Jump to content

alfisti1978

Core Members
 • Content Count

  526
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

alfisti1978 last won the day on July 11 2012

alfisti1978 had the most liked content!

Community Reputation

61 Καλή

4 Followers

About alfisti1978

 • Rank
  Διακεκριμένο Μέλος

Profile Information

 • Φύλο
  Δεν απαντώ
 • Τοποθεσία
  Αθήνα
 • Επάγγελμα
  Μηχανικός
 • Ειδικότητα
  Διπλ. Πολιτικός Μηχανικός

Recent Profile Visitors

4,147 profile views
 1. Η σύμβαση αφορά την οικονομική σχέση. Δεν μπαίνει στην πλατφόρμα του 4178. Επίσης στην Οριστική Υπαγωγή για ποιό λόγο δεν με αφήνει να αφαιρέσω αρχείο που έβαλα από λάθος? (στην Θέση Υπεύθυνης Δήλωσης έβαλα φωτογραφία)??? Μήπως κάνουμε καποιο λάθος?
 2. Μήπως υπάρχουν κάπου τα στατιστικά? Υπάρχουν συν/φοι που δεν μπόρεσαν να πάρουν αρ. πρωτοκόλλου και αν ναι, για ποιόν λόγο?
 3. Που μπορώ να δω τα υπολειπόμενα ποσά? Θα είναι και αύριο διαθέσιμα?
 4. 1) Οικονομικός παραγοντας: αδόκιμος όρος νομίζω, δεν ξέρω πως προέκυψε η λέξη παράγοντας, αλήθεια που τον βρήκες? Πάντως αν εννοείς το ποιός πληρώνει, ναι το αναφέρεις και βάζεις και τα τιμολόγια στο παράρτημα 2) επιβλέπων με "ω" όχι με "ο"
 5. Sw0rdf1sh Το έβαλα και στο άλλο πλέγμα γιατί αυτο μου φάνηκε ανενεργό. Δεν ξέρω πάντως αν απάντησε σε μένα, όμως ευχαριστώ για το ενδιαφέρον σου
 6. Καλησπέρα....νέες Τεχνικές Οδηγίες και νέα μπερδέματα εκεί που είχαμε καταλήξει κάπου.... Σε ενεργειακή επιθεώρηση, πολυκατοικία του '70, με λέβητα Φυσικού αερίου, αφού υπολόγισα υπερδιαστασιολόγηση, Ρgen με τον νέο τύπο με το V, εποχιακό συντελεστή, γραμμική παρεμβολή πλέον, ng1, ng2 κοκ.... (όλα τα συναφή που τα κάνουν σίγουρα όσοι ζητανε 50,00€), μετά από όλα αυτά βγάζω βαθμό απόδοσης 0,72. Το COP θεωρώ ότι παραμένει 1. Κάνω λάθος?
 7. Σε ενεργειακή επιθεώρηση, πολυκατοικία του '70, με λέβητα Φυσικού αερίου, αφού υπολόγισα υπερδιαστασιολόγηση, Ρgen με τον νέο τύπο με το V, εποχιακό συντελεστή, γραμμική παρεμβολή πλέον, ng1, ng2 κοκ.... (όλα τα συναφή που τα κάνουν σίγουρα όσοι ζητανε 50,00€), μετά από όλα αυτά βγάζω βαθμό απόδοσης 0,72. Το COP θεωρώ ότι παραμένει 1. Κάνω λάθος?
 8. Το ταμπελάκι γράφει από 156 έως 202kW (thermal output) kai 140 έως 180kW rated output range. Την υπερδιαστασιολόγηση θα την κάνω με 202kW, απλά το θέμα είναι οτι στο παλιό είχα περάσει τα 160kW μάλλον.
 9. Να κάνω μια ερώτηση. Σε επιθεώρηση που είχα κάνει πριν από 5 χρόνια το Φ.Ε. ανέγραφε ισχύς λέβητα: 160KW. Το βρήκα μάλιστα και στο αρχείο μου. Στην ίδια πολυκατοικία, για νέο Πιστοποιητικό που πρέπει να κάμω, άλλος καυστηρατζής (και μάλιστα με σφραγίδα μηχανικού Τ.Ε. αναγράφει τιμή 200KW. Ενώ η ισχύς δεν παίζει ρόλο στην κατάταξη, αλλά έχει και αυτή τον ρόλο της, εγώ τι θα πρέπει να κάνω? Να ανεβάσω το παλιό Φ.Ε.? Η να δηλώσω ότι δεν εχω καθόλου? ΥΓ.1 Ρώτησα στην επιθ/ση Βορειου τμήματος και μου είπαν ότι δεν πειράζει αν είναι παλιό το Φ.Ε. (βέβαια μιλάμε για 6 χρόνια).
 10. Εφόσον σου έχει δώσει τον Πίνακα 4.2β (σελ 48707) τότε νομίζω ότι είναι καλύτερο να χρησιμοποιήσεις και για λόγους ευκολίας τον Πίνακα.
 11. Παρακαλώ λοιπόν οποίος μπορεί να με βοηθήσει ας το κάνει, επειδή έχω πραγματικά πρόβλημα κ πιστεύω ότι έχετε την ικανότητα να με βοηθήσετε αλλά δεν ξέρω γιατί θέλετε να με βλέπετε να πέφτω στα πατώματα κ να παρακαλάω... Όπου έχω απευθυνθεί μου λένε αυτά που σας λέω κ ένα απο αυτά τα έκανα... Κ έχω πληρώσει κ μόνο ζημιά βλέπω. ........ Αποτι καταλαβαίνω απο τους κανόνες δεν μπορώ να ζητήσω προσφορά απο εσάς, σωστά; Δεν έχετε κάποιο κατάστημα; @lampriniB: Πρέπει να σκεφτείται ότι ένα τόσο σοβαρό πρόβλημα για την υγεία σας δεν έχει λυθεί ακόμη, παρά την θέληση σας και την κινητοποίηση σας, προφανώς σημαίνει ότι είναι πιο σύνθετο, και δεδομένου ότι όσοι ασχολήθηκαν ήδη, δεν μπόρεσαν να σας το λύσουν πως είναι δυνατόν να πιστεύετε ότι καποιοι θέλουν να πέφτετε στα πατώματα? Και επίσης το ότι κάποιος έχει πληρώσει δεν σημαίνει ότι λύνονται όλα τα προβλήματα του... Τέλος αυτό είναι φόρουμ μηχανικών και όχι καταστημα.
 12. Το τοπικ αναφέρεται σε Πραγμ/νες και όχι σε Ο.Δ.
 13. Μίλησα περί διαδικασίας και επαγγελματικής νοοτροπίας. (σου απάντησαν για την ουσία ο cdisl και ο Pavlos για την ουσία βέβαια)
×
×
 • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.