Μετάβαση στο περιεχόμενο

3% αλλαγή ισχύος μετά από σύμβαση συμψηφισμού


a025085

Recommended Posts

Astrah,κατ'αρχας ευχαριστώ για το link παρ'όλα αυτά το έχω υπ'όψην μου .

Η απορία μου αφορά τις αυθαίρετες ερμηνείες της κάθε τοπικής ΔΕΗ ακόμα και στα ίδια εσωτερικά της έγγραφα και εφ'όσον έχει κάποιος ιδία εμπειρία για το συγκεκριμένο θέμα!

Link to comment
Share on other sites

Δε πρέπει να υπερβείς το +-3% της ισχύος που έχεις κατθέσει στην αρχική σου άιτηση.Επομένως νομίζω είσαι καλυμμένος...μέχρι τα 10.094w!!!ή τα 9506w...

 

Δε νομίζω ότι μπορείς να ξεπεράσεις τα 10kW. Είσαι εκτός νόμου. Προφανώς είναι αυτονόητο αυτό γι'αυτό δεν το αναφέρει η ΔΕΗ και λέει απλά +-3%.

Link to comment
Share on other sites

Προφανώς δεν περνάς τα 10KWp

Οποιαδήποτε άλλη αυθαίρετη ερμηνεία μπορεί να καταπέσει.

Αν είσαι εντός του εύρους τότε δεν έχεις να φοβάσαι κάτι, για να το περιχαρακώσεις στην Υ/Δ για την αλλαγή του εξοπλισμού βάζεις και ένα λεκτικό του στύλ η αλλαγή ισχύος είναι + ή -x% οπότε δεν απαιταίται τροποποίηση των συμβάσεων σύνδεσης και συμψηφισμού βάση της ανακοίνωσης ΔΕΗ όπως αυτή έχει αναρτηθεί στο ιστοχώρο της www.......

Link to comment
Share on other sites

Παιδιά σας ευχαριστώ όλους για τις απαντήσεις σας.

Σίγουρα αυτονόητο είναι κατ'αρχάς πως δεν ξεπερνάμε τα 10kw.Δυστυχώς κάποια πράγματα μεταφράζονται από την κάθε ΔΕΗ κατά το δοκούν (το παράδειγμα που ανέφερα από Κορωπί για το +-150wp) καθώς και άλλες πολλές αυθαίρετες αξιώσεις που έχουν και οι οποίες ΔΕΝ αναφέρονται στο πρόγραμμα των οικιακών αλλά παρ'όλα αυτά κάποιες ΔΕΗ τα ζητάνε (π.χ. οικοδομική άδεια, τίτλοι οικοπέδου,κάτοψη στέγης για εντός σχεδίου ακίνητα κλπ..).

Παρεπιπτόντως σήμερα μίλησα με ΔΕΗ Αμφιθέας για το θέμα , μου είπαν οκ και πως επισυνάπτουμε τα νέα απαιτούμενα στοιχεία ακόμα και στο τέλος με την δήλωση ετοιμότητας.

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Ενδεχεται να το εχω ξαναρωτησει αλλα επειδη μου φαινεται περιεργο να μην μπορει καποιος να πεσει κατω απο 3% στην ισχυ π.χ. στο 9 η στα 8kwp οταν εχει υπογραψει για 10.

Το να ανεβει πανω απο το 3% το καταλαβαινω πως πρεπει να επανεξεταστει απ την αρχη και να υπογραψει νεα συμβαση.

Κανεις με εμπειρια επι του θεματος?

Ευχαριστω πολυ

Link to comment
Share on other sites

Παλαιότερα δεν υπήρχε θέμα εαν ''έπεφτες'' αλλά μόνο όταν ανέβαζες ισχύ.Τώρα το γράφει ξεκάθαρα πως είναι +-3% αλλιώς φτου κι απ την αρχή!Το λογικό θα ήταν η επανεξέταση του αιτήματος μόνο εφ'όσον άλλαζε η παροχή από τριφασική σε μονοφασική ή το αντίθετο

Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.