Μετάβαση στο περιεχόμενο

Πραγματικός λόγος η μεταφορά ποστ στα θέματα ιδιωτών;


dimos40

Recommended Posts

Αγαπητέ Dimitris80 καλησπέρα.

 

Όπως αναφέρετε στους κανόνες του φόρουμ οι ιδιώτες πρέπει να αναφέρονται στα "στα θέματα ιδιωτών" και πιστεύω υπάρχουν ουσιαστικοί λόγοι γι αυτή την απόφαση. Δικαιολογημένα θα έλεγα με μια πρώτη σκέψη. Όμως διαβάζοντας με προσοχή διάφορα ποστ από μηχανικούς ένιωσα την ανάγκη να δώσω απαντήσεις, ίσως κάποια έπρεπε να μεταφερθούν στα "θέματα ιδιωτών" αλλά κάποια όχι.

Σε τι διαφέρει η ερώτηση-απάντηση ενός μηχανικού στο θέμα :Χαρακτηρισμός δημοτικών - κοινοτικών οδών" από την δική μου ,που δεν αναφερόταν σε τεχνικά θέματα αλλά διαδικαστικά τα οποία έχω αντιμετωπίσει .Είναι καλύτερη η λύση που του προτείνει μηχανικός ,του συνήγορου του πολίτη (την αντιμετώπισα) ή "κουβέντα να έχουμε".Να μην του απαντήσω και να κοινοποιηθεί η απάντηση για κάθε ενδιαφερόμενο; Ημουν μέσα στο θέμα. Γιατί να πάει στον Κεάδα η απάντηση μαζί με την επισκευή τηλεοράσεων.Εκτός εάν σας πείραξε η διαπίστωσή μου για τις υπηρεσίες του συνήγορου του πολίτη.

Η εναλλακτική πρόταση μου είναι να κατηγοριοποιηθούν οι απαντήσεις στα θέματα ιδιωτών.

Link to comment
Share on other sites

Συμφορουμιτη

 

το φορουμ δεν αποσκοπει στο να κανει ο καθε ιδιωτης τη δουλεια του παιρνοντας πληροφοριες. Αν ηταν ετσι, πιστεψε με οτι θα ηταν συνδρομητικο. Το φορουμ ειναι ενα απλο φορουμ οπου συζηταμε κυριως μηχανικοι. Μπορουν να συμμετεχουν και ιδιωτες. Και η δομη των θεματων υστερα απο τοσα χρονια οπου κανεις δεν χρησιμοποιει την αναζητηση ως εργαλειο, ειναι το λιγοτερο χαοτικη.

 

Επομενως

 

Οποιος ιδιωτης θελει καλυτερη ποιοτητα υπηρεσιων, μπορει ειτε να μισθωσει μηχανικο, ή να απευθυνθει σε συνδρομητικα φορουμς. Δηλαδη, περα απο αυτο επιπεδο που βρισκουμε σημερα, απαιτουνται χρηματα για να ανεβει ο βαθμος ικανοποιησης και η αξια που αποκομιζει καποιος αναγνωστης, με την εμπορικη εννοια "αξια".

 

Αυτα

Link to comment
Share on other sites

Αγαπητέ dimos40,

 

1. Αφού επικαλείσαι τους Κανόνες Συμμετοχής θα έπρεπε να είχες διαβάσει και το κομμάτι: "Η όποια διαφωνία σχετικά με ενέργειες της Ομάδας Συντονισμού επιλύεται μόνο με προσωπικά μηνύματα και δεν είναι θέμα δημόσιου διαλόγου."

 

2. Η δομή του Φόρουμ είναι έτσι καταρτισμένη ώστε να κάνει πιο εύκολη την περιήγηση και τη "δουλειά" αυτών που στους οποίους πρωτίστως απευθύνεται, στους Μηχανικούς. Έχει δημιουργηθεί ειδικός χώρος όμως και για ερωτήσεις και τοποθετήσεις "Μη Μηχανικών", πράγμα το οποίο είναι και αυτό αναρτημένο στους Κανόνες Συμμετοχής, οπότε θα έπρεπε να είναι εξ΄ αρχής γνωστό.

 

3. Υπάρχει τόσο μεγάλη κατηγοριοποίηση ήδη στο Φόρουμ, που περαιτέρω δεν υπάρχει βούληση να γίνει και ειδικά στο κομμάτι των "Ιδιωτών" που είναι δευτερευούσης σημασίας για μας και λειτουργεί απλά και μόνο για να διευκολύνουμε κάποιους συνανθρώπους μας με άμεσες απαντήσεις, όποτε ο καθένας μας το κρίνει σκόπιμο.

 

4. Έχεις δίκιο ότι πολλοί "Μη Μηχανικοί-Ιδιώτες" ενδεχομένως να έχουν κάποια εμπειρία σε ορισμένα θέματα ακριβώς γιατί τα έχουν αντιμετωπίσει, αλλά δυστυχώς στην παρούσα φάση δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι ώστε να ποστάρετε στο χώρο των Μηχανικών. Ευχαριστούμε όμως για τη βούλησή σας.

 

5. Στηριζόμενος στην παρ. 1 του μηνύματός μας θα κλειδώσω το παρόν θέμα και για οποιαδήποτε περαιτέρω διευκρίνηση παραμένω στη διάθεσή σου μέσω π.μ.

 

ilias

Link to comment
Share on other sites

Guest
Αυτό το θέμα πλέον έχει κλείσει για περαιτέρω απαντήσεις.
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.