ταβάνι που αράχνιασε! :lol:

Link to comment
Share on other sites

  • Απαντήσεις 122
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Οταν εχεις παρει δανειο 200.000 με την δικαιολογια "αγορα αδειας ταξι" οπου υπηρχαν και προγραμματα στα σταντ των τραπεζων για την χορηγηση τους τοτε .. ?? Ναι το μαυρο χρημα οχι μονο φαινεται αλλα διακινειται και με την συγκαταταθεση των τραπεζων- κρατους.

 

Ποιος πρεπει να παει για φοροδιαφυγη εδω τωρα ? Αυτος που τα εδωσε? Αυτος που τα πηρε (μαντρας), ή αυτος που εισεπραξε και τους τοκους απο αυτη τη συναλλαγη?

Link to comment
Share on other sites

kosmas85 ακριβώς έτσι είναι. Δυστυχώς όμως πέφτουμε στην παγίδα και (ενώ δεν έχουμε αρκετή γνώση κάποιου θέματος) εκφέρουμε "αβίαστα" γνώμη. Ό,τι ακριβώς κάνουν και κάποιοι άλλοι για τον κλάδο μας δηλαδή...

Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.