Μετάβαση στο περιεχόμενο

papivoli

Members
  • Περιεχόμενα

    9
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Τελευταίοι επισκέπτες προφίλ

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

papivoli's Achievements

Newbie

Newbie (1/15)

3

Φήμη στην κοινότητα

  1. Τρελοκομεια διαβαστε μια φορα τον οδηγο του προγραμματος (αρχικη σελιδα buildingcert) ....εκεινο το pdf , γιατι μπερδευουμε ο ενας τον αλλο...... κ μετα ρωτατε.... τα ξεκαθαριζει ολα!!!! αν δεν εχεις παρει καμια ενισχυση απο προγραμμα γραψε στην υπευθυνη δηλωση οτι εκτος απο αληθη αυτα που παρουσιαζω στην αιτηση ΔΕΝ ΕΧΩ ΛΑΒΕΙ ΕΝΙΣΧΥΣΕΙΣ ΗΣΣΟΝΟΣ ΣΗΜΑΣΙΑΣ (ΔΕ ΜΙΝΙΜΙΣ) ΠΟΤΕ!!!!! ΑΝ καποιος εχει παρει τοτε σελιδα 36 κ μετα...εξηγει τα παντα.... ΑΚΟΜΑ δεν μπορουμε να τα στειλουμε πουθενα!!!! θα βγαλουν ανακοινωση αυριο μεθαυριο κ θα τα στειλουμε .... οι πινακες που αναφερθηκαν απο αλλους συναδελφους αφορουν αυτους που ΠΗΡΑΝ καποια ενισχυση κ υπαρχουνστην σελιδα 37 του pdf... παω να τελειωσω την οικοδομικη αδεια που αφησα .... . ερε τι τραβαμε;;;;; ..2 φορες ηδη κεπ κ απο οτι βλεπω θα χρειαστουν κ αλλες.
  2. Αλεξη ευχαριστω για την αμεση απαντηση. μπορει να το σκαλιζω υπερβολικα το θεμα ..δεν ξερω απλα προσεξτε ολοι σας με αυτες τις αδειες περιοδου 68-76 νομιζω εκει μεσα εβγαιναν με την σφραγιδα υποκεινται σε μελλοντικο ελεγχο...ειδικα οι πιο νεοι. εχουν κανει στις πιο πολλες οτι να ναι ..ακομα και τοπογραφικο να κανω τωρα νομιζω δεν εχει νοημα αφου θα βγει 77-78 τμ σιγουρα κατω απο το τοπογραφικο της αδειας. Οποτε τα 77 της ιδιοκτησιας φανταζομαι δεν αγγιζονται μιας και το κτιριο τουλαχιστον δεν τα περναει..αν τα περνουσε ακομα πιο ενδιαφερον θεμα..το δικο μου προβλημα ειναι οχι τοσο της δηλωσης 651/77 (που ειναι και αυτο) αλλα ποια η ευθυνη η δικη μας ..βλεποντας στο συμβολαιο 77 και στην αδεια 84,6..αφου η αδεια δεν ανακληθηκε απο το 73 θεωρουμε οτι ολα οκ;; δεν νομιζω..απο την αλλη με αυτη τη λογικη θα επρεπε να το δηλωσει ολο αυθαιρετο ;;;; !!!
  3. Συναδελφοι καλησπερα. οικοδομικη αδεια στο κεντρο της θεσσαλονικης του 73.τοπογραφικο αδειας 84,6 τμ. συμφωνα με συμβολαιο γονικης παροχης του 2008 εμβαδον οικοπεδου 77!!! Κλασσικη περιπτωση της εποχης (σφραγιδα στα σχεδια της αδειας..υποκεινται σε μελλοντικο ελεγχο!!) αφου ρυθμισα τις αυθαιρεσιες πριν κανα χρονο. βαση της αδειας και του τοπογραφικου της σημερα η οικοδομη, τριοροφη παει για μεταβιβαση ...βλεπω συμβολαιο 77 τετραγωνικα το οικοπεδο!! καλυψη που δηλωσα εγω 76,7 τμ... το οικοπεδο και 84,6 που λεει η αδεια και 77 βαση συμβολαιου ηταν αρτιο και οικοδομησιμο...651/77 δηλωση που σκ..τα να κανω και σε τι;;;; στο τοπογραφικο της αδειας που ειναι 84,6 ;;; αφου ο τιτλος εγραφε 77 , αυτοι βγαλαν αδεια με 84,6 ,εβγαλαν καποια περισοοτερα μετρα καλυψης..πως θα το αντιμετωπιζατε εσεις...γιατι απο οτι καταλαβα για να ΜΗΝ μας ζητανε τοπογραφικο εξαρτημενο εντος σχεδιου κατι τετοιες ιστοριες ηθελαν να αποφυγουν!!! και ολα καλα με την τακτοποιηση ..στην βεβαιωση εμεις σαν μηχανικοι τι κανουμε;;; βαση αδειας ολα οκ ..Εμενα τοπογραφικο για τον 4014 δεν μου ζηταει ονομος ,αλλα την βεβαιωση τωρα την δινω;;; Aς μας απαντησουν πρωτα αυτοι που σκαρφιστηκαν αυτη τη γελειοτητα του 4014 καιμεταας ερθουννα ζητησουν και ευθυνες απο μας τους νεους μηχανικους που τρεχουμε να προλαβουμε τσμεδε και φπα και φορολογιες ..θα κατσω εγω χωρις τοπογραφικο να καταλαβω οτι το τοπογραφικο αδειας στο κεντρο της πολης δηλωθηκε ψεματα 6-7 τετραγωνικα παραπανω ενω δεν μου ζητας εξαρτημενο τοπογραφικο γιατην ρυθμιση;;;;!!!! αλλα ελα τωρα και δωσε βεβαιωση ....σε τι οικοπεδο..και ο συμβολαιογραφος που εχει τιτλο ιδιοκτησιας 77 τμ τι θα κανει..
  4. Δηλωθηκε αποθηκη με τον 4014/2011 και χρειαζεται αντικατασταση στεγης.... Μπορω να παω με μικρης κλιμακας;;; 10 m2 ειναι η αποθηκη. υψος 3μ η θα χρειαστει να βγαλω καινουργια αδεια(αλλαγη στυεγης);;;.....Oποιος αντιμετωπισε κατι αντιστοιχο...θα ηθελα μια γνωμη.
  5. φΙΛΕ ΜΟΥ τερρυ πως θα παρουν τις κρατησεις αν δεν κανεις καταθεση των 1930 ευρω;;;; Eγω για μια μικροπαραβαση (μονο λοιπη παραβαση ειχε) 500 ευρω προστιμο ,εκανα καταθεση 1930 , μου κρατησαν 80 κατι ευρω .χτυπησα τον Α/Α ΑΠΟ αμοιβη ,εβαλα την συμφωνηθεισα και πλεον εχω και το χαρτι της πληρους ενταξης. Τωρα ποτε θα στειλω τα σχεδια , τον προυπολογισμο κτλ αγνωστο. Βεβαια δεν πηρα 1930 αφου δεν χρειαστηκε να κανω σχεδον τιποτα. Ολα τα ειχε ο ανθρωπος ετοιμα. Ουτε πολεοδομια δεν πηγα. Εκει εκανα ιδιωτικο συμφωνητικο 500 ερω αμοιβη. Εβαλα 1930 και του γυρισα πισω 1430 . Τι να εκανα ;;;;!!!! Να περιμενα τι ;;;ΟΛα αυτα ενω ειχα παει στο τεε .Αναγκαστικα μου ειχαν πει οτι πρεπει να γινει η καταθεση. Αλλιως ΔΕΝ γινεται να παρουν τις κρατησεις!!!!! Καμια εφορια δεν θα δει το 1930 ....ΚΟβεις απυ στην συμφωνηθεισα. Απλα απο οτι καταλαβα απο το τεε... ...ΘΑ πρεπει να υπαρχει λογικη αντιστοιχια της συμφωνηθεισας και της νομιμης. Αν εκτος σχεδιου τελειως αυθαιρετο πας και βαλεις συμφωνηθεισα 500 ευρω... τοτε ειναι πιθανον να επιστραφει ακομα και το παραβολο. (τεε speaking) !!!Γι αυτο αφηστε τα φορουμ σηκωθειτε απο καναπεδες γραφεια κτλ και κυνηγηστε την μοναδικη ευκαιρια να ξαναβγαλουμε τον μηχανικο στην επιφανεια .. σε περιοδο που κανεις δεν εχει μια. Απλα ελεος με τις διαφημισεις .....πλεον ειναι κουραστικο.Κοψτε και τον ιδιοκτητη..αν εχει καμια βιλαρα αυθαιρετη και ειναι κανας δικηγορος κτλ Δινουν οι απιθανοι 3000 χιλιαρικα για συμβολαια και σκεφτονται του μηχανικου .....Τελος παντων ,....λαθη προηγουμενων γεννιων...Αντε καλημερα
  6. Παρτε 1930 ευρω καντε καταθεση ....θα φυγουν 80 κατι ευρω σε κρατησεις .Επειτα αναλογα την αυθαιρεσια και το ποσο σεβεται ο καθενας το πτυχιο του ,τις υπηρεσιες που δινει ,το επαγγελμα του ,το συναδερφο του ας ζητησει οσο θελει .Απλα ειναι τα πραγματα. Αλλα εγω οπου βλεπω κατω απο απο την ελαχιστη σε εκτος σχεδιου τελειως αυθαιρετο , ενημερωνω το τεε, σε οποιαδηποτε διαφημιση. Ναι ειμαι καρφι ,αλλα σεβομαι και εσας και εμενα. ΤΕΛΟΣ.
  7. Ειχα ρωτησει για λεβητα σε μπαλκονι πισω οψης κτιριου. Απαντηση απο υπουργειο : ΝΑΙ ΔΗΛΩΝΕΤΑΙ ... ΑΠΛΑ μεσα σε τρια χρονια χρειαζεται να βγαλει μηχανολογικη αδεια....Προσωπικα μετα απο την απαντηση του υπουργειου εχω ξεκινησει την διαδικασια με παραβολα κτλ..Δεν υπαρχει προβλημα.
  8. ΛΕβητας πετρελαιου σε μπαλκονι μπορει να ρυθμιστει με τον 4014/2011;;;
  9. Λεβητας πετρελαιου στομπαλκονι ....μπαινει στις λοιπες παραβασεις;;;;;;To tee δηλωνει αναρμοδιο....
  10. Λεβητας πετρελαιου σε μπαλκονι....... με προυπολογισμο και λοιπες παραβασεις;;;;;;Το τεε δηλωνει αναρμοδιο.....
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.