Μετάβαση στο περιεχόμενο

τζακι ΒΟΗΘΕΙΑ


kioann

Recommended Posts

Γεια σας! Βοήθεια! Χθες το βράδυ άναψε το τζάκι ο δεύτερος όροφος μάλλον για πρώτη φορά. Η θυμιάσεις έβγαιναν από την συρόμενη πόρτα, στο δικό μου διαμέρισμα. Ένας τοίχος χωρίζει το δικό μου τζάκι από την συρόμενη πόρτα. Εγώ είμαι στον τρίτο και τελευταίο όροφο. Τι να κάνω? Έχουν διαρροή οι καμινάδες?

Link to comment
Share on other sites

Εμπλεξες.. Οτι και να ειναι πρεπει να ανοιχτει το δικο σου. Συνεννοηση για τα εξοδα και ποιον βαρυνουν, αλλα εχεις παντα τ δικαιωμα νομιζω να απαγορεψεις να το ανναβει εως τοτε. Φυσικα δεν εχεις δικαιωμα να το αφησεις με τ προβλημα και ο αλλος να μην εχει τζακι. Το τι μπορει να ειναι δε θα το βρεις εδω, τ μαστορα αν βρεις που τα εβαλε ισως θυμαται πως ειναι μεσα και βρει καμια ανεξοδη λυση, αλλιως ανοιγμα.

Δοκιμασες να αννοιξεις το ταμπερ απ το δικο σου?

Link to comment
Share on other sites

Φωνάξτε τον μηχανικό που έκανε την επίβλεψη να σας πει. Αν όμως δεν υπάρχει μηχανικός (ή αν δεν έχει πληρωθεί μηχανικός) φωνάξτε τον μάστορα και με πολύ υπομονή βρείτε τι φταίει... Μην του επιτρέπεται να ανάβει το τζάκι μέχρι να αποκατασταθεί η ζημιά. Μάλλον το κόστος θα πρεέπει να το μοιραστείτε μαζί...

Link to comment
Share on other sites

Ευτυχώς δεν θα ανάψει ο γείτονας μου το τζάκι του. Αλλά έγινε ακόμα κάτι….. ανάψαμε εμείς προχθές και η μυρωδιά ήταν πάλι αισθητή, όχι όπως πριν, αλλά αισθητή. Οπότε μάλλον έχουμε και εμείς το πρόβλημα…. Να σημειώσω ότι εμείς το τζάκι μας το ανάβουμε συνέχεια, και ποτέ δεν είχαμε πρόβλημα. Το πρόβλημα παρουσιάστηκε από την ημέρα που άναψε ο γείτονας μου, ο οποίος είχε να το ανάψει χρόνια!! Τώρα δεν μπορούμε ούτε εμείς να το ανάψουμε. Η πολυκατοικία είναι πάνω από 10 χρονών και δεν βρίσκουμε τον μηχανικό. Λέμε να το αφήσουμε για το καλοκαίρι και να μην ανάψουμε. Βέβαια δεν τον νοιάζει αυτό τον γείτονα μου, εμείς θα υποφέρουμε που μάθαμε στον τζάκι, που είμαστε ρετιρέ και παγώνει το σαλόνι χωρίς αυτό! Μου είπαν ότι μάλλον έχει σπάσει η καμινάδα!!! Ομώς πώς γίνεται να ήμασταν εμείς μια χαρά πριν ανάψει ο γείτονας!! ??? Που βρίσκω μάστορα?

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.