Μετάβαση στο περιεχόμενο

Νέα παρασκηνιακή παρέμβαση της γνωστής Συντεχνίας (ΤΕΕ)


GeorgeS

Recommended Posts

Με παρασκηνιακές παρεμβάσεις και άλλες γνωστές τεχνικές πίεσης στις οποίες αρέσκεται η γνωστή συντεχνία του ΤΕΕ, κατάφερε να ξεσηκώσει τις διαμαρτυρίες των αποφοίτων Πανεπιστημίων και ΤΕΙ πληροφορικής.

 

"Υπο την αιγίδα του ΤΕΕ" λέει το υπουργείο σε μια πρόχειρη ανακοίνωση.

 

Οι εύλογες ερωτήσεις-διαμαρτυρία από την Ένωση Πληροφορικών Ελλάδος (ΕΠΕ) και των μελών της εδώ :

 

http://www.epe.org.gr/showarticle.jsp?articleid=317

 

και αυτό επίσης

 

http://www.epe.org.gr/showarticle.jsp?articleid=316

Link to comment
Share on other sites

υπάρχει η ανάγκη να ιδρυθεί επιμελητήριο Επικοινωνιών και Πληροφορικής ??? δεν νομίζω κατά την γνώμη μου (λόγω αντικειμένου και μόνο)

Link to comment
Share on other sites

Ρε συ GeorgeS ξεκόλλα επιτέλους με το Τ.Ε.Ε.Χωρίς να θέλω να γίνω δικηγόρος του όλο με αυτό ασχολείσαι και είσαι ιδιαίτερα προσβλητικός στις εκφράσεις σου.Υπάρχουν και άλλα πράγματα να κάνεις στο φόρουμ πέρα από τα συνδικαλιστικά.

Link to comment
Share on other sites

Καταρχήν αγαπητέ nik δεν ασχολούμε μόνο με αυτό αν παρακολουθείς το forum και τις δημοσιεύσεις μου. Κατά δεύτερον μερικοί από εμάς βρίσκομαστε όμηροι εδώ και πολλά χρόνια εξαιτίας των μεθοδεύσεων του εν λόγω φορέα και έχουμε υποστεί την σφοδρή επίθεση και συκοφάντιση μας και αν θες και τη στέρηση του δικαιώματος να ασκούμε το επάγγελμά που σπουδάσαμε εξαιτίας των παρεμβάσεων του. Ως εκ τούτου παρακολουθούμε τη δράση του και την αποκαλύπτουμε με κάθε ευκαιρία. Τίποτα περισσότερο, τίποτα λιγότερο. Και απ ότι φαίνεται δεν είμαστε οι μόνοι. Τώρα οι εκφράσεις μου δεν νομίζω ότι είναι προσβλητικές. Αν φράσεις όπως "μεθοδεύσεις" "παρασκηνιακές κινήσεις" "συντεχνία" κλπ θεωρούνται προσβλητικές, εγώ από την άλλη τις θεωρώ ιδιαίτερα επιεικείς, σχεδόν χαιδευτικές για όσα έχει κάνει και κυρίως πέρα για πέρα αληθείς. Δεν είναι δα και τα καλύτερα παιδιά εκεί μέσα. Άλλωστε νομίζω γιαυτό υπάρχει η περιοχή "Εργασιακά-Ασφαλιστικά" στο forum.

Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.