Μετάβαση στο περιεχόμενο

Προέγκριση στην τράπεζα


Monder

Recommended Posts

Προσωπικά δε μου έχει ζητηθεί κάτι παραπάνω απο την προσφορά που δίνουμε στον πελάτη και η οποια συνοδεύεται απο μια οικονομοτεχνική ανάλυση,φυλλάδια εξοπλισμού με πιστοποιητικά και περιγραφή του έργου!

Link to comment
Share on other sites

Συνήθως ζητάνε α)τελευταίο Ε1 και Ε9 με τυχόν τροποποιήσεις β)Τίτλο ιδιοκτησίας γ)ιδιωτικό συμφωνητικό με επιχείρηση εγκατάστασης και τέλος τη δ) σύμβαση συμψηφισμού με τη ΔΕΗ για να γίνει η εκταμίευση

  • Upvote 1
Link to comment
Share on other sites

απ οτι ξέρω ζητανε το εισόδημα να είναι τουλάχιστον 15000ευρω αλλιώς ζητάνε και εγγυητή..Γνωρίζει κανεις αν υπάρχει ακόμα 100% χρηματοδότηση γιατι απο τη ξέρω βγαίνει η έγγριση και μετά κολλ'ανε τα πράγματα.. :sad:

  • Upvote 1
Link to comment
Share on other sites

Πωπωωωωωω τι άλλο θα ακούσουμε :) Σήμερα το ΠΑΜΕ είπε να μην πληρώνουν τα χαράτσια όσοι έχουν εισόδημα κάτω από 40000 ευρώ. Τα θεωρεί φτωχαδάκια.

Link to comment
Share on other sites

καλισπερα συναδελφοι εγω μαζευω τα χαρτια για αυτον σε 1 βδομαδα θα ξερω το οριστικο απο την τραπεζα λογικα απο το fc μου ειπαν οκ αλλα ολα στην προεγκριση εχει μικρο εισοδημα αγροτης και παμε για 100% χρηματοδοτηση για στεγη θα σας κραταω ενημερους

Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.