Μετάβαση στο περιεχόμενο

Τακτοποίηση αυθαίρετων Δημόσιων κτισμάτων


Recommended Posts

Καλησπέρα,

Έχω ένα αυθαίρετο κτίριο του Δημοσίου το οποίο θέλω να εντάξω στην ρύθμιση του Ν. 4014/2011. Μέχρι πρότινος τα δημόσια κτίρια πλήρωναν κανονικά πρόστιμο. Όμως με τροποποίηση που έγινε με το ΦΕΚ 85/1-04-2012 Τεύχος Α΄ ( παρ. 9, Άρθρο 8-) απαλλάσσονται από κάθε διαδικασία ή πρόστιμο τα υφιστάμενα σχολεία, δημοτικά κτίρια και δημοτικές υποδομές που στερούνται από οικοδομική άδεια αλλά έχουν κατασκευαστεί με δημόσιο διαγωνισμό. Όμως πουθενά δεν αναφέρεται ποια θα είναι τα δικαιολογητικά για την απόδειξη του δημόσιου διαγωνισμού. Και το πρόβλημα είναι το εξής: Το εν λόγω κτίριο που θα ενταχθεί στην ρύθμιση είναι του 1956 και δεν είναι εφικτό να βρεθούν τα στοιχεία του δημόσιου διαγωνισμού. Αρκεί μία βεβαίωση του δημάρχου ή όχι??

Link to comment
Share on other sites

Αν δεν έχει αρχείο ο ενδιαφερόμενος τότε . . . Μήπως είχε δημοσιευθεί ο διαγωνισμός σε εφημερίδα οπότε μπορείς να βρεις κάτι από το αρχείο της ;

 

Edited by ΤΟΠΟΓΑΒΡΟΣ
Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.