Μετάβαση στο περιεχόμενο

Scada Pro της ACE


alexxanthi2

Recommended Posts

προσφατα κερδισα το SCADA Pro και θελω να μαθω αν το προγραμμα ειναι αξιοπιστο..κατα την γνωμη σας και κατα ποσο χρησιμποιειται εξω..

επισης:ποια η διαφορα SCADA Pro & SCADA for win??τι κανει το καθενα??

Link to comment
Share on other sites

Το scadapro είναι η μετεξέλιξη του scada for windows. Και τα δυο έχουν πεπερασμένα, απλά το pro έχει πεπερασμενα και στο χώρο γενικά, ενω το παλιό μόνο 2D (πλάκες, θεμελιώσεις). Τα ίδια πράγματα κάνουν. Το pro σαν "νέο" πρόγραμμα, περνάει κάποιες παιδικές ασθένειες, οπότε εγώ προτιμώ να δουλεύω με το παλιό ακόμα. Είναι και η δύναμη της συνήθειας, μου φαίνεται πιο εύχρηστο.

 

Ως χρήστης του για αρκετά χρόνια πιστεύω πως είναι μια χαρά πρόγραμμα. Οι εκτυπώσεις των τευχών και οι ξυλότυποι που παράγει είναι μέτριοι, και θέλουν δουλειά μετά, αλλά κατά τα άλλα, απο πλευράς ανάλυσης κλπ. κινείται στο μέσο όρο τουλάχιστον.

Link to comment
Share on other sites

Ειναι ένα πολύ καλό πρόγραμμα. Το Pro νομίζω πως είναι αυτό που έχει και πεπερασμενα στοιχεία. Αλήθεια, που το κέρδισες;

 

Φίλε ήμουν πολύ τυχερός...είχα πάει ένα απόγευμα να παρακολουθήσω μια ομιλία παρουσίαση και τα σχετικά και κληρώνανε ένα scada pro και το αντίστοιχο αρχιτεκτονικό!! Ως 5ετής φοιτητής των ΠΜ μου έκατσε γάντι.

 

 

Παρατήρηση: Τα Greeklish απαγορεύονται. Αν δεν μπορείτε να τα αποφύγετε, διαβάστε τι μπορείτε να κάνετε ΕΔΩ.

Διορθωστε το ποστ με την Επεξεργασια

Παρακαλώ διαβάστε τους Κανόνες Συμμετοχής του forum.

Ευχαριστώ, ckiriako

Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...

Υπάρχουμε αρκετοί...αν και πρέπει να ομολογήσω πως ακόμα με βολεύει και χρησιμοποιώ περισσότερο το Scada for Windows (την πιο παλιά έκδοση δηλαδή).

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Ομοίως με τον paktomenos. Πιο πολύ χρησιμοποιώ το παλιό. Και το pro βέβαια, σε μια τελευταία 5όροφη οικοδομή. Δεν σας κρύβω όμως ότι αγόρασα και τα stereostatika γιατί με έχει κουράσει λίγο το scada. Αν τύχει και "στραβώσει" μια μελέτη πρέπει να την βάλεις από την αρχή. Επίσης είναι λίγο κουραστικό με τις πλάκες. Σχετικά με την αξιοπιστία που ρωτάς μπορώ να σου πω για το παλιό ότι ναι, είναι αξιόπιστο κατά την ταπεινή μου άποψη. Και από τις λίγες μελέτες στο pro θα έλεγα το ίδιο.

Link to comment
Share on other sites

Συμφωνώ με τα παιδιά

Εγώ χρησιμοποιώ το Pro κυρίως, το οποίο έχει αρκετές δυνατότητες προσομείωσης και ''πέρασμα'' μοντέλου σε 3 διαστάσεις, και μπορώ να πώ ότι είμαι ευχαριστημένος (όσο περνάει ο καιρός αντιμετωπίζονται και διάφορα προβληματάκια)-δεν θα έλεγα ότι είναι ότι καλύτερο για να τελειώσεις γρήγορα μια μελέτη για πολεοδομία, αλλά τουλάχιστον αυτό το μειονέκτημα αναιρείται απο το γεγονός ότι μπορείς να κάνεις αρκετά πράγματα σε επίπεδο προσομείωσης.Για ''γρήγορες'' μελέτες χρησιμοποιώ και εγώ άλλο πρόγραμμα (statics)

-----------------------------------------------------------------------

Επίσης τώρα τελευταία έκανα και μια προσωμείωση ημιάκαμπτης σύνδεσης

βάζοντας στροφικό ελατήριο στον κόμβο και πήρα την σωστή Msd .

(δεν ξέρω πολλά άλλα ελληνικά προγράμματα να παίρνουν στροφικά ελατήρια με μέτρο που δίνει ο χρήστης , δεν μιλάω μόνο για θεμελίωση)

Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.