Μετάβαση στο περιεχόμενο

Αλλαγη απο ΤΕΒΕ σε ΤΣΜΕΔΕ για μηχανικο ΤΕΙ.


kgavr

Recommended Posts

Μην ξεχνάμε το ελληνικό δαιμόνιο όμως BAS. Κάποια "κεκτημένα" πιθανότατα θα μεταφερθούν στα νέα ταμεία, ανάλογα με τον τομέα στον οποίο θα υπάγεσαι (όπως σήμερα στο ΕΤΑΑ ο τομέας Μηχανικών). Τέλος πάντων ας μην το επεκτείνουμε, δεν έχει νόημα... ειδομεν..

 

Εξάλλου, υπάρχουν πολύ ουσιαστικότερα προβλήματα αυτή τη στιγμή, όπως το θέμα που έχω αναρτήσει για την ρύθμιση ΕΔ από το ΤΕΕ, μέσω του συστήματος αυθαιρέτων. Και για το οποίο δε βλέπω ιδιαίτερο ενδιαφέρον ή κινητικότητα από την πλευρά των Μηχανικών ΤΕ....όχι μόνο στο φορουμ αλλά γενικότερα.

Edited by Allobar
Link to comment
Share on other sites

  • Απαντήσεις 33
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Και για το οποίο δε βλέπω ιδιαίτερο ενδιαφέρον ή κινητικότητα από την πλευρά των Μηχανικών ΤΕ....όχι μόνο στο φορουμ αλλά γενικότερα.

 

Σαν τι κινητικότητα να δεις άνθρωπέ μου;;

1) Εδώ δουλειές δεν υπάρχουν!! Περίμενε μέχρι τη μεγάλη ανάκαμψη του '22 και μετά θα δεις.. :P

2) Εδώ είναι φόρουμ Μηχανικών. Για τα κλαδικά υπάρχουν τα δικαστήρια, και οι όποιοι επαγγελματικοί φορείς. Υπόμνημα, υπογραφές, συνέλευση, εκλογές.. Από εδώ περιμένεις να δοθεί λύση; Είμαι μέλος από το 08 στο φόρουμ και έχω παρακολουθήσει 100άδες τέτοια θέματα. Ε, σε διαβεβαιώ, λύση δεν δόθηκε, και ούτε πρόκειται.. Ο Μηχανικός ΤΕ ή ΠΕ που σε καταλαβαίνει τι περιμένεις να κάνει πέρα από το γράψει πως έχουμε δίκιο; Εδώ η ΕΕΤΕΜ δεν κάνει τίποτα, ή το ΤΕΕ για τα μέλη του. Βασικά ψέμματα, γιατί και τα 2 κάνουν κάτι για τα μέλη τους... Τα ΑΡΜΕΓΟΥΝ!!

Link to comment
Share on other sites

Ακόμα και ο πιο αφελής δεν θα περίμενε λύση από το φόρουμ. Ωστόσο το φόρουμ είναι μέσο πληροφόρησης και επικοινωνίας. Αυτό που περίμενα είναι κάποια συζήτηση και αναφορές για συγκεκριμένες κινήσεις που τυχόν έγιναν ή θα μπορούσαν να γίνουν.

 

Ποια συνέλευση και ποιες υπογραφές;; Έχει γίνει οποιαδήποτε συνέλευση για θέματα που μας απασχολούν, πότε, από ποιον και ποιος συμμετείχε;; Πότε έγινε οποιαδήποτε ουσιαστική δράση, εκτός από αυτές που προσπαθούν οι ΕΕΤΕΜηδες μέσα από τα κομματικά τους κανάλια, χωρίς να ενημερώνουν κανένα; Δεν ξέρω.. .μακάρι να κάνω λάθος και να μην ενημερώνομαι σωστά... αλλά νομίζω δεν υπάρχουν αυτά που λες. Κι αν υπάρχουν, πες μου κι εμένα που γίνονται για να συμμετέχω, γιατί θα το ήθελα πολύ!

Link to comment
Share on other sites

Ακόμα και ο πιο αφελής δεν θα περίμενε λύση από το φόρουμ. Ωστόσο το φόρουμ είναι μέσο πληροφόρησης και επικοινωνίας.

 

Συμφωνώ και επαυξάνω συνάδελφε!!

 

Ποια συνέλευση και ποιες υπογραφές;; Έχει γίνει οποιαδήποτε συνέλευση για θέματα που μας απασχολούν, πότε, από ποιον και ποιος συμμετείχε;;

 

Πότε; Από ποιόν; Ποιοι;

 

Κινητοποίηση της Ε.Ε.Τ.Ε.Μ. την Παρασκευή, 14 Δεκεμβρίου! 11-12πμ έξω από το ΥΠ.Ε.Κ.Α. :)

 

Συμφωνώ ξανά! Δες και ΕΔΩ για τους απόφοιτους ΑΤΕΙ γενικότερα, και ειδικότερα ΕΔΩ. Έχω διαβάσει για κάποιες δράσεις των μελών του συλλόγου μερικές από τις οποίες είχαν αποτέλεσμα, αλλά δεν είμαι επαρκώς ενημερωμένος.

 

Ξεφύγαμε όμως εντελώς από το θέμα, και για τον λόγο αυτόν ζητώ συγνώμη από τον συντονιστή μας!

Edited by Earl
Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.