Μετάβαση στο περιεχόμενο

Χρήση δύο 1Φ inverter


jimmypapado

Recommended Posts

καλησπερα και χρονια πολλα!! σιγουρα η καθε 5αδα δουλευει ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΑ γιατι αν σκιασω τη μια οι αλλες δεν πεφτουν καθολου..υπαρχουν 5αδες που δεν σκιαζουν καθολου ολη μερα οι ψηλες και απο εκει εχω βγαλει οτι οι απωλειες ειναι 2-3%..δηλαδη στο τελος της μερας προσθετω αυτο που εχουν βγαλει επι 18..astrah νομιζω οτι ειναι καλη διαταξη αλλα δεν ειμαι ειδικος στα ηλεκτρολογικα γι αυτο και ρωταω.δεν υπηρχε μεγαλη γκαμα επιλογης inverter γιατι ειναι με γειωση θετικου πολου..

Edited by gianniskriti
Link to comment
Share on other sites

  • Απαντήσεις 22
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

επισης να πω οτι αυτη την εποχη σε μια καλη μερα το παρκο που ειναι 79,65kw γραφει απο τις 10 και μεχρι τις 5 απο 75-78kwh την ωρα..σ αυτο υπαρχουν στοιχεια απο το καταγραφικο και ισως βρω τροπο να το βαλω εδω αν δεν το πιστευεται..

Link to comment
Share on other sites

gianniskriti αν είσαι ικανοποιημένος εσύ.... για εμένα περισσεύει...

 

αλλά αν θες την γνώμη μου.... αν τα έχεις γράψει σωστά και δεν σου διαφεύγει κάτι.... τότε θεωρώ πως οι ηλεκτρολογικές συνδέσεις δεν έχουν γίνει με τον βέλτιστο τρόπο... βεβαίως την ευθύνη της εγκατάστασης την έχει ο μηχανικός σου... που ίσως ξέρει κάτι που δεν ξέρουμε εμείς (εμείς πιθανολογούμε κατά βάση)... οπότε... αν πραγματικά θες αξιολόγηση ανέβασε τις αποδόσεις... να τις "αξιολογήσουμε"...

 

Υ.Γ. αν θες δώσε ακριβή εξοπλισμό....

Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.