Μετάβαση στο περιεχόμενο

Και φωτοβολταϊκά κανόνια


Sonik79

Recommended Posts

KLT... ένα όνομα μια φίρμα. Δυστυχώς επτωχεύσαμε είπε και η klt. Αναμενόμενο. Αυτοί που είναι στην πιάτσα χρόνια θα γνωρίζουν το γιατί. Αυτοί που δεν είναι ας γνωρίζουν ότι ο αθέμιτος ανταγωνισμός σε αυτό το επάγγελμα ξεκίνησε απο αυτήν την εταιρεία. Όπως επίσης και ο χαρακτήρας που διαμορφώσανε οι τράπεζες προ τριετίας ή διετίας ώς προς το πλαφόν των τιμών που χρηματοδοτεί μια τράπεζα. Δυστυχώς κύριοι. Αυτή η εταιρεία δεν έκανε μόνο κακό στον εαυτό της αλλα και σε όλες τις άλλες εταιρείες. Όταν ένα έργο πρίν ένα χρόνο το κοστολογούσες 300,000 ευρώ και ο τραπεζίτης σου έλεγε ότι η μεγαλύτερη εταιρεία στην Ελλάδα μου το φέρνει 260.000 τότε αυτό μόνο ζημιά είναι. Γνωρίζεται ότι το κόστος είναι ανάλογο της ποιότητας. Προσωπικά γνωρίζω για τα ποιοτικά έργα της ΚLT. Τόσο τα σταθερά όσο και τα tracker.

 

Η γνώμη μου..; Καλύτερα που έφυγε να ξεβρωμίσει η πιάτσα.. Λυπάμαι μόνο για τους ανθρώπους που χάσανε τα λεφτά τους. Όσο για τους υπαλλήλους δεν λυπάμαι γιατί ήταν μέρος του παιχνιδιού. Το μόνο σίγουρο είναι αυτοί που άξιζαν σε αυτήν την εταιρεία δεν θα χαθούν.

Link to comment
Share on other sites

  • Απαντήσεις 32
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Απολύτως σωστός ο stamatiskal σε αυτά που λέει για την εν λόγω εταιρεία. Και προσοχή σε όλους τους επενδυτές & φίλους μηχανικούς που είναι στο χώρο, γιατί υπάρχουν και άλλες εταιρείες που είναι έτοιμες να βαρέσουν κανόνια.

Link to comment
Share on other sites

Τα έργα ήταν όντως πάααααρα πολλά. Όσο για τους υπαλλήλους αγαπητέ stamatiscal, θα πρέπει να δεις από μέσα για να κρίνεις. Να δεις τι τεράστιες πιέσεις υπήρχαν για να πάρεις προκαταβολές και συ να ως υπάλληλος να μην πέρνεις μέχρι να δεις τα υλικά με κίνδυνο να χάσεις τη δουλειά σου. Όταν το κάνεις αυτό στη δουλειά σου έλα να μου ξαναπείς για "υπαλλήλους που ήταν μέρος του παιχνιδιού". Που τρέχαμε να κλείσουμε εκρεμότητες για να μπορούμε να έχουμε ένα πρόσωπο όντας απλήρωτοι από το καλοκαίρι και χωρίς ΤΣΜΕΔΕ και ΦΠΑ από πέρσι

Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.