Μετάβαση στο περιεχόμενο

Μήπως οδηγούμαστε προς παύση εργασιών-τάχιστα;


ntside

Recommended Posts

man21, συμφωνούμε. Έχει καταντήσει εντελώς γελοίο να ζητήσεις απόδειξη από μαστόρια. Τελευταία μάλιστα μου έτυχε Έλληνας μάστορας που ενώ ήταν σε ταμείο ανεργίας αναλάμβανε δουλειές! (ασπρίσματα).

Δυστυχώς για νιοστή φορά επιβεβαιώνεται το δόγμα ότι όσο λιγότερες συναλλαγές έχεις με το ελλαδικό κράτος και σε όσους λιγότερους επαγγελματικούς καταλόγους είσαι γραμμένος (άρα όσο πιο πολύ παράνομος είσαι) τόσο το καλύτερο για εσένα.

Link to comment
Share on other sites

  • Απαντήσεις 55
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Άντε και τα κρύβεις, πάλι θα βρουν από κάπου να σου πάρουν.

Θέλουν να μας εξαθλιώσουν τόσο που να παρακαλάμε, να ψάχνουμε για δουλειά και όταν βρίσκουμε το οτιδήποτε με πολύ λίγα χρήματα να είμαστε ικανοποιημένοι και να λέμε χίλια ευχαριστώ που κάνουμε κάτι και δεν κλαίμε τη μοίρα μας ψάχνοντας.

 

Δουλειές υπάρχουν,μονο που ειναι εξωτερικό και εσυ φιλε μου εισαι νεος...

Link to comment
Share on other sites

Εγω αγαπητοί συνάδελφοι και μή νομίζω ότι βρισκόμαστε σε εναν διαρκή εμφύλιο και αυτό με τις ευλογίες της εκάστοτε κυβέρνησης που στρέφει τους πολιτες του κρατους τον έναν εναντίον του άλλου οικονομικά,επαγγελματικά, κοινωνικά .

ΔΕΝ είματε όλοι ίσοι σε αυτή τη χώρα πάρτε το χαμπάρι !!! Ειμάστε και θα είμαστε πάντα οι τερμίτες που κουβαλούν τα πάντα για να ορέγονται οι "βασίλισσες".

 

Τα 5 πιο κατοχυρωμένα επαγγέλματα (αδεια ασκήσεως επαγγέλματος) Γιατροί, Δικηγόροι, Μηχανικοί ,Φαρμακοποιοί και Λογιστές που Τοοοοσα χρόνια βολέβαμε την απιστη ελληνική αστική τάξη (εις βάρος των υπόλοιπων Ελλήνων) , ο καθένας απο το μεταρίζι του , τώρα αλλάζουμε αφεντικό, και το καινούριο αφεντικό ,το Δ' Ραιχ, έχει δικούς του κανόνες που εμείς είτε δεν θέλουμε είτε δεν μπορούμε να ακολουθήσουμε.

Ευθύνες πολλές..., Μίζες Πολλές, Μιζέρια πολλή, Ανεργία τεράστια, Ηθική στον Πατο, Οραμα στον Απόπατο μα πάνω απ' όλα Μαυροψυχία...

Παρότι εργατικοί και έως ενα βαθμό φιλόξενοι είμαστε Μαυρόψυχοι και Μισούμε ο ένας τον αλλον. Ειμαστε σε κατάσταση παράνοιας όπου δεν ενδιαφερόμασταν, ουτε καποτε ουτε τωρα, για το τι θα απογίνουμε.

Ηρθε η ώρα να πληρώσουμε και δυστυχώς θα πληρώσουν οι πολλοί και όχι οι Θύτες. Αλλά αποχη 30% , με κυβερνησεις του 42% να γινεται 55% στην βουλή και υπολογίζοντας και την αποχή να μας κυβερνάει το 28-32% των ψηφων... τι να πω... ΤΕΤΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΤΕΤΟΙΟΙ ΜΑΣ ΑΞΙΖΟΥΝ...

εχω να πω και αλλα , αλλά θα γινω κουραστικός (αν δεν εγινα ήδη)

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Καθώς πλέον σκέφτομαι σοβαρά το κλείσιμο των βιβλίων μου, γνωρίζει κανείς τι πρέπει να πάρω παραμάσχαλα μαζί μου; Χρειάζεται να έχω όλες τις φορολογικές δηλώσεις των παρελθόντων ετών, με τις αποδείξεις των επαγγελματικών δαπανών;

Link to comment
Share on other sites

Ειδικότητα: Π.Μ. - Ρήτορας

...Και εγώ παλιότερα είχα δηλώσει φιλόσοσφος...ρήτορας...αλλά σε μια τυχαία συνάντηση που είχα... με κέρδισε ο Johnnie...αλλά φταίει και ο rigid...ένα βιβλίο είχα πει να γράψω και με σταμάτησε...

Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.