tasakos Δημοσιεύτηκε December 16, 2011 at 12:31 μμ Δημοσιεύτηκε December 16, 2011 at 12:31 μμ Αγαπητοί συνάδελφοι έχω αγχωθεί με το εξής ζήτημα: Αναζητώ τιμή ζώνης στο Πάτημα ΙΙ Χαλανδρίου και α) Ο Συμβαιολογράφος μου εξήγησε οτι είναι εντός σχεδίου αλλά εκτός αντικειμενικού προσδιορισμού, β) Η ΔΟΥ δεν με εξυπηρετεί τηλεφωνικά και έχω και κώλυμα χρόνου να πάω επιτόπου, γ) Η πολεοδομία Αγ. Παρασκευής αδυνατεί να προσδιορίσει την τιμή και μου ζητά έγγραφο που να το πιστοποιεί ενώ : 1) η ιδιοκτησία δεν έχει ρευματοδοτηθεί , 2) ο ιδιοκτήτης μου είπε οτι δεν του έχει έρθει ΕΤΑΚ και λείπει και εκτός της χώρας και δεν ξέρω που να αποτανθώ. Έχει κανείς καμιά ιδέα; Ευχαριστώ πολύ.
APSP Δημοσιεύτηκε December 16, 2011 at 02:13 μμ Δημοσιεύτηκε December 16, 2011 at 02:13 μμ Αγαπητοί συνάδελφοι έχω αγχωθεί με το εξής ζήτημα: Αναζητώ τιμή ζώνης στο Πάτημα ΙΙ Χαλανδρίου και α) Ο Συμβαιολογράφος μου εξήγησε οτι είναι εντός σχεδίου αλλά εκτός αντικειμενικού προσδιορισμού, β) Η ΔΟΥ δεν με εξυπηρετεί τηλεφωνικά και έχω και κώλυμα χρόνου να πάω επιτόπου, γ) Η πολεοδομία Αγ. Παρασκευής αδυνατεί να προσδιορίσει την τιμή και μου ζητά έγγραφο που να το πιστοποιεί ενώ : 1) η ιδιοκτησία δεν έχει ρευματοδοτηθεί , 2) ο ιδιοκτήτης μου είπε οτι δεν του έχει έρθει ΕΤΑΚ και λείπει και εκτός της χώρας και δεν ξέρω που να αποτανθώ. Έχει κανείς καμιά ιδέα; Ευχαριστώ πολύ. Δοκίμασε εδώ http://www.realestatecorner.gr/el/content/48
tasakos Δημοσιεύτηκε December 18, 2011 at 09:55 πμ Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε December 18, 2011 at 09:55 πμ Συνάδελφε το δοκίμασα αυτό αλλά δεν έχει τιμές της περιοχής μάλλον επειδή είναι εκτός ΑΠΑΑ οπότε τελικά είναι πιο απλά τα πράγματα και νομίζω πως απλώς κόλλησε το μυαλό μου. Θα πάω με την χαμηλότερη τιμή του πρωτοβάθμιου ΟΤΑ. Ζητώ συγγνώμη από το φόρουμ για την ανώφελη ταλαιπωρία.
Athan Δημοσιεύτηκε December 19, 2011 at 10:30 πμ Δημοσιεύτηκε December 19, 2011 at 10:30 πμ Για Πάτημα ΙΙ (νομίζω είναι η περιοχή πάνω από την Αναπαύσεως που μπήκε πρόσφατα στο σχέδιο) παίρνεις την ελάχιστη τιμή ζώνης του Χαλανδρίου.
tasakos Δημοσιεύτηκε December 19, 2011 at 10:13 μμ Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε December 19, 2011 at 10:13 μμ Όπως το λες είναι αλλά ο υπάλληλος μου έβαλε τιμή 1550 για να μην ψάχνει και δεν επέμεινα πάρα πολύ γιατί δεν είχα την δυνατότητα να ταλαιπωρηθώ επιπλέον κι επειδή ήταν μικρός ο χώρος και μικρή η προσαύξηση του προστίμου. Είναι πάντως 1400.
dimitris GM Δημοσιεύτηκε September 21, 2018 at 03:06 μμ Δημοσιεύτηκε September 21, 2018 at 03:06 μμ (edited) On 20/12/2011 at 12:13 ΠΜ, tasakos said: Όπως το λες είναι αλλά ο υπάλληλος μου έβαλε τιμή 1550 για να μην ψάχνει και δεν επέμεινα πάρα πολύ γιατί δεν είχα την δυνατότητα να ταλαιπωρηθώ επιπλέον κι επειδή ήταν μικρός ο χώρος και μικρή η προσαύξηση του προστίμου. Είναι πάντως 1400. με βαση αυτη τη συζητηση πρεπει να ειναι 1200 [εδω δξ πώς ...μπηκε...] Edited September 21, 2018 at 03:08 μμ by dimitris GM
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα