Μετάβαση στο περιεχόμενο

Allobar

Core Members
 • Περιεχόμενα

  437
 • Εντάχθηκε

 • Τελευταία επίσκεψη

 • Days Won

  2

Allobar last won the day on Μάρτιος 12 2018

Allobar had the most liked content!

Φήμη στην κοινότητα

177 Εξαιρετική

1 Ακόλουθος

Σχετικά Allobar

 • Κατάταξη:
  Διακεκριμένο Μέλος

Profile Information

 • Φύλο
  Άντρας
 • Επάγγελμα
  Μηχανικός
 • Ειδικότητα
  Πολιτικός Μηχανικός Τ.Ε.Ι.
 1. Αγαπητοί Έχω δυο αιτήσεις χαρακτηρισμένες "Ειδική περίπτωση". Η μία από αυτές έχει διάφορα προβλήματα και είμαι σίγουρος ότι δεν θα εγκριθεί ενώ η άλλη έχει όλα τα προβλεπόμενα έγγραφα και θα πρέπει να εγκριθεί. Όμως δεν υπάρχει καμία κίνηση, ούτε θετική ούτε αρνητική, για καμία από τις δύο. Ειδικά η δεύτερη ήταν απο τις πρώτες αιτήσεις που κατέθεσα και έχει πάρει μικρό αριθμό πρωτοκόλλου. Τι γίνεται με αυτές τις περιπτώσεις; έχετε κι εσείς; Στο μεταξύ στο help desk δεν απαντάει κανείς εδώ και ενάμιση μήνα.. τι έγινε; το σχόλασαν το μαγαζάκι;;
 2. Δηλαδή το χειρότερο σενάριο στην πληρωμή του εφαπαξ μετά την 30/11 είναι η προσαύξηση του 1%; ή υπάρχει περίπτωση να χάσεις το δικαίωμα της έκπτωσης ταχείας υποβολής (εφόσον έγινε πληρωμή παραβόλου εως 30/10);
 3. Είναι απαράδεκτοι. Η συγκεκριμένη τράπεζα έχει πολλά προβλήματα γενικώς. Έχουν διώξει πάρα πολύ κόσμο και υπολειτουργούν. Το καλύτερο είναι να αποφεύγουμε αυτή την τράπεζα γενικώς για όλες τις υποθέσεις μας. υ.γ. δεν βρήκα κάτι πιο σχετικό για να το ποστάρο. αν ο διαχειριστής έχει κάτι υπόψιν του ας το μεταφέρει.
 4. Συνάδελφοι Καλησπέρα, Έχω τεράστιο πρόβλημα με την Eurobank, σχετικά με αποπληρωμή έργων του ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΩ ΚΑΤ ΟΙΚΟΝ νο1. Οι φάκελοι έχουν κατατεθεί από τον Ιούνιο και τα έργα δεν έχουν αποπληρωθεί ακόμη, παρά το γεγονός ότι ο φάκελος έχει ελεγχθεί και είναι πλήρης και χωρίς παρατηρήσεις. Αντίστοιχα έργα στην Πειραιώς πληρώθηκαν εντός διμήνου. Μετά από επικοινωνία με το ΕΤΕΑΝ έμαθα ότι η Eurobank έχει θέμα γενικά και μεγάλες καθυστερήσεις. Υπάρχει άλλος που έχει θέμα με το Εξοικονομώ-1 μέσω eurobank? Αν ναι επικοινωνήστε μαζί μου διότι θα ήθελα να προχωρήσουμε σε μια ομαδική επιστολή παραπόνων την οποία θα δημοσιεύσουμε. Θεωρώ ότι η συγκεκριμένη τράπεζα είναι πολύ πιθανό να μας κάνει τα ίδια και με το Εξοικονομώ-2.
 5. Μα δεν μπορώ να τις βρω.. εντός οικισμού είμαι.. Σε ποια χρονιά είναι; Μήπως μπορείς να δώσεις λινκ ή να κάνεις upload? Ευχαριστώ!
 6. Καλημέρα συνάδελφοι Στον Δήμο Κασσανδρείας δεν έχουμε καθόλου αντικειμενικές;; Ξέρει κανείς τι τιμή ζώνης παίρνουμε για Σίβηρη;;
 7. Καλησπέρα σε όλους! Ξέρει κάποιος συνάδελφος σε ποια Πολεοδομία υπάγεται η Σίβηρη στη Χαλκιδική;
 8. Επίσης είναι τραγικό να διαρρέουν αυτά πριν τις επίσημες ανακοινώσεις
 9. Θα τρέχει παράλληλα και για επεξεργασία των υφιστάμενων; Υποτίθεται ότι θα έβγαινε ανακοίνωση για προθεσμία ολοκλήρωσης.
 10. Στο σύστημα υπάρχει ενημέρωση ότι στις 7 Μαϊου το σύστημα θα ανοίξει εκ νέου για επεξεργασία αιτήσεων. Καλό θα ήταν να ενημερώσετε το άρθρο σας.
 11. Καλησπέρα, Χρησιμοποιώ 4 χρόνια τη Δομική. Δεν είμαι πολύ ευχαριστημένος σχετικά με την ευχρηστία και το search και έβλεπα την online βάση της Νομοτέλειας. Την έχει χρησιμοποιήσει κανείς; έχει καλό search? (μετά από τόσα χρόνια δυστυχώς η Δομική δεν έχει κάνει καμία βελτίωση ούτε στο search, ούτε στο Interface της εφαρμογής... για να μην πούμε για τα παλιομοδίτικα DVD ενημέρωσης...)
×

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.