Monder Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 28 , 2011 Share Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 28 , 2011 Καλημερα συναδελφοι μηπως γνωριζετε ποια χαρτια χρειαζετε να καταθεσω για να παρω προεγκριση για 1 πελατη μου ευχαριστω πολυ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pavlos33 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 28 , 2011 Share Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 28 , 2011 για στεγαστικό δάνειο ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Monder Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 28 , 2011 Συγγραφέας Share Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 28 , 2011 για φωτοβολταικο σε στεγη τι χρειαζετε να βαλω απο τεχνικα στον φακελο για να τον καταθεσω? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ilias Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 28 , 2011 Share Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 28 , 2011 Γιατί δε ρωτάς την ίδια την Τράπεζα τι απαιτεί? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Icecut Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 28 , 2011 Share Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 28 , 2011 Προσωπικά δε μου έχει ζητηθεί κάτι παραπάνω απο την προσφορά που δίνουμε στον πελάτη και η οποια συνοδεύεται απο μια οικονομοτεχνική ανάλυση,φυλλάδια εξοπλισμού με πιστοποιητικά και περιγραφή του έργου! Link to comment Share on other sites More sharing options...
caprarou Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 28 , 2011 Share Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 28 , 2011 Συνήθως ζητάνε α)τελευταίο Ε1 και Ε9 με τυχόν τροποποιήσεις β)Τίτλο ιδιοκτησίας γ)ιδιωτικό συμφωνητικό με επιχείρηση εγκατάστασης και τέλος τη δ) σύμβαση συμψηφισμού με τη ΔΕΗ για να γίνει η εκταμίευση 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Monder Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 29 , 2011 Συγγραφέας Share Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 29 , 2011 ευχαριστω πολυ συναδελφοι εισαστε κατατοπιστικότατοι Link to comment Share on other sites More sharing options...
xristina athina Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 29 , 2011 Share Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 29 , 2011 απ οτι ξέρω ζητανε το εισόδημα να είναι τουλάχιστον 15000ευρω αλλιώς ζητάνε και εγγυητή..Γνωρίζει κανεις αν υπάρχει ακόμα 100% χρηματοδότηση γιατι απο τη ξέρω βγαίνει η έγγριση και μετά κολλ'ανε τα πράγματα.. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
aiche Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 30 , 2011 Share Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 30 , 2011 Πωπωωωωωω τι άλλο θα ακούσουμε Σήμερα το ΠΑΜΕ είπε να μην πληρώνουν τα χαράτσια όσοι έχουν εισόδημα κάτω από 40000 ευρώ. Τα θεωρεί φτωχαδάκια. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Monder Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 5 , 2011 Συγγραφέας Share Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 5 , 2011 καλισπερα συναδελφοι εγω μαζευω τα χαρτια για αυτον σε 1 βδομαδα θα ξερω το οριστικο απο την τραπεζα λογικα απο το fc μου ειπαν οκ αλλα ολα στην προεγκριση εχει μικρο εισοδημα αγροτης και παμε για 100% χρηματοδοτηση για στεγη θα σας κραταω ενημερους Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα