Μετάβαση στο περιεχόμενο

Αίτηση και συλλογή υπογραφών για προσωρινή παύση ΤΣΜΕΔΕ χωρίς διαγραφή από ΤΕΕ


linae

Recommended Posts

Καλημέρα συνάδελφοι.

 

Είμαι σίγουρη πως στα δύσκολα χρόνια που ζούμε, έχετε όλοι (ή τουλάχιστον οι περισσότεροι) αγανακτίσει από τις υποχρεωτικές εισφορές στο ΤΣΜΕΔΕ - οι οποίες θα εκτοξευτούν προσεχώς- και την αδυναμία να κάνουμε τουλάχιστον παύση εργασιών για όσο διάστημα θέλουμε (χωρίς φυσικά να μετράει ο χρόνος στα συντάξιμα χρόνια). Δηλαδή τη στέρηση του δικαιώματος να είμαστε άνεργοι!

Μια ομάδα συναδέλφων -προς τιμήν τους- ενδιαφέρθηκαν αρκετά και δε μείναν στα λόγια και τη γκρίνια. Συνέταξαν επιστολή προς το ΤΕΕ που αναλύει όλα τα παραπάνω, συνοδευόμενο από ΑΙΤΗΣΗ για πράξεις από πλευράς ΤΕΕ.

 

Θέλω να πιστεύω πως δε θα μείνετε ασυγκίνητοι από το δράμα που περνούμε όλοι μας και θα κάνετε το ελάχιστο: θα υπογράψετε [ΟΝΟΜΑ-ΕΙ

ΔΙΚΟΤΗΤΑ-Α.Μ.ΤΕΕ. ]

την αίτηση (αφού φυσικά τη διαβάσετε και συμφωνήσετε) και θα την προωθήσετε σε όσους συναδέλφους ξέρετε.

 

Αφού συγκεντρωθούν οι υπογραφές ξεχωριστά από εμάς, θα ανακοινωθούν σύντομα και τα σημεία συγκέντρωσης όλων των αιτήσεων ανά την Ελλάδα.

 

Η όλη διαδικάσία ξεκίνησε και προχώρησε μέσω facebook (https://www.facebook.com/groups/nomikokenotee/)

 

Επισυνάπτω την επιστολή και την αίτηση.

 

Ελπίζω σε μεγάλη κινητοποίηση, γιατί με 500 και 1000 υπογραφές δε κάνουμε κάτι, όταν στην Ελλάδα υπάρχουν 100000 μηχανικοί...

 

Ευχαριστώ!

ΑΊΤΗΣΗ τελική _ έκδοση 1η .pdf

ΕΠΙΣΤΟΛΗ τελική _ έκδοση 1η (1).pdf

  • Upvote 3
Link to comment
Share on other sites

  • Απαντήσεις 47
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

94 views και μόνο 15 downloads!!

 

Γιατί βρε παιδιά, αν διαφωνείτε μπορούμε να το συζητήσουμε...

 

Κι αν εσάς δε σας αγγίζει το θέμα, σκεφτείτε αλτρουϊστικά και κάντε το για τους άλλους...

Link to comment
Share on other sites

Χρειαζεται λιγο υπομονη. Εγω συμφωνω και θα υπογραψω, μαλιστα σε ενα βαθμο με ενδιαφερει προσωπικα, ωστοσο εχε υπ´ οψιν σου οτι πριν απο 2 χρονια γινοταν συλλογη υπογραφων για δωρεαν διανομη ευρωκωδικων. Μεσα σε 3 μηνες απο το φορουμ μαζευτηκαν λιγοτερες απο 1000 υπογραφες ηλεκτρονικα. Ισως και να σας βολευε η ηλεκτρονικη υπογραφη παρεπιπτοντως.

 

Αυτο που θελω να πω, ειναι οτι στο φορουμ υπαρχουν στην πραγματικοτητα 150-200 ενεργα μελη, μην παρασυρεσαι απο τα 75.000 εγγεγραμμενα. Θα προτεινα επισης να αναρτηθουν οι αιτησεις σε ολα τα υποκαταστηματα ΤΣΜΕΔΕ στην Ελλαδα, οπως επισης και στα ΤΕΕ, στα ΚΕΚ, στις πολεοδομιες και στους Δημους. Και να δοθει αρκετος χρονος αντιδρασης.

 

Εγω προσωπικα θα κινητοποιηθω σε ενα μηνα λογω προσωπικων υποχρεωσεων αυτη τη στιγμη. Καλη δυναμη και συγχαρητηρια για την πρωτοβουλια!

Edited by [email protected]
Link to comment
Share on other sites

Καλή ιδέα για ανάρτηση σε ΤΕΕ κλπ.

 

Ενεργό μέλος, από την άποψη post, μπορεί κι εγώ να μην ήμουν, όμως συχνά έμπαινα στο forum και διάβαζα. Δηλαδή ελπίζω πως είναι περισσότεροι από 200 αυτοί που μπαίνουν.

 

Τέλος πάντων, θα δείξει!

Link to comment
Share on other sites

94 views και μόνο 15 downloads!!

 

Γιατί βρε παιδιά, αν διαφωνείτε μπορούμε να το συζητήσουμε...

 

Κι αν εσάς δε σας αγγίζει το θέμα, σκεφτείτε αλτρουϊστικά και κάντε το για τους άλλους...

 

Θα συνιστούσα να εξηγηθεί το πώς υπογράφει κάποιος. Ένα αρχείο pdf μπορεί μόνο να τυπωθεί και να μπει μια υπογραφή σ' αυτό. Πουθενά δε γράφονται λεπτομέρειες για τη διαδικασία.

Link to comment
Share on other sites

Ναι βρε παιδιά οκ συμφωνούμε.... Ποιος τα συλλέγει και πως? Κατεβάζω το pdf, βάζω ον/επώνυμο, ειδικότητα, Α.Μ, υπογράφω και μετά?

Link to comment
Share on other sites

Όπως έχω γράψει συλλέγουμε ο καθένας όσες περισσότερες υπογραφές μπορούμε (στην αίτηση στο τέλος λέει: οι υπογράφοντες). Θα αφήσουμε μικρό διάστημα για τη συλλογή υπογραφών και μετά θα ανακοινωθεί το που θα τις στείλουμε ανά περιοχή της Ελλάδας, ώστε μετά να συγκεντρωθούν και να πάνε όλες μαζί οι αιτήσεις στο ΤΕΕ. Μόλις αποφασιστεί πως τις μαζεύουμε, θα σας ενημερώσω εγώ μέσω αυτού του topic όπως και μέσω των άλλων topic που έχω κανει το ίδιο post. Απλά χρειάζεται κινητοποίηση και από τον καθένα ξεχωριστά. Δηλαδή αν γνωρίζουμε 2-3 ακόμη μηχανικούς που είναι στο ΤΣΜΕΔΕ τους ενημερώνουμε και τους βάζουμε να υπογράψουν.

Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.