Μετάβαση στο περιεχόμενο

Αντικατάστση στέγης σε αυθαίρετο που δηλώθηκε


Recommended Posts

Δηλωθηκε αποθηκη με τον 4014/2011 και χρειαζεται αντικατασταση στεγης.... Μπορω να παω με μικρης κλιμακας;;; 10 m2 ειναι η αποθηκη. υψος 3μ η θα χρειαστει να βγαλω καινουργια αδεια(αλλαγη στυεγης);;;.....Oποιος αντιμετωπισε κατι αντιστοιχο...θα ηθελα μια γνωμη.

Link to comment
Share on other sites

Για την αντικατάσταση στέγης με ΕΕΜΚ από ότι θυμάμαι θα πρέπει το κτίριο να είναι νόμιμο, να είχε δηλωθεί με το Ν. 1337 και να μην είχε ενταχθεί σε σχέδιο η περιοχή, ή το κτίσμα να είναι προ 55 με πλάτος στέγης μικρότερο των 7.5 μ. και ύψος μικρότερο των 2 μ. κάτι που στα 10 τ.μ καλύπτεται. Το θέμα είναι αν η πολεοδομία θεωρήσει το κτίριο που έχεις τακτοποιήσει στη παρούσα φάση ως "νόμιμο". Καλύτερα να κάνεις μια συζήτηση στην οικεία πολεοδομία. Προσωπικά δεν μου έχει τύχει ακόμα.

Link to comment
Share on other sites

Εκδοση αδείας σε τακτοποιημένο κτίσμα είναι πολύ πρόωρο φαινόμενο.Είσαι από τους πρώτους με τα καλά και τα κακά του.Βέβαια εδώ υπάρχει ένα πολύ σοβαρό κακό.Οτι οι πολεοδομίες δεν ξέρουν πως να το αντιμετωπίσουν χωρίς έξτρα οδηγίες, οπότε μάλλον μετά από ενημέρωση που θα έχεις από αυτούς σε βλέπω στο περίμενε.Πάντως ότι μάθεις μας το λες.

Link to comment
Share on other sites

@papivoli

 

1. Εγκύκλιος 1 -7/2/2012 (=1565&language=el-GR"]http://www.ypeka.gr/Default.aspx?tabid=778&sni[1155]=1565&language=el-GR), παράγραφος 4

ή

2. Περιμένεις τον ΝΟΚ όπου για επισκευή στέγης χωρίς ικριώματα θέλει μόνο ενημέρωση της Υ.Δ. (αν μείνει έτσι ...).

Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.