Μετάβαση στο περιεχόμενο

Αυθαίρετη πισίνα


Recommended Posts

Πισίνα που έχει κατασκευαστεί το 2009 χωρίς άδεια και πληροί τις πρϋποθέσεις της παρ. 3.θ του αρ. 4 του ΝΟΚ, επομένως για την κατασκευή της δεν απαιτείται άδεια, μπορεί να υπολογιστεί ως μία πολεοδομική παράβαση κατά την υπαγωγή της (μετά την έναρξη ισχύος του ΝΟΚ) στο Ν. 4014;

 

Ευχαριστώ προκαταβολικά

Link to comment
Share on other sites

Ιάσονα, έχουμε όμως την ευχέρεια να συγκρίνουμε με βάση και τους σημερινούς κανονισμούς.

Αυτό που μπορεί να κάνει ο συνάδερφος (δεν ξέρω αν αυτό εννοεί) είναι να πάει για νομιμοποίηση της πισίνας πληρώνοντας το παράβολο υπαγωγής.

Link to comment
Share on other sites

Έχουμε τη δυνατότητα για την υπαγωγή στον Ν. 4014 να συγκρίνουμε με τους κανονισμούς που ίσχυαν κατά το χρόνο κατασκευής ή αυτούς που ισχύουν τώρα. Το θέμα είναι ότι και να θέλω να το νομιμοποιήσω δεν υπάρχει κάποια άδεια που μπορεί να βγει (αφού στην συγκεκριμένη περίπτωση δεν χρειάζεται άδεια). Γι' αυτο λέω αν θα μπορούσε να θεωρηθεί ως μία λοιπή παράβαση, γιατί συμφωνα με το ΝΟΚ η μόνη παράβαση είναι οότι δεν ενημερώθηκε η Υ.ΔΟΜ.

Link to comment
Share on other sites

Ειδική άδεια δεν απαιτείται με βάση το ΝΟΚ, ωστόσο απαιτείται ενημέρωση του φακέλου. Καλύτερα να μιλήσεις με την πολεοδομία για το πως πρέπει να κινηθείς...

Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.