Μετάβαση στο περιεχόμενο

Απελευθέρωση των ταξί


kosmas85

Recommended Posts

Να κάνω μια ερώτηση? Πως το αντιλαμβάνεστε ρε παιδιά? Είναι τόσο ανεγκέφαλου ή το κάνουν επίτηδες? Μα 15 Ιουλίου μου απελευθερώνεις τα ΤΑΧΙ και μάλιστα με τέτοιο τρόπο και προκλητικά? Δηλαδή αν περίμεναν 1μιση μήνα τι θα γινόταν? Τόσα έχουν καθυστερήσει. Δεν ήξεραν οτι θα αντιδράσουν οι ιδιοκτήτες και θα πατώσουν τον τουρισμό. Προσωπικά κλείνω στο οτι είναι βαλτοί. Δε γίνεται ...

Link to comment
Share on other sites

  • Απαντήσεις 122
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Και εγώ το ίδιο πιστεύω kosmas85 διότι δεν μπορώ να δεχθώ πως έχουν μυαλό τόσο κάτω του μέσου ανθρώπου.

Link to comment
Share on other sites

Αν και σπανίως συμμετάσχω σε πολιτικού περιεχομένου συζήτηση, υπενθυμίζω πως η διακομματικά αγαπημένη συνταγή είναι να στρέφεις τη μια τάξη/συντεχνία εναντίον της άλλης. Έτσι δικαιολογείται απόλυτα η τωρινή ενέργεια του παριανού εναντίον της (συμπαθέστατης κατά τ' άλλα) κιτρινόφαρας αφού συστρατεύτηκαν ήδη οι τουριστάδες μαζί του. Elementary, my dear Watson...

Link to comment
Share on other sites

Δε νομίζω οτι συστρατεύτηκε κανείς μαζί του. Αντιθέτως. Όλοι ξέρουν ποιοι τα προκαλούν όλα αυτά πλέον.Οι τουριστάδες μόνο να χάσουν έχουν όπως και το κράτος απο ολο αυτό αυτή τη στιγμή.

Link to comment
Share on other sites

Κοινωνικός αυτοματισμός αγαπητοί μου!

 

Βέβαια, όταν πέφταν τα δακρυγόνα στην Πλάκα και το Μοναστηράκι οι τουρίστες απολάμβαναν το θέαμα και μάλιστα έλεγαν ότι θα φέρουν και τους φίλους τους από τις χώρες τους για να χαρούν την ατραξιόν!

Link to comment
Share on other sites

Κινήσεις προδοσίας από τεμπέληδες και ανθρώπους που δεν έχουν δουλέψει ποτέ στη ζωή τους. ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΝΑΙ ΣΚΟΠΙΜΟ! άρα πρόκειται για προδοσία.

Link to comment
Share on other sites

Με τη διαφορά πως ο όρος "κοινωνικός αυτοματισμός" παραπέμπει σε υποκίνηση αντίδρασης, σε "δήθεν" αγανακτισμένους που "αυθόρμητα" επιτίθενται στους απεργούς. Ο παριανός και τα ΜΜΕ απλά εκμεταλλεύονται τη συγκυρία της αύξησης του τουριστικού ρεύματος και τον αντίκτυπο που έχει για να καθαρίσουν γρήγορα το πεδίο.

Εδώ έχουμε χάσει τη μπάλα, οι ταξιτζήδες μας μάραναν... Δε πα να πνιγούν όλοι τους, που νομίζουν πως αν "αγοράσουν" το χαλίφη θα έχουν αγορασμένο και το διάδοχό του...

Κάντε τόπο στα ποδήλατα ρεεεεεεεεε....

Link to comment
Share on other sites

Δε χρειάζεται να υπάρξει αυτοδικία ή ενεργός δράση του "αγανακτισμένου". Αρκεί για αρχή, να βγουν τα παπαγαλάκια των ΜΜΕ και να φωνασκούν για τις "χαμένες" θέσεις εργασίας και τα "χαμένα" έσοδα στον τουρισμό και τα συναφή. Το μόνο που χρειάζεται είναι καλό marketing για να σχηματιστεί η "σωστή" εικόνα. Μετά αναλαμβάνουν οι δημοσκόποι!

 

Υπάρχουν πολλά στάδια στον κοινωνικό αυτοματισμό.

Link to comment
Share on other sites

http://exipno.gr/index.php?option=com_content&view=article&id=11852:-lr-----&catid=3:generalnews&Itemid=12

 

Ποιες χαμένες θέσεις ρε παιδιά θα τρελαθώ .. δείτε εδώ .. σε ένα χρόνο θα έχουμε γεμίσει ταρίφες. Ηδη 2000 αιτήσεις σε 15 μέρες.!!! Ο κακομοίρης ο άνεργος Ελληνας νομίζει οτι θα πιάσει την καλή τώρα που απελευθερώθηκαν και θα "σκοτώσει" και τους υπόλοιπους.

Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.