Μετάβαση στο περιεχόμενο

Κλήση μηχανικού στη σκυροδέτηση


 
csou

Recommended Posts

Σε οικοδομη που εχω(ισογεια), δεν με καλεσε ουτε ο μαστορας ουτε ο ιδιοκτητης σε καμμια σκυροδετηση. Και στην επιθεωρηση ξυλοτυπων εγω κυνηγαγα το μαστορα. Υπαρχει καποια νομοθετικη διαταξη που να κατοχυρωνει το μηχανικο οτι πρεπει να τον καλουν στην επιθεωρηση ξυλοτυπων και στην σκυροδετηση, και οχι απο μονος του να κυνηγαει ιδιοκτητη και μαστορα? Κανουν οτι θελουν και μετα το παιζουν παλαβοι!

 

Παρατήρηση: Οι τίτλοι των θεμάτων πρέπει να είναι με σωστή ορθογραφία και με τόνους.

Παρακαλώ δημοσιεύετε τις ερωτήσεις σας στις σωστές υποκατηγορίες!

Παρακαλώ διαβάστε τους Κανόνες Συμμετοχής του forum.

Ευχαριστώ. acnt

Link to comment
Share on other sites

  • Απαντήσεις 23
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Το άσχημο είναι ότι πρέπει να αποδείξεις οτι δεν εισαι ελεφαντας γιατι δεν κληθηκες σε καποια σκυροδέτηση(συγγκεκριμένα σε όλες τις σκυροδετήσεις). Ο ιδιοκτήτης κάνει τον κινέζο, ο μάστορας έριξε λάθος κατηγορία, και εγώ τώρα ετοιμάζομαι να κάνω πυρηνοληψία. Ανεξάρτητα ομως απο αυτό, δοκίμια δεν πάρθηκαν και εκεί δημιουργείται ζήτημα παρ'όλο που έχω δώσει γραπτή εντολή.

Link to comment
Share on other sites

Στα σχέδια των ξυλοτύπων αναγράφεται η ποιότητα του σκυροδέματος που προβλέπεται όπως επίσης και το να παρθούν δοκίμια κατα Κ.Τ.Σ.'97. Η γραπτή μας εντολή ειναι τα εγκεκριμένα σχέδια μας.

Link to comment
Share on other sites

Εχω φίλο δικηγόρο ο οποιος αντιμετώπισε με αντιδικο μηχανικο και εργολάβο εργατικο ατύχημα και αθωώθηκε ο μηχανικός γιατί ο δικηγόρος του στήριξε το γεγονός ότι δεν μπορούσε να παρίσταται κάθε μέρα εκεί αλλά έπρεπε να τον καλούν. Δεν έχω δει τη δικογραφία και την απόφαση δικαστηρίου, αλλά σίγουρα θα τη δω! Οσο για τώρα, θα περιμένω να γίνει η πυρηνοληψία με την πρωτοβουλία της ιδιοκτήτριας(η του δικηγόρου της) για να παραστώ και εγω εκεί όπως προβλέπεται να υποδείξω τις θέσεις της πυρηνοληψίας. Αφού βγούν τα αποτελέσματα(που σιγουρα θα ειναι 16/20 αντί για 20/25) θα δω απο εκεί και πέρα τι θα κάνω. Εφ'όσον προβλέπεται πυρηνοληψία και ακόμα εγω δεν εχω βαλει τελικές υπογραφές όλα παίζονται. Αν τώρα στραφει εναντίον μου η ιδιοκτήτρια, έννοια σου και ξέρω και εγώ πως να αμυνθώ. Αν ίσχυαν πάντα οι γενικές διατάξεις τότε θα έπρεπε να παίρνουμε μια άδεια κάθε 3 η τέσσερα χρόνια, να στήνουμε σκηνάκι έξω απο την οικοδομή και να περιμένουμε να έρθουν οι μαστόροι. Λίγο αστείο, αλλά έτσι είναι. Πρέπει να ειδοποιούν. Και ακόμα καλύτερα γραπτώς.

Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.