Μετάβαση στο περιεχόμενο

Έκδοση αδείας για μεταλλική κατασκευή


Recommended Posts

Αφού έχει εκδοθεί ήδη οικοδομική άδεια δασαρχείο δε θα χρειαστείς, επειδή έχει γίνει ήδη χαρακτηρισμός της έκτασης. Γενικά, επειδή δεν πρόκειται να αυξήσεις την ισχύ του μηχανολογικού εξοπλισμού τα πράγματα είναι πιο εύκολα. Επειδή έχουν αλλάξει πολλά από τότε που πρωτοξεκίνησε το θέμα και στο ενδιάμεσο δε μου έτυχε και κάποια σχετική δουλειά, ώστε να ενημερωθώ επισταμένα, θεωρώ ότι στη χειρότερη περίπτωση θα χρειαστεί μόνο να προσκομίσεις τα αρχιτεκτονικά σχέδια στο βιομηχανίας και να σου εγκριθεί καμια τροποποίηση. Η διαδικασία θα είναι σίγουρα πολύ πιο απλή.

Καινούρια ενεργητική για την αποθήκη σίγουρα θα χρειαστεί.

Link to comment
Share on other sites

Αν καταλαβα καλα τι ακριβως θελεις να φτιαξεις, θελει κανονικη Οικοδομικη Αδεια με τις οποιες αλλες εκγρισεις (ΣΑ, Δ/ση Αναπτυξης, Πυροσβεστικη κτλ).

Link to comment
Share on other sites

  • 5 years later...

Καλησπέρα μεταλλικό κτήριο / αποθήκη 40 τ.μ. (σε εκτός αλλά άρτιο κ οικοδομήσιμο) ανήκει στη Κατηγορία 3 έκδοσης Ο.Α. ;;

    

Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.