Μετάβαση στο περιεχόμενο

Αυθόρμητη ερώτηση περί επαγγέλματος!


ela_is23

Recommended Posts

ela_is23 στα είπαν οι προηγούμενοι συνάδελφοι και πάρα πολύ ωραία. Μην εξαρτάσαι μόνο από τα στατικά. Λόγω εμπειρίας που έχεις επέμεινε για εταιρίες, κυρίως για τις γνωριμίες. Τα άλλα (ΠΕΑ κλπ) συμπληρωματικά στην αρχή μέχρι να δημιουργήσεις κύκλο. Το γραφείο, σ' αυτούς τους καιρούς, δεν είναι αναγκαίο τουλάχιστον στην αρχή.

Link to comment
Share on other sites

btw ikaros13, σκεφτόμουν να παρακολουθήσω το σεμινάριο για Ενεργειακός. Θα ήθελα να ξέρω ο βασικός εξοπλισμός για τη σύνταξη του ΠΕΑ τι κόστος έχει. Πρέπει να πάρω ας πούμε και θερμοκάμερα που από ό,τι είδα είναι λίγο τσιμπημένη? Είναι υποχρεωτικό?

 

Δεν χρειάζεσαι θερμοκάμερα.... Ο εξοπλισμός περιλαμβάνει, λογισμικό ΤΕΕ-Κενάκ (100ε), μεζούρα (15ε), αποστασιόμετρο (150ε), φωτογραφική (κάνει και ένα καλό κινητό), αυτά....Και κονέ με κανά μεσίτη, διαφήμηση στο ιντερνετ, καρτούλες να έχεις και να μοιράζεις ακόμα και στον καφέ που πηγαίνεις... :smile:

Link to comment
Share on other sites

Απο εξοπλισμο θα χρειαστεις το προγραμμα του ΤΕΕ, 100+φπα, και θα χρησιμευε ενα αποστασιομετρο. Τυπικο κοστος 150-300 ευρω και αυτο.

Με προλαβε ο ικαρος :smile:

Edited by ckiriako
Link to comment
Share on other sites

Πολλοί επ' αυτού, δικτυώνονται μέσω συμβολαιογράφων και λογιστάδων (ενοικιαστήρια γαρ)

καλό κόλπο

Link to comment
Share on other sites

Να σου πω ένα καλύτερο....? Πολλοί ψάχνουν ενοικιαστήρια (από ίντερνετ κτλ) και τηλεφωνούν οι ίδιοι στους ιδιοτήτες. Αντε τα είπαμε όλα τα κόλπα.. :smile:

Link to comment
Share on other sites

Σας ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις. Οπότε θα κοιτάξω να κάνω τα σεμινάρια για να κάνω και τον Επιθεωρητή :)

man21 σωστά, ε΄τσι είναι όπως τα λες, αλλά δε γίνεται να μείνω κολλημένος στα στατικά, για αυτό πήρα την απόφαση να προχωρήσω και σε λοιπές υπηρεσίες μηχανικού, από το πιο απλό (αυθαίρετα, Ενεργειακές επιθεωρήσεις, μέχρι άδειες και κατασκευή) Και ο θεός βοηθός.

Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.