Μετάβαση στο περιεχόμενο

Μη αρτιο μη οικοδομησιμο


Recommended Posts

Μπορείς να τακτοποιήσεις σε μη άρτια. Στην πολεοδομία της περιοχής του γηπέδου (για εκτός σχεδίου θα αναφέρεσαι αφού ψάχνεις για ζώνες)

Link to comment
Share on other sites

οι πλάγιες αποστάσεις φαντάζομαι σε αυτά δεν μετράνε (το κτίριο μπορεί να είναι οπουδήποτε) γιατί βλέπω το πρόγραμμα του τεε να τις έχει κλειστές. Σωστά??

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Καλημέρα και καλή χρονιά

Ισχύει και για τα εντός σχεδίου? Σε οικόπεδο μη άρτιο και μη οικοδομήσιμο? Θα μου πείτε πως προέκυψε τέτοιο οικόπεδο. Υπάρχει συμβόλαιο που από εξ' αδιαιρέτου παραχωρητήριο κάνει διανομή οικοπέδου μη άρτιο και μη οικοδομήσιμο στο αντίστοιχο εμβαδόν στη θέση ακριβώς του εξ' αδιαιρέτου (εκεί που βρίσκεται το κτήριο, άσχετα αν εξ' αδιαιρέτου σημαίνει συγκυριότητα σε όλα). Για μένα λάθος βέβαια... Αλήθεια αν ο ιδιοκτήτης μου υποδείξει τα παραπάνω όρια στο οικόπεδό του είμαι ή δεν είμαι υποχρεωμένος να κάνω έλεγχο των τίτλων? π.χ. στα εκτός σχεδίου στις ιδιοκτησίες πας με υπόδειξη ορίων αλλά στους κλήρους και φυσικά στον αναδασμό όχι. Λογικά στα εντός κάνεις κάποιον έλεγχο. Ξέφυγα από το θέμα βέβαια...

Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.