Μετάβαση στο περιεχόμενο

πληρωμή εφ'απαξ και συμψηφισμοί


Recommended Posts

καλημέρα. γνωρίζει κανείς πως θα αφαιρεθούν πρόστιμα ανέγερσης και διατήρησης ήδη πληρωμένα αν κάποιος θέλει να πληρώσει εφάπαξ το πρόστιμο και μάλιστα σύντομα. ο νόμος λέει για αφαίρεση από τις τελευταίες δόσεις και προς τα πίσω χωρίς να διευκρινίζει την εφάπαξ πληρωμή. τέλος με ποιόν τρόπο γίνεται η αφαίρεση, που απευθύνεσαι με τα παραστατικά σου για να γίνει??

Link to comment
Share on other sites

Άλλο ένα από τα μαγικά του νόμου και του όλου συστήματος. Εγώ έχω και πελάτη που έχει πληρώσει και παραπάνω να φανταστείς , θέλει να κάνει μεταβίβαση και δεν ξέρω τι να του πω...

Link to comment
Share on other sites

Το ίδιο πρόβλημα έχω και εγώ. Τα πρόστιμα ανέγερσης και διατήρησης που έχει πληρώσει έιναι περισσότερα από το πρόστιμο της ρύθμισης. Με δεδομένο οτι η υποβολή γίνεται ηλεκτρονικά και επειδή στην εφαρμογή του ΤΕΕ δεν έχω δεί κάπου που να δηλώνονται αυτά , πως θα γίνει στην πράξη ο συμψηφισμός και πως μπορεί να προχωρήσει η υποβολή της δήλωσης χωρίς να έχει αποσαφηνιστεί το παραπάνω , αφού στο επόμενο στάδιο της υποβολής υπολογίζονται οι δόσεις του προστίμου που πρέπει να πληρώσει ο πελάτης για να γίνει η οριστική ένταξη στη ρύθμιση?

Πραγματικό μπάχαλο!!

Link to comment
Share on other sites

σε χθεσινή μου επίσκεψη στο ΤΕΕ ρώτησα και απλά μου είπαν τα γνωστά : μμμ... δεν ξέρω δεν γνωρίζω.. πείτα στο πελάτη σας να περιμένει ως το τέλος του μήνα μπας και έχουμε νεότερα... πάντως αν πληρώσει αύριο μην περιμένετε το κράτος να σας αποδώσει πίσω στη συνέχεια των ποσών που έπρεπε να συμψηφιστούν....Με λιγα λ'όγια συνάδελφοι αν βιάζεσαι να πληρώσεις εφάπαξ την πάτησες!!!

Link to comment
Share on other sites

Το πρόβλημα εμφανίζεται αν κάποιος θέλει να πληρώσει εφάπαξ. Αλλιώς ο Νόμος προβλέπει ότι οι δώσεις υπολογίζονται κανονικά (για το σύνολο του προστίμου) και ο συμψηφισμός γίνεται με τις τελευταίες δώσεις. Ε, μέχρι τότε ας ελπίσουμε οτι θα έχουν αποφασίσει τι και πως θα γίνει.

Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.