Μετάβαση στο περιεχόμενο

Τακτοποήση με Ιδιοκτήτη ΜΗ Φυσικό Πρόσωπο


Recommended Posts

Στα στοιχεία ιδιοκτητών, όταν ιδιοκτήτης είναι ΜΗ φυσικό πρόσωπο (Α.Ε.) με δικό της Α.Φ.Μ., δεν προχωράει στο σύστημα γιατί απαιτεί πατρώνυμο, μητρώνυμο κτλ. Έχει συναντήσει κανείς ανάλογη περίπτωση και πως τα συμπληρώνουμε;

Αν μπαίνει ο νόμιμος εκπρόσωπος της εταιρείας, μπαινουν τα στοιχεία του με το δικό του ΑΦΜ ή τα στοιχεία του με το ΑΦΜ της εταιρείας;

Edited by mikeG
Link to comment
Share on other sites

Βάζεις σε όλα τα στοιχεία (όνομα, επώνυπο, πατρώνυμο) την επωνυμία της εταιρίας ή βάζεις την επωνυμία της εταιρίας στο πεδίο επώνυμο και στα πεδία "όνομα" και "πατρώνυμο" γράφεις απλά "Εταιρια".

Έιναι γραμμένο στις ερωτήσεις - απαντήσεις για τη χρήση του λογισμικού.

Edited by TomA
  • Upvote 2
Link to comment
Share on other sites

Έπίσης ο όρος "μη φυσικό πρόσωπο" είναι αδόκιμος. Νομικό πρόσωπο είναι το σωστό. Ό,τι δεν είναι φυσικό πρόσωπο, είναι νομικό και το αντίστροφο.

Link to comment
Share on other sites

Σε περίπτωση εταιρείας επειδή στα έγγραφα εμφανίζεται το ονοματεπώνυμα συνήθως εκεί βάζουμε κομματιαστό το όνομα της εταιρείας μαζί με το ΟΕ ή ΑΕ .Στο πατρώνυμο άμα θέλουμε βάζουμε ένα χαρακτήρα, πχ τελεία ή παύλα (. ή -).

Tpanag, το ΙΚΑ στη διαδικασία που έχει για να πάρεις κωδικούς στις ηλεκτρονικές σελίδες σε ρωτάει : Φυσκό πρόσωπο - Μη Φυσικό πρόσωπο. Οτι νάναι!!

Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.