Μετάβαση στο περιεχόμενο

Αποζημιωσεις σε περιπτωση μη εκδοσης αδειας


Recommended Posts

Τώρα αν συνεχίσω θα γίνω για μια ακόμη φορά ο 'παράξενος" ή ο "αυστηρός κριτής" ή ο "κακός", χαραχτηρισμοί οι οποίοι καθόλου δεν με ακουμπούν, ούτε με επηρεάζουν. απλά για να μην τα λέω ξανά και ξανά!

το λάθος είναι όλο δικό σου (υποχώρησες και σε πάτησαν - ευτέλισες την όποια δουλειά σου - χάλασες το εργασιακό περιβάλλον ως Mr TZAMPAS)

μηχανικοί σαν εσένα χαλάν όλη την αγορά εργασίας με τον ένα ή τον άλλο τρόπο

  • Upvote 1
Link to comment
Share on other sites

  • Απαντήσεις 58
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

κρίμα....γιατί νόμιζα οτι για να μπεί άδεια για έλεγχο σε πολεοδομία και να πάρει αριθμό πρωτοκ. θέλει κατ ελάχιστο πριν την απελευθέρωση, καταθετημένη την αμοιβή μελέτης αρχιτεκτονικών και σήμερα με την απελευθέρωση τα συμφωνηθέντα για την αρχιτεκτονική μελέτη! (τουλάχιστον έτσι ξέρω και έτσι κάνω).

απο κεί και πέρα εχω την, ίσως χαζή, εντύπωση οτι κάτι εχεις κάνει πολυυυυυυυυυυυυ λάθος goozlo και ο πελάτης σου βρήκε, αυτο που δεν θέλω να πω...και κρατώ τους χαρακτηρισμούς για εμενα, τον μηχανικό που ευτελίζει και εξευτελίζεται! αυτό το κρίνω με βάση τα όσα λές....αν δεν τα λες ολα τοτε αυτό σημαίνει οτι εχεις πολυ λερωμένη την φωλιά σου!

 

καλα ξεμπερδέματα!

Link to comment
Share on other sites

Έχει κατατεθεί μια αμοιβή αρχιτεκτονικών , αλλά εγω δεν ειμαι αρχιτεκτονας , τα μηχανολογικα κανω.

Πολυ ευκολα βγαζεται συμπερασματα εδω μεσα. Πως δηλαδη μπορει να εχει λερωμενη την φωλια μου δηλαδη?

Ελεος

Link to comment
Share on other sites

και γιατι δεν το είπες απο την αρχή οτι εχει κατατεθεί αμοιβή αρχιτεκτονικών? (εκτός και αν δεν το είδα εγώ οπότε θα σου ζητήσω συγνώμη για αυτο)

λοιπόν αφού έχουν ετσι τα πράγματα κακώς έκανες τις μελέτες που σου αντιστοιχούν χωρις πρώτα να πληρωθείς. Μπορεί χωρίς κανέναν λόγο να σταματήσει τη διαδικασία ο πελάτης . Χάνει τα χρήματα που εχει καταθέσει. οπότε αφού θα ξεκινήσει απο την αρχή θα τα πληρώσει παλι τα αρχιτεκτονικά...και όταν ειναι να πάνε οι αλλες μελέτες κανόνισε να πληρωθείς πρώτα....!!!!!!!! για να μην φωνάζεις έλεος πάλι σε ανθρώπους που δεν σου φταίνε και για πράγματα που φταις μόνο εσύ! καλή σου μέρα!

  • Upvote 1
Link to comment
Share on other sites

u r welcome alfisti1978.

Αλλά το θέμα δεν είναι να εισπράτουμε συγχαρηκια η αφορισμούς αλλα να λέμε τα πράγματα παντα απο την αρχη ΟΛΟΚΛΗΡΑ, ΟΛΑ ΚΑΘΑΡΑ ΚΑΙ ΞΑΣΤΕΡΑ....!!

οταν θα κανω λαθος θα καθισω να με μαστιγωσουν....με λογια...ομορφα και που πονανε!

Link to comment
Share on other sites

όχι, έχει σημασία να αποσαφηνίζουμε εμείς την στάση μας, γιατί φαίνεται να είναι συνήθεια για κάποιους η "εξυπηρέτηση" για "να πάρουμε την δουλειά"

Πρέπει να σταματήσει αυτό το πράγμα κάποτε, και οφείλουμε σε συναδέλφους όπως ο goozio να τους λέμε την αλήθεια:

δηλαδή τι να σε βοηθήσω ανθρωπέ μου? εσύ έκανες δουλειά χωρίς να πληρωθείς με την προοποτική να πάρεις την δουλειά - ο άλλος ουσιαστικά σε κορόιδεψε- και εμένα με ανταγωνίστηκες με αθεμητο τρόπο - εγώ δεν μπορώ να παρέχω δωρεάν τις υπηρεσίες μου για τίποτα

δεν με νοιάζει αν θα τον στεναχωρήσω και πως θα με κρίνει - κριτική της επαγγελματικής συμπεριφοράς του έκαμα μόνον- τίποτα άλλο για τον συναδελφο δεν είπα

Αλλά μόνο εγω σκέφτομαι έτσι?

Edited by alfisti1978
  • Upvote 2
Link to comment
Share on other sites

οχι δεν είσαι ο μόνος που σκεφτεται έτσι....γι αυτό θα πεινάσουμε καποια στιγμή (ελπίζω οχι σύντομα)....

ποσες φορες πρεπει κανεις να φωνάξει αυτα που λες και είναι σωστα??? παρα πολλες φορες! Κάποια στιγμή θα φτάσεις στο σημείο να βρείς, τελικά, συναδέλφους που θα σε ακούσουν και να συμφωνήσουν 1000% μαζί σου και μαζί μου...και ξέρεις κάτι, την αμέσως επόμενη στιγμή για να πάρουν την δουλειά θα κάνουν ακριβώς το αντίθετο με αυτό που σου έλεγαν τελικά οτι πιστέυουν.....ασε μεγάλη κουβέντα και ακόμα πιο πολλά τα "φιλαράκια" συνάδελφοι...(my ass)

  • Upvote 1
Link to comment
Share on other sites

Guest
Αυτό το θέμα πλέον έχει κλείσει για περαιτέρω απαντήσεις.

×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.