Μετάβαση στο περιεχόμενο

Και φωτοβολταϊκά κανόνια


Sonik79

Recommended Posts

  • Απαντήσεις 32
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Έχει γίνει εδώ και κάμποσο καιρό απλά οι δημοσιογράφοι τώρα το πήραν πρέφα και όπως πάντα το τραβάνε

Ας κρατάμε πισινές και να μην ρίχνουμε λάπση στους ανταγωνιστές, θα δείξει ο χρόνος τι θα παίξει.

Αν μη τι άλλο η συγκεκριμένη εταιρία έχει κάνει αρκετά έργα και τεχνικά απο όσα έχω δει είναι καλά.

Link to comment
Share on other sites

η εταιρεια αυτη ηταν απο τις πρωτες στην Ελλαδα και στη θεσσαλονικη σε εγκατεστημενη ισχη πριν 2-3 χρονια που την ειχα επισκεφτει, η ποιοτητα της αδιαμφισβητητη, οπως αδιαμφισβήτητη ηταν οι καλες της σχέσεις με Τεραστια Ελληνικη τραπεζα που την εφερναν σχεδον συνεταιρο λογω παλιων οφειλων...το να υπαχθει καποιος στο 99 ειναι θεμιτο, το ναμην παει καλα η μπιζνα επισης (ειδικα στο σημερινο επαγγελματικο και πιστωτικο περιβαλλον) το να παιρνει επιταγες και να μην παραδιδει εργο ομως ειναι περα απο ανηθικο και αντιεπαγγελματικό και εγειρει αποριες και για τη Τραπεζα, η οποια με καθε τροπο τη κρατησε στην αγορα και η οποια ως Πυλωνας της Εθνικης οικονομιας θα επρεπε να ειναι πολυ πιο προσεκτικη.

Link to comment
Share on other sites

'Εγω παλι για τη συγκεκριμενη εταιρεια δεν ακουσα καλα λογια απο πελατες μου που εφυγαν δυσαρεστημενοι απο αυτη και ηρθαν σε μενα και τα λεγανε....Εχω δει και εργο που δεν ηταν 'αδιαμφισβητητης' ποιοτητας....

Link to comment
Share on other sites

Το πιο λυπηρό της ιστορίας είναι όπως διαβασα οι 90 αγροτες, που με την σειρά τους αυτή την στιγμη έχουν μπει Τειρεσία. Απο την στιγμή που μπαίνεις αρθρο 99 δεν υπάρχει ελπίδα φωτός.

Πέρα απο την συγκεκριμένη εταιρία έχω πληροφορίες και για δύο ακόμη "μεγάλες εταιρίες" που βρίσκονται στα πρόθυρα χρεοκοπίας. Μάλιστα η μια εταιρία πριν έναν μήνα ανακοίνωσε πως άνοιξε 2 καταστήματα σε Γερμανία και Βουλγαρία, ενώ η άλλη πριν κάπου 4-5 μήνες ανακοίνωνε με καμάρι πως έχει συνάψει μεγάλη συμφωνία με Κινέζικο κολοσσό για κατασκευή και προμήθεια βάσεων.

 

Κατά την άποψη μου, επειδή το αντικείμενο φωτοβολταϊκά είναι το κάτι νέο για την χώρα και ίσως απο τα λίγα αντικείμενα με μια στοιχειώδη ανάπτυξη, λογικό να υπάρχουν και αναξιόπιστοι παίχτες.

Όταν βλέπεις εδώ και 2-3 χρόνια εταιρίες χωρίς οργάνωση και υποδομή να απορροφούν μεγάλα κεφάλαια απο τις τράπεζες, χωρίς να έχουν περιουσιακό αντικρυσμα(αρκετές φορές με βοήθεια πολιτικών τερτιπιών φυσικα) και να τα σπαταλούν στις πολυδάπανες εκθέσεις, διαφήμιση & λούσα λογικό δεν είναι?

Σημασία δεν έχουν οι τζίροι, αλλα η καλη διαχείριση.... :sad:

  • Upvote 1
Link to comment
Share on other sites

Εγώ δεν ανέφερα αδιαμμφισβήτητης ποιότητα αλλά καλά σαν έργα, ειδικα τα πρώτα της Έργα.

Τώρα για όσους δώσανε προκαταβολές και επιταγές έτσι άερα μπορεί να ακούγεται σκληρό αλλά ας πρόσεχαν.

Απλά εγώ είμαι κατά του να πηγαίνεις και να πυροβολείς τον ανάπηρο, έχω ακούσει πολλές εταιρίες των οποίων η προσέγγιση (απο την στιγμή που γίνανε γνωστά τα προβλήματά της) προς την εν λόγω εταιρεία είναι με απίστευτα απαξιωτικούς χαρακτηρισμούς και λάσπη, δυστυχώς η ηθική στο επιχειρήν έχει πάει περίπατο.

  • Upvote 1
Link to comment
Share on other sites

Σωστά όπως το έκθεσες η ηθική επιχειρήν έχει πάει περίπατο...

Απλά τέτοιες καταστάσεις είναι αρκετά περίπλοκες για να πάρεις το μέρος κάποιου. Απο την μια καλά να πάθουν αυτοί που δεν πρόσεχαν.

Απο την άλλη όμως αυτοί που δεν πρόσεχαν τυχαίνει να είναι αγρότες, που δεν έχουν καμία σχέση με φ/β και συνήθως τυγχάνει να είναι και αμόρφωτοι άνθρωποι, οι οποίοι κατευθύνονται απο άλλους λόγω άγνοιας.

Και εσύ αν δεν ήσουν στο αντικείμενο και πήγαινες στις εκθέσεις και έβλεπες τόσα λούσα και τόσα έργα πολύ πιθανό να την πατούσες....

Που να πρωτορίξεις τις ευθύνες σε αυτόν που δεν ήξερε και δεν είχε την ικανότητα να κρίνει ή σε αυτόν που εκανε κακοδιαχείρηση και καταχράστηκε τα χρήματα?

Edited by miltos
Διαγραφή παράθεσης προηγούμενου μηνύματος
  • Upvote 1
Link to comment
Share on other sites

Για την εν λογω εταιρεια το γνωριζα εδω και αρκετο καιρο. ΜΑλιστα νομιζα οτι ειχε κλεισει και οριστικα.

 

Για τα εργα της συνολικα δεν γνωριζω. Σε ενα ομως που εχω εικονα ειχε απαραδεκτες κακοτεχνιες σε καποια σημεια.

 

...Τώρα για όσους δώσανε προκαταβολές και επιταγές έτσι άερα μπορεί να ακούγεται σκληρό αλλά ας πρόσεχαν....

 

Μα τι να προσεχαν? Οταν αναθετεις ενα εργο (και μαλιστα σε μια ΜΕΓΑΛΗ εταιρεια) δεν θα δοσεις προκαταβολη? Τι αλλο θα μπορουσε να κανει ο ποποιοσηποτε?

  • Upvote 1
Link to comment
Share on other sites

Η KLT είχε όνομα στην αγορά. Δεν ηταν ο κυρ-Σταύρος να είναι πιο επιφυλακτικός. Δεν είχα πάρε δώσε με την εταιρεία αυτή οπότε δε έχω ιδία γνώμη για τα έργα της. Μόνο κρίμα για τους συνάδελφους που θα μείνουν άνεργοι, και λυπάμαι για όσους έχασαν τα λεφτά τους έτσι.

  • Upvote 2
Link to comment
Share on other sites

Βασικά το μεγαλύτερο πρόβλημα είναι ο κόσμος που φαντάζομαι θα έχει κάποιους μήνες να πληρωθεί και η ανεργία η οποία σίγουρα θα πλήξει τους υπαλήλους της και με βάση το site τους δεν είναι και λίγοι.

Τώρα για αυτό που έγραψα του περι να πρόσεχαν θα ήθελα να πω το εξής:

 

Οι περισσότεροι απο αυτούς που την πάτησαν δεν την πάτησαν επειδή δεν ήξεραν, την πάτησαν επειδή δεν σκέφτηκαν και εξηγούμαι

Όταν παίρνεις μια προσφορά η οποία είναι με τα ίδια υλικά και 40k ποιό φτηνή δεν θα πρέπει να το ψάξεις? όταν η μιά εταιρία σου λέει κάτσε μεγάλε να βγεί το δάνειο σου και μετά θα δούμε τι και πως θα προχωρήσουμε και εσύ επιλέγεις χωρίς έγκριση δανείου να πάς και να δώσεις επιταγή για να μην χάσεις το έργο δεν φέρεις ευθύνη?

Κάνεις μια επένδυση 250-300k δεν θα το ψάξεις ώς εκεί που δεν παίρνει?

Όσο για το φίλο που ανέφερε ότι οι αγρότες που την πατήσαν τυγχάνει να είναι αμόρφωτοι επέτρεψε μου να σου πω ότι κάποιος ο οποίος δεν έχει την υπωχρεωτική εκπαίδευση δεν σημαίνει ότι δεν είναι οξυδερκής και σαίνι μορφωση δεν συνεπάγεται εξυπνάδα πάντα, έχω γνωρίσει αγρότες που δεν ξέρουν να βάζουν υπογραφή αλλά η αγροτική τους επιχείρηση έχει κερδοφορία που θα την ζήλευαν πολλές Α.Ε που χαροπαλευουν αυτή την στιγμή.

 

Θα έπρεπε λοιπόν αυτοί που την πάτησαν να την έχουν ψάξει λίγο παραπάνω, πόσους μήνες ακούγεται ότι η συγκεκριμένη εταιρία δεν την πολυπαλευει, εγώ το ξέρω κάμποσους, και ξέρω και αγρότες που πήγαν σε αυτούς ενώ ήταν γνωστά τα προβλήματά της (απλά δεν ξέρω αν αυτοί που χάσαμε εμείς σαν πελάτες και πήγαν εκεί αν δώσαν προκαταβολές)

Σαν εταιρία ήταν καλή και έκανε έργα σωστά, στην Αριδαία που είχε τύχει να βρεθώ τα έργα ήταν αρκετά κάλα και πολλά μαζί, μακάρι να βρεθεί τρόπος να ξανασταθεί και ας χάνουμε και έργα απο αυτούς :smile:

Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.