Jump to content

Marios Kar

Members
 • Content Count

  15
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

1 Ουδέτερη

4 Followers

About Marios Kar

 • Rank
  Νέο Μέλος

Profile Information

 • Φύλο
  Άντρας
 • Τοποθεσία
  Αθήνα
 • Επάγγελμα
  Μηχανικός
 • Ειδικότητα
  Διπλ. Μηχ/γος & Αερ/γος Μηχ/κος

Recent Profile Visitors

1,924 profile views
 1. Tην Τρίτη 9/12 συνεδριάζει η ολομέλεια του ΣΑΤΕ. Στα θέματα της συνεδρίασης, οι εισηγήσεις των οποίων επισυνάπτονται, συμπεριλαμβάνονται: 1) Μετονομασία των ΑΤΕΙ σε ΑΕΙ εφαρμοσμένων επιστημών και του προέδρου του ΑΤΕΙ σε Πρύτανη 2) Τεκμηρίωση για χορήγηση διδακτορικού από τα ΑΤΕΙ. Στην αιτιολογική έκθεση γίνεται προσπάθεια να τεκμηριωθεί η εξίσωση πανεπιστημίων - ΑΤΕΙ. 3) Εισήγηση για τα επαγγελματικά δικαιώματα, όπου υπάρχει μόνο η αιτιολογική έκθεση και απουσιάζουν τα σχετικά άρθρα. Δείτε την ημερήσια διάταξη: http://www.iekemtee....SIA_DIATAXH.pdf Πηγή: http://www.iekemtee....SIA_DIATAXH.pdf Download attachment: Συνημμένο 1.pdf Download attachment: Συνημμένο 2.pdf Download attachment: Συνημμένο 3.pdf Download attachment: Συνημμένο 4.pdf Download attachment: Συνημμένο 5.pdf Download attachment: Συνημμένο 6.pdf Download attachment: Συνημμένο 7.pdf Download attachment: Συνημμένο 8.pdf Click here to view the είδηση
 2. Tην Τρίτη 9/12 συνεδριάζει η ολομέλεια του ΣΑΤΕ. Στα θέματα της συνεδρίασης, οι εισηγήσεις των οποίων επισυνάπτονται, συμπεριλαμβάνονται: 1) Μετονομασία των ΑΤΕΙ σε ΑΕΙ εφαρμοσμένων επιστημών και του προέδρου του ΑΤΕΙ σε Πρύτανη 2) Τεκμηρίωση για χορήγηση διδακτορικού από τα ΑΤΕΙ. Στην αιτιολογική έκθεση γίνεται προσπάθεια να τεκμηριωθεί η εξίσωση πανεπιστημίων - ΑΤΕΙ. 3) Εισήγηση για τα επαγγελματικά δικαιώματα, όπου υπάρχει μόνο η αιτιολογική έκθεση και απουσιάζουν τα σχετικά άρθρα. Δείτε την ημερήσια διάταξη: http://www.iekemtee.gr/images/SATE_14H_SYNEDRIASH_9_12_2014_HMERHSIA_DIATAXH.pdf Πηγή: http://www.iekemtee.gr/images/SATE_14H_SYNEDRIASH_9_12_2014_HMERHSIA_DIATAXH.pdf Συνημμένο 1.pdfΣυνημμένο 2.pdfΣυνημμένο 3.pdfΣυνημμένο 4.pdfΣυνημμένο 5.pdfΣυνημμένο 6.pdfΣυνημμένο 7.pdfΣυνημμένο 8.pdf
 3. Αν κάποιοι αντιμετωπίζουν πρόβλημα με τα αρχεία, παρακαλώ να το αναφέρουν. Αν όχι και αν το πρόγραμμα σας αρέσει, δώστε μια θετική ψήφο. Δεν κοστίζει.
 4. Πολύ χρήσιμο εργαλείο. Πολύ καλή προσπάθεια η οποία μπορεί και να γίνει ακόμα καλύτερη αν υπολογίζεται αυτόματα ο συντελεστής θερμοπερατότητας k επιλέγοντας συγκεκριμένα είδη δομικών στοιχείων. Ευχαριστώ.
 5. Δείτε τα σχόλια στην 1η σελίδα μήπως σας βοηθήσουν. Επιπλέον απενεργοποιήστε όλα τα Add Ins (Πρόσθετα) μέσα από το menu Tools (Εργαλεία). Το μήνυμα λάθους "Compile error in hidden module:sheet 4" πιθανόν οφείλεται σε ρυθμίσεις του Excel σας ή σε έλλειψη κάποιων βιβλιοθηκών που χρησιμοποιεί το πρόγραμμα. Για οποιαδήποτε άλλη λύση θα σας ενημερώσω. Το ποσοστό του φέροντος οργανισμού (εφόσον επιλέξετε ότι δεν τον έχετε αποτυπώσει) δεν εμφανίζεται στο γκρι πλαίσιο, αλλά χρησιμοποιείται εσωτερικά από το πρόγραμμα. Το γκρι πλαίσιο δηλώνει ότι είναι ανενεργό. Ενεργοποιείται μόνο αν επιλέξετε ότι έχετε αποτυπώσει το φέροντα οργανισμό προκειμένου να βάλετε το δικό σας ποσοστό.
 6. Το αρχείο έχει δημιουργηθεί με το Excel 2003. Θεωρητικά (Microsoft είναι αυτή) δεν πρέπει να έχει πρόβλημα σε νεότερες εκδόσεις του Excel. Προτείνω τα εξής: 1. Να μειώσετε το security level του Excel (Tools -> Macro -> Security) 2. Να κάνετε όλα τα update και να κατεβάσετε το τελευταίο service pack από τη Microsoft για το Office 2013 3. Πατήστε δεξί κλικ στο αρχείο και πηγαίνετε στα properties. Πατήστε Unblock. 4. Ανοίξτε το Excel 2013 και κατόπιν πηγαίνετε File -> Open -> File of types και δείτε αν υπάρχει επιλογή να ανοίγει ειδικά αρχεία παλιότερου Excel (π.χ. Excel 2013). Έπειτα επιλέξτε να ανοίξετε μέσα από εκεί το αρχείο. 5. Ίσως δημιουργήθηκε πρόβλημα κατά το κατέβασμα. Δοκιμάστε πάλι να το ξανακατεβάσετε. Πληροφοριακά σας λέω ότι το αρχείο έχει μέγεθος 5,35 MB (5.614.080 bytes) Ενημερώστε με αν συνεχίσει το πρόβλημα να υφίσταται. Ευχαριστώ για την επισήμανση.
 7. Version v.1.1.1 & v.1.2.1

  5,755 downloads

  Πρόκειται για ένα πρόγραμμα – εργαλείο που βοηθάει στην πραγματοποίηση των υπολογισμών που απαιτούνται για την έκδοση του Πιστοποιητικού Ενεργειακής Απόδοσης. Το πρόγραμμα δεν υπολογίζει την ενεργειακή κατάταξη του ακινήτου αλλά βοηθάει το χρήστη ώστε να πραγματοποιήσει όλους τους αναγκαίους και χρονοβόρους υπολογισμούς ώστε να παραχθούν σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα τα δεδομένα εκείνα τα οποία όταν εισαχθούν στο πρόγραμμα ΤΕΕ-ΚΕνΑΚ θα επιτρέψουν την έκδοση του Πιστοποιητικού Ενεργειακής Απόδοσης. Ο χρήστης, χωρίς να ανατρέχει στους πίνακες της ΤΟΤΕΕ και απατώντας σε απλά ερωτήματα που αφορούν το ακίνητο, μπορεί να έχει άμεσα αποτελέσματα με εξοικονόμηση τουλάχιστον του 50% του χρόνου που θα χρειαζόταν υπό φυσιολογικές συνθήκες. Το πρόγραμμα έχει αναπτυχθεί σε Microsoft Excel και υποστηρίζεται υπολογιστικά από την δύναμη της Visual Basic for Applications, με αποτέλεσμα να φέρνει στο χρήστη ένα γνώριμο περιβάλλον και να εκμηδενίζει έτσι το χρόνο εξοικείωσης με αυτό, ενώ παράλληλα παράγει ακριβή αποτελέσματα. Τα χαρακτηριστικά του προγράμματος είναι: Απλή εισαγωγή γενικών δεδομένων μία και μοναδική φορά. Πινακοποιημένη εισαγωγή επαναλαμβανόμενων δεδομένων (π.χ. χαρακτηριστικά δομικών στοιχείων). Εύκολα κατανοητό περιβάλλον χρήσης. Οπτική απεικόνιση και κατάταξη των δομικών στοιχείων και των κουφωμάτων που ανήκουν σε αυτά. Υπολογισμός – εκτίμηση του κελύφους του κτηρίου. Υπολογισμός του όγκου του κτηρίου. Υπολογισμός μέσης κατανάλωσης ΖΝΧ. Υπολογισμός διείσδυσης αέρα από κουφώματα. Υπολογισμός συστήματος θέρμανσης και αυτόματη συμπλήρωση με το θεωρητικό μοντέλο όπου απαιτείται. Υπολογισμός συντελεστή θερμοπερατότητας και δυνατότητα αντικατάστασής του από τιμή του χρήστη. Υπολογισμός σκιάσεων με απλή καταχώρηση γεωμετρικών στοιχείων, με τη βοήθεια σχεδιαγραμμάτων και με τη χρήση γραμμικής παρεμβολής επί των πινάκων της ΤΟΤΕΕ για την παραγωγή ορθότερων αποτελεσμάτων. Πλήρης υπολογισμός και παραγωγή των πινάκων του κελύφους (αδιαφανών στοιχείων, σε επαφή με το έδαφος, διαφανών στοιχείων). Απλή εισαγωγή των πινάκων κελύφους στο πρόγραμμα ΤΕΕ-ΚΕνΑΚ με 2 κινήσεις. Πλήρης εναρμόνιση με τις ΤΟΤΕΕ και τους πίνακες αυτών. Πλήρης εναρμόνιση με το σκεπτικό λειτουργίας του ΤΕΕ-ΚΕνΑΚ. Αυτόματος και άμεσος έλεγχος ορθότητας των δεδομένων που εισάγονται. Αυτόματος και άμεσος έλεγχος συμπλήρωσης όλων των απαραίτητων δεδομένων και επισήμανση αυτών που πιθανόν να λείπουν. Εξοικονόμηση χρόνου έκδοσης ΠΕΑ τουλάχιστον 50%.
×
×
 • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.