Μετάβαση στο περιεχόμενο

KTSIM

Members
  • Περιεχόμενα

    44
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Everything posted by KTSIM

  1. Ευχαριστώ πολύ
  2. KTSIM

    Point2file.lsp

    Ευχαριστώ πολύ
  3. Ευχαριστώ πολύ. Σε ανάλογη περίπτωση που η πραγματογνωμοσύνη απαιτούσε διαχρονική έρευνα με χρήση ορθοφωτογραφιών, η αμοιβή που εγκρίθηκε τελικά δεν κάλυψε ούτε τα έξοδα μου και πληρώθηκα μετά από 2 χρόνια.
  4. Ευχαριστώ πολύ. Φανταστική δουλειά. Συγχαρητήρια!!!!
  5. Συνάδελφοι καλησπέρα Σε δικαστική πραγματογνωμοσύνη απαιτείται η σύνταξη ιδιωτικού συμφωνητικού με τον επισπεύδοντα για την πληρωμή της πραγματογνωμοσύνης σύμφωνα με το άρθρο 7 του Ν. 3919/2011? Επίσης πρέπει να γίνει προκαταβολή φόρου (ΦΕΜ) 10% σύμφωνα με το άρθρο 52 παρ. 4 του Ν. 2238/1994? Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
  6. Καλησπέρα συνάδελφοι σε αίτηση πληρώθηκε το παράβολο, έκανα υποβολή, συμψηφισμό παλαιών προστίμων με εφάπαξ καταβολή 20% (μου έβγαλε υπόλοιπο για πληρωμή 0) και μετά μία μέρα από την υποβολή στα οικονομικά στοιχεία εμφανίζεται ανεξόφλητη με υπόλοιπο 0 , αλλά ωστόσο στην κατάσταση εμφανίζεται : προσωρινή υπαγωγή. Μπορώ να προχωρήσω σε οριστική υπαγωγή?
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.