aithilenio Δημοσιεύτηκε April 20, 2012 at 12:26 πμ Δημοσιεύτηκε April 20, 2012 at 12:26 πμ Terry συγνώμη δεν είχα δει το ποστ.... Σε καλές εποχές δεν θα δίσταζα να το αγοράσω αλλά σήμερα που η οικοδομή είναι ελάχιστη δύσκολα θα έδινα αυτά τα λεφτά μονο για αξεσουαρ μπάνιου.
George-S2K Δημοσιεύτηκε April 24, 2012 at 01:25 μμ Δημοσιεύτηκε April 24, 2012 at 01:25 μμ Εχεις να προτεινεις μια αξιοπιστη ΥΠΕΥΘΥΝΗ λυση στον ανθρωπο ΜΕ ΠΑΡΑΘΕΣΗ ΟΤΙ ΝΑ! ΑΥΤΟ ΠΑΡΕ ΚΑΙ ΣΩΘΗΚΕΣ! η θες απλα να ρητορευεις? Στο θεμα μας λοιπον, συγνωμη οσους εθιξα, αλλα.. αν ξερετε κατι που δεν το ξερω, γινεται να το μαθω κ εγω? Πειτε βρε παιδια επιτελους! Θα παρεις αυτο τ κοπτικο και θα κανει εγγυημενα την δουλεια σου! Εγω δεν ξερω ΚΑΝΕΝΑ τετοιο. Αυτο ειπα κ εγινα ο κακος! Περιμενω κ εγω να μαθω λοιπον.. Στελιος αν ενδιαφερεσαι για αγορα απο hilti για τα συγκεκριμενα κοπτικα, εχω 30% εκπτωση, σε περιπτωση που δεν βρισκεις κατι αλλο φθηνοτερο κ εφοσον τα χρησιμοποιεις αρκετα, πιστευω αξιζει τον κοπο...
Στελιος1 Δημοσιεύτηκε April 24, 2012 at 07:06 μμ Δημοσιεύτηκε April 24, 2012 at 07:06 μμ George ευχαριστω, οχι δεν ενδιαφερομαι απο παρορμηση ανακατευτηκα. Ξερω να ακονιζω πολυ καλα σχεδον τ παντα κ εχω εργαστηριο (οτιδηποτε δυσκολο με νερο τ κανω χωρις να με νοιαζει αν λερωσα κτλ) δεν δουλευω οικοδομη πια, οποτε.. Δηλαδη τ τμες που αναφερθηκαν παρα πανω για καποια σετ τις βρισκεις 30% κατω? Εμενα δεν με ενδιαφερει αλλα αλλους ισως ναι, μπραβο σου για τ διαθεση παντως!
George-S2K Δημοσιεύτηκε April 25, 2012 at 04:45 μμ Δημοσιεύτηκε April 25, 2012 at 04:45 μμ Ειμαι πανω απο 30 χρονια πελατης της HILTI, οποτε εχω εκπτωση σε αρκετα εργαλεια κ ευκολιες στην πληρωμη. ειναι αλλου σαν εταιρεια και εχει τα παντα
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Συνδεθείτε τώρα