Jump to content

billlllll

Members
 • Content Count

  127
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

4 Ουδέτερη

1 Follower

About billlllll

 • Rank
  Παλιό Μέλος

Profile Information

 • Φύλο
  Άντρας
 • Επάγγελμα
  Μηχανικός
 • Ειδικότητα
  Διπλ. Ηλ/γος Μηχ/κός & Μηχ/κός Υπ/στων

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Καλημέρα, επαναφέρω το θέμα μετά από καιρό. Έχει πάρει κανείς έγκριση εισόδου-εξόδου μέσω δουλείας; Στα άρτια κατά παρέκκλιση και οικοδομήσιμα χωρίς απαίτηση προσώπου που έχουν πρόσβαση σε κοινόχρηστο είτε μέσω δουλείας, είτε μέσω μη "κοινόχρηστης" οδού, δίνεται έγκριση εισόδου-εξόδου;
 2. Έχω κύριο ΚΑΔ Μηχανικού που διακαιούμαι τα 600€ του voucher και δευτερεύοντα ΚΑΔ με πολύ μεγαλύτερο τζίρο που δικαιούμαι τα 800€. Υπάρχει κάπου ασυμβίβαστο και δεν το έχω δει; Επίσης στις προϋποθέσεις αναφέρει " η επιχείρηση έχει υποβάλει μέχρι και την έναρξη ισχύος της παρούσας απόφασης όλες τις δηλώσεις ΦΠΑ για την περίοδο από 1 Ιανουαρίου 2018 μέχρι 29 Φεβρουαρίου 2020," Οι ατομικές που καταθέτουν ανά τρίμηνo τι θα έπρεπε να κάνουν;;
 3. Πρόσβαση υπάρχει μέσω της γειτονικής Δημόσιας έκτασης (Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης). Υπάρχει διανοιγμένος δρόμος μέσω αυτής αλλά δεν είναι αναγνωρισμένος κτλ. Οκ την υπαλληλική νοοτροπία την καταλαβαίνω, αλλά νομίζω δεν υπάρχει τιποτα και πουθενά για να στηριχθεί! Αλλιώς ερώτημα στην αποκεντρωμένη; Δουλεία συμβολαιογραφική μέσω του Δημοσίου έχω την εντύπωση πως δεν γίνεται.
 4. Δημήτρη αρχικά σε ευχαριστώ για την απάντηση. Το αγροτεμάχιο είναι μικρότερο από 4.000τ.μ. γι' αυτό και είναι άρτιο κατά παρέκκλιση ως εντός ζώνης 500μ. Χρησιμοποίησα το σύμβολο "<" γι'αυτό και η παρανόηση. Το μη αναγνωρισμένη πάει στην οδό και όχι στην έκταση . Αν πήγαινε ως μεγαλύτερο από 4.000τ.μ. και τυφλό προ του 2003, η ΥΔΟΜ βασιζόμενη στην εν λόγω εγκύκλιο θα μου ζητούσε πρόσβαση. Το ξέρω πως το κάνει η συγκεκριμενη. Τώρα όμως θεωρώ πως δεν υπάρχει πουθενά κάτι που να απαιτεί κάποιου είδους "επίσημη" πρόσβαση (δουλεία, οδό από διανομή, κτλ) καθώς η συγκεκριμένη εγκύκλιος αναφέρεται σε αγροτεμάχια μεγαλύτερα των 4.000τ.μ.
 5. Καλησπέρα, Να κάνω κι εγώ μια ερώτηση σχετική με την Αποφ-26033/46/77 Εγκ-46/77 Ε-46/77 και την υποχρέωση πρόσβασης σε εκτός σχεδίου αγροτεμάχιο. Αγροτεμάχιο <4000τ.μ. άρτιο κατά παρεκκλιση λόγω του ότι βρίσκεται εντός ζώνης 500μ και είναι προϋφιστάμενο του 1977. Η Εγκύκλιος του 77 δεν το πιάνει γιατί αναφέρεται σε αγροτεμάχια μεγαλύτερα των 4.000 τ.μ. Πρόσβαση έχει από διανοιγμένη οδό μέσω δημόσιας έκτασης, μη αναγνωρισμένης που δεν υπάρχει σε χάρτη της διανομής. Μπορεί να στηριχθεί κάπου ή Υπηρεσία και να απαιτήσει άλλη πρόσβαση (δουλεία, πρόσωπο, κτλ) για την έκδοση οικοδομικής άδειας; Ευχαριστώ.
 6. Σ'ευχαριστώ για την απάντηση. Πήγα σήμερα από τη Δ.Δασών (Ιωαννίνων) και με ενημέρωσαν πως περιμένουν από μέρα σε μέρα οδηγία που να τους επιτρέπει να δίνουν κάποιο "προσωρινό" έγγραφο για τις περιπτώσεις ΑΑ, ώστε να μην χρειαστεί να περιμένουμε μέχρι την κύρωση. Για να δούμε...
 7. Πριν την κύρωση των δασικών χαρτών σε αγροτεμάχιο χαρακτηρισμένο ως "ΑΑ" μπορεί να εκδοθεί Άδεια Δόμησης ή πρέπει να περιμένουμε την κύρωση; Ευχαριστώ.
 8. Μήπως να ανοίγαμε κανένα σχετικό topic; Έχω κι εγώ 3-4 ιστορίες σχετικές, μπορεί κάποιος διαβάζοντας να προσέχει περισσότερο και να αποφύγει ατύχημα!
 9. Καλησπέρα, Κι εμένα δεν μου έχει τύχει μέχρι σήμερα να βρω εγκατεστημένο RCD που στις μετρήσεις να βγει εκτός προδιαγραφών. Ακόμα και παλιά Siemens 30+ ετών, τα οποία τις περισσότερες φορές εκτελούσαν και χρέη Γενικού Διακόπτη.
 10. Γιάννη έχεις δυνατότητα να δεις ανα string τάση και ρεύμα; Μήπως το πρόβλημα εντοπίζεται σε κάποιο μόνο string και οφείλεται σε δυσλειτουργία ενός συγκεκριμένου πάνελ; Αν θυμάμαι καλά η εγκατάστασή σου είναι σε ταράτσα με νότιο προσανατολισμό, οπότε θα πρέπει ανα string να έχεις το ίδιο σχεδόν ρεύμα.
 11. Γιάννη πρώτα σιγουρέψου πως δεν φταίει η σκόνη και οι διαφορετικές καιρικές συνθήκες σε σχέση με πέρυσι. Επίσης θύμισέ μας τι Inverter έχεις, γιατί αν θυμάμαι καλά περυσι από αποδώσεις πήγαινες πολύ καλά.
×
×
 • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.