Μετάβαση στο περιεχόμενο

Οικοδομικές Άδειες-Αδειοδοτήσεις Πρόσβαση από τον γείτονα


didroug

Recommended Posts

δηλαδη μανολη μου λες οτι πρεπει να το ανεχτω ε??

και την αποζημιωση ποιος θα την ορισει??αυτος μου ειπε οτι θα στρωσει ναυλον στην ταρατσα μου και απο πανω θα βαλει μπετοφορμ για να μειωσει την πιεση που θα ασκουν οι σκαλωσιες του..πιστευεις οτι αμα το κανει ετσι δεν θα εχω προβλημα?

Link to comment
Share on other sites

Άμα βάλει μπετοφόρμ και από πάνω σκαλωσιές , θα κάνει πατινάζ. Για να σιγουρευτείς δεν του κάνεις και ένα χαρτί με το δικηγόρο, για να ενημερωθεί για τις υποχρεώσεις του από πριν, σε τυχόν ζημιά που θα προκαλέσει?

Link to comment
Share on other sites

Κυρία μου

Βγάλτε και μερικές φωτογραφίες της υπάρχουσας κατάστασης και φωνάξτε και κάνα φίλο μηχανικό (ή αυτόν που σας καθοδήγησε στην κατασκευή που ήδη αναφέρεστε) ή αυτόν που σκέφτεστε να φωνάξτε στο τέλος - αν τα πράγματα δεν πάνε όπως τα φαντάζεστε

Μα θα μου πείτε τώρα

και ΤΙ παραπάνω θα κάνει ο μηχανικός;

Θα βγάλει τις φωτογραφίες εκεί που πρέπει και όπως πρέπει και θα δει και πιθανά ασθενή σημεία της κατασκευής σας που ίσως πάσχει ήδη (για να μη λέτε μεθαύριο να ξανατρέχει και ότι φταίει ο γείτονας και τσακώνεστε για μια ζωή –δεν είναι δα και ότι καλύτερο)

Link to comment
Share on other sites

Επίσης μπορείτε να καλέσετε έναν μηχανικό να ελένξει στην πολεοδομία κατα πόσο είναι το μπαρμπεκιου μεσα στην Ο.Α(οικοδομική άδεια) (99% δεν είναι) και να τον ενημερώσετε οτι αν ξεκινήσει εργασίες για κατι το οποίο είναι παράνομο θα υπάρξει καταγγελία.Βεβαίως να γνωρίζετε οτι με αυτόν τον τρόπο προφανώς τελειώνουν οι διπλωματικές σας σχέσεις καλής γειτονίας και σε περίπτωση που έχετε κάποια παρανομία είστε και εσείς στο ελεος της καταγγελίας.

Link to comment
Share on other sites

  • 11 years later...

(Μεταφέρθηκε στο παρόν θέμα. Pavlos 33)

Καλησπέρα,

Έχω ενα οικόπεδο και 'ενας γείτονας θέλει να περάσει απο μέσα για να φτάσει τα κατασκευαστικά υλικά του μέχρι το χωράφι του. Ονομάζεται κάπως αυτή η διαδικασία, επειδή δεν θα του δώσω δουλεία διόδου, μόνο πρόσβαση για συγκεκριμένη περίοδο να περάσει κατασκευαστικά υλικά.

Ευχαριστώ

Edited by Pavlos33
Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.