Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φ/Β και αυθαίρετα


JTB

Recommended Posts

Αυτό που φαίνεται στο PV σε αυθαίρετα.pdf είναι αυτό που αναφέρεται στο αρχείο που επισυνάπτω. Το μεγάλο ζήτημα είναι ότι στο στ. εδάφιο γράφει τη μαγική έκφραση "έχει περατωθεί"... Δεν είναι δηλαδή αρκετό να ενταχθείς στη ρύθμιση... πρέπει να έχεις εξωφλήσει... Ετσι, στα εκτός σχεδίου - χωρίς άδεια με πρόστιμα 10-25 χιλιάδες ευρώ, τί θα κάνεις... θα περιμένεις να τελειώσουν οι 36 μήνες;;;

 

fek14B-110112 giaFYTEMENA DWMATA kai FB AYTHAIRETA.pdf

post-19320-0-15114900-1328100947_thumb.jpg

Edited by JTB
  • Upvote 1
Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Παιδιά ,έχουμε κανένα νέο για το εάν η ΔΕΗ δέχεται τελικά υποβολές φακέλων για τακτοποιημένα αυθαίρετα?

Σήμερα από ΔΕΗ Κορωπίου έμαθα πως δεν δέχονται ακόμα φακέλους καθώς περιμένουν διευκρινιστική.Ισχύει το ίδιο και στις υπόλοιπες ΔΕΗ?

Τελικά θα δέχονται μόνο την βεβαίωση του μηχανικού που έχει αναλάβει την τακτοποίηση (νομίζω γίνεται ηλεκτρονικά) ή θέλουν και ξεχωριστή βεβαίωση από την αρμόδια πολεοδομία?

Τέλος ,έχω αναλάβει ένα έργο στον Μαραθώνα.Υπάγεται στην ΔΕΗ Κορωπίου ή κάπου αλλού?

Ευχαριστώ εκ των προτέρων

Link to comment
Share on other sites

  • 4 weeks later...

Επαναφέρω την ερώτηση,εάν υπάρχει κάποιο νέο θα το εκτιμούσα!

Παιδιά ,έχουμε κανένα νέο για το εάν η ΔΕΗ δέχεται τελικά υποβολές φακέλων για τακτοποιημένα αυθαίρετα?

Τελικά θα δέχονται μόνο την βεβαίωση του μηχανικού που έχει αναλάβει την τακτοποίηση μέσω ΤΕΕ (νομίζω γίνεται ηλεκτρονικά) ή θέλουν και ξεχωριστή βεβαίωση από την αρμόδια πολεοδομία?

 

Ευχαριστώ εκ των προτέρων

Link to comment
Share on other sites

  • 3 months later...

Καλησπέρα σε όλους.

 

Γνωρίζει κανείς στον αγαπητό ΔΕΔΔΗΕ Κορωπίου, πώς αντιμετωπίζουν τις περιπτώσεις του ν.1337 (Τρίτση) Έχω μια περίπτωση που είχε ολοκληρώσει την διαδικασία παλιά και τώρα θέλουμε να καταθέσουμε αίτηση για Φ/Β.

 

Οποιαδήποτε πληροφορία καλοδεχούμενη.

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Εχω κολλησει και γω στην αιτηση για φωτοβολταικο εποι κτισματος με αυθερετη μεν τακτοποιημενη κατασκευη. Ζητανε βεβαιωση απο τη πολεοδομια οπου απαιτει καποια σχεδια απο το μηχανικο οπως και μια βεβαιωση απο αυτον. Ο μηχανικος μου λεει οτι δεν μπορει να προχωρησει διοτι "αναμενουμε" διευκρινισεις. Εχει προχωρησει καποιος πέρα απο αυτο το στάδιο να μας δωσει τα "φωτα" του?

Link to comment
Share on other sites

Αρχικά η πολεοδομία δεν ζητούσε σχέδια. Στην συνέχεια η ΔΕΗ έστειλε φιρμανι στις Πολεοδομίες να ζητάνε μαζί με την αίτηση και σχέδια και Υ.Δ. από τον μηχανικό ότι αυτά θα είναι τα σχέδια που θα καταθέσει. Έγινε δηλαδή και νομοθέτης η ΔΕΗ. Άλλες πολεοδομίες το ζητάνε και άλλες όχι. Γενικά φουλ γραφειοκρατία. Εκεί στην ΔΕΗ είναι τόσο ζώα που δεν ρωτάνε καν να μάθουν τί είναι ο 4014 και πως οι ευθύνες πλέον έχουν πάει στον μηχανικό και όχι στην Πολεοδομία. Α ρε ΕΛΛΑΔΙΣΤΑΝ

Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.