Μετάβαση στο περιεχόμενο

Συνέντευξη Υπουργού ΠΕΚΑ


Recommended Posts

Αναφέρει ο Υπουργός ΠΕΚΑ σε συνέντευξή του σε εφημερίδα μεταξύ άλλων........

 

Για το συγκεκριμένο μέτρο το ΥΠΕΚΑ έχει εφαρμόσει μια πραγματικά σύγχρονη και απολύτως απαλλαγμένη από γραφειοκρατικά εμπόδια διαδικασία. Όλη η διαδικασία διεκπεραιώνεται αποκλειστικά ηλεκτρονικά, ακόμη και ως προς την ενημέρωση για την πληρωμή του παραβόλου και του προστίμου, ενώ δύο κέντρα τηλεφωνικής εξυπηρέτησης – ένα για πολίτες και ένα για μηχανικούς – έχουν στηθεί για να υποστηρίξουν τους ενδιαφερόμενους πολίτες. Το ενδιαφέρον είναι μεγάλο και το ύψος των προστίμων επιτρέπει τη συμμετοχή όλων στη ρύθμιση. Η πρώτη εβδομάδα έκλεισε την Παρασκευή με περίπου 10.000 αιτήσεις και εισπράξεις 400.000 ευρώ ήδη. Όπως είναι φυσικό περιμένουμε ότι οι αιτήσεις θα ακολουθήσουν γεωμετρική πρόοδο όσο περνάει ο καιρός και πλησιάζουμε στην καταληκτική προθεσμία του τέλους Νοεμβρίου.
Link to comment
Share on other sites

Καλά από παπατζιλίκια . . .

Την άλλη, τη συνέντευξη του Σπίρτζη? Δεν ντράπηκε καθόλου το ΤΕΕ να την αναρτήσει στην κεντρική σελίδα του? Αυτό το πράμα θεωρείται συνέντευξη?

Ο άνθρωπος δεν κάνει για αυτή τη θέση ή αν το θέλετε κάνει ακριβώς για αυτή τη θέση τους καιρούς που διανύουμε με τέτοιες κυβερνήσεις στο κεφάλι μας.

Link to comment
Share on other sites

για ποια τηλεφωνα μιλανε...που περιμενεις 18 λεπτα να σου απαντησει ενας ασχετος που δεν ξερει τιποτα, ο οποιος θα σου δωσει 5 τηλεφωνα να παρεις και μολις καταφερεις να πιασεις γραμμη σου λενε να ξαναπαρεις τον "ασχετο" για να σε συνδεσει εκεινος με αυτους (μου ετυχε σημερα) ...ΠΟΙΟΝ ΚΟΡΟΙΔΕΥΟΥΝ ??? και σιγα μην εγιναν 10.000 αιτησεις με 100.000 αναπαντητες ερωτησεις και ασαφειες του νομου (εχουν δημιουργηθει μονο εδω δεκαδες θρεντ) ... παραπλανητικο ειναι για να ψαρωσει ο κοσμος να παει να τους δωσει τα λεφτα του με βαση οτι δουλευει η ολη φαση!!!!

Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.