Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καταργούν το αφορολόγητο αναδρομικά για ελεύθερους επαγγελματίες


gvarth

Recommended Posts

Σε εβρισα καπου και δεν το ξερω? Εγω αυτο που εγραψα το εγραψα λογω της φοβερης σιγουριας σου για εναν κλαδο που ειναι εντελως ασχετος με τον δικο σου στο επαγγελματικο επιπεδο.

 

Περιμενω να ανακαλεσεις.

Edited by thodoris1982
Link to comment
Share on other sites

  • Απαντήσεις 851
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Για πες μου λοιπον εσυ τι ξερεις ακριβως?

 

Υ.Γ Επισης ως Πολιτικος Μηχανικος πως γνωριζεις τα της ΔΕΗ? Α ξεχασα υπογραφετε ενεργειακα-βιομηχανικα....

 

http://genop.gr/inde...-27-00&Itemid=2

 

http://genop.gr/inde...-27-00&Itemid=2

 

Μη βαρεθείς να τα μελετήσεις. Πέρα από τον συνδικαλιστικό λόγο για εσωτερική κατανάλωση, αυτά που αναγράφονται είναι σκάνδαλα, γνωστά και συνεχιζόμενα. Και αν δεις ανακοινώσεις των 2 τουλάχιστον ετών, θα βρεις και άλλα.

 

Αντίστοιχα συμβαίνουν και με το σχεδιαζόμενο ξεπούλημα λιγνιτικών μονάδων, ορυχείων και υδροηλεκτρικών. Γιατί με τους όρους που σχεδιάζεται, περί ξεπουλήματος, σε συγκεκριμένους ομίλους, πρόκειται.

Edited by nikmmech
Link to comment
Share on other sites

Nikmmech να σου πω φιλε μου κατι. Δεν θεωρεις πως οι επιχειρησεις τις οποιες κατηγορησε η ΔΕΗ εχουν το δικαιωμα να απαντησουν στις κατηγοριες αυτες? Γιατι δεν περιμενεις να ακουσεις την απαντηση των επιχειρησεων αυτων και μετα να το συζητησουμε?

 

Αυτο που κανεις τωρα ειναι να υιοθετεις ακριτα μια κατηγορια. Αν λοιπον αποδειχτει πως αυτα που ισχυριζεται η ΓΕΝΟΠ ΔΕΗ ειναι αναληθη, αυτο που θα εχει μεινει ειναι μονον η κατηγορια.

Edited by thodoris1982
Link to comment
Share on other sites

Σε εβρισα καπου και δεν το ξερω? Εγω αυτο που εγραψα το εγραψα λογω της φοβερης σιγουριας σου για εναν κλαδο που ειναι εντελως ασχετος με τον δικο σου στο επαγγελματικο επιπεδο.

 

έλα οκ θα το διορθώσω, μην τρελαίνεσαι :smile:

απλά και εσύ ξεκόλλα με τα του πολιτικού μηχανικού

δεν μίλησα για ενεργειακά θέματα, τα οποία δεν κατέχω κιόλας

 

εγώ να μην μιλήσω για εταιρείες

μόνο από το χαράτσι (το οποίο η γενοπ από την πρώτη στιγμή πολεμούσε)

το οποίο πέρυσι είχε αποτέλεσμα να αυξηθούν τα ληξιπρόθεσμα των νοικοκυριών

γιατί ο κόσμος δεν είχε να πληρώσει το χαρατσι δεν πλήρωνε και το ρεύμα

η δεη έχασε τρελά λεφτά

Link to comment
Share on other sites

Κοίτα Θοδωρή, απάντησες πριν καν διαβάσεις αυτά που παρέθεσα. Δικαίωμά σου. Αλλά πρέπει να καταλάβεις, ότι η νομοθεσία της αγοράς ενέργειας στήθηκε έτσι, ώστε να ευννοήσει αυτούς τους κυρίους. Μελέτησε πρώτα, χωρίς παρωπίδες αυτά που σου παραθέτω και μετά κράτησε αν θες την αρχική σου γνώμη. Δεν είμαι αριστερός, πασόκος, νδ, κτλ και δεν θεωρώ προσκολλημένη την αντίληψή μου σε ξεπερασμένα μοντέλα.

 

Και σε ότι αφορά τις εταιρίες που αναφέρεις (που ελάχιστα αναφέρονται για αυτές σε αυτά που σου παρέθεσα), πρέπει να γνωρίζεις ότι οι αποφάσεις εναντίον τους, λήφθηκαν από την ΡΑΕ, η οποία με τις αποφάσεις της συνεχώς υποσκάπτει τη ΔΕΗ.

Edited by nikmmech
Link to comment
Share on other sites

Φιλε Nikmmech η απελευθερωση της ηλεκτρικης ενεργειας ειναι κοινοτικη οδηγια θα σου θυμισω. Σημερα σε ολοκληρη την Ευρωπαικη Ενωση πλην Γαλλιας δεν υπαρχει δημοσια Εταιρεια παροχης ρευματος.

 

Αυτο το οποιο προωθειται τωρα ειναι η απελευθερωση της παραγωγης-δηλάδη θα παραγει οποιος θελει ρευμα-με το Δημοσιο να διατηρει υπο τον ελεγχο του τα δικτυα.

Edited by thodoris1982
Link to comment
Share on other sites

επειδη δουλευα εκει κοντα το πιο τραγικο ειναι η μοναδα στα ΑΣΠΡΑ ΣΠΙΤΙΑ......εγινε αρχικα αποκλειστικα για την αλουμινα.....τελικα ακταφερε να πουλα ΑΚΡΙΒΑ στο συστημα και να αγοραζει πιο φθηνα για το εργοστασιο..........επισης περασε νομος πουλεγε οτι μεχρι συγκεκριμενη ισχυ περνει επιδοτηση και τελικα καποιος η μπιρμπιλη η ο παπακ τοκανε στο θεο.......

 

 

οσο κατα και αν ειμαι μετην γενοπ δεη που την εχει δει τσιφλικι της μπορω να μην βλεπω οτι καποιοι τα τρωνε χωρις ΡΙΣΚΟ

Link to comment
Share on other sites

δήλωση ΓΕΝΟΠ

«Εάν η κυβέρνηση μας αποδείξει ότι ιδιωτικοποιούμενη η ΔΕΗ ή ξεπουλώντας διάφορα κομμάτια της (π.χ. μονάδες) αύριο το πρωί ο καταναλωτής θα έχει φθηνότερη κιλοβατώρα εμείς θα συμφωνήσουμε η ιδιωτικοποίηση να γίνει από σήμερα κιόλας".

 

AKIUS είναι πονεμένη ιστορία ο Μυτιληναίος

έχουν δίκαιο και φωνάζουν οι δεητζήδες

Link to comment
Share on other sites

Θοδωρή νομίζω δεν επικοινωνούμε. Αντιλαμβάνεσαι ότι το πολιτικό σύστημα σε απόλυτο συγχρονισμό με 2-3 επιχειρηματίες κλέβουν λεφτά από μας? Διάβασες αυτά που σου παράθεσα? Διάβασε αυτά που γράφει ο akious παραπάνω. Πρόκειται για σκάνδαλα εκατοντάδων εκατομμυρίων!!

 

Η παραγωγή είναι απελευθερωμένη εδώ και αρκετά χρόνια. Αλλά κανείς δεν τολμά να κατασκευάσει πανάκριβες λιγνιτικές μονάδες, παρά μόνο τις κατά μία τάξη μεγέθους φθηνότερες μονάδες Φ.Α., αφού ξέρει ότι θα του χαριστούν τελικά οι λιγνιτικές της ΔΕΗ.

Edited by nikmmech
  • Upvote 1
Link to comment
Share on other sites

Akius και Νικμμεχ ακουστε με φιλοι μου να σας πω κατι, μιας και η βιομηχανια ειναι ο χωρος που εχω δραστηριοποιηθει περισσοτερο απο καθε αλλον τα περασμενα χρονια.

 

Οταν θες να γινουν επενδυσεις σε καποιον τομεα, αναγκαστικα τον πρωτο καιρο ως κρατος πρεπει να δωσεις καποια κινητρα. Αλλιως κανενας δεν θα βαλει τα λεφτα του για να μπει σε μια αγορα στην οποια δεσποζουσα θεση εχει καποια επιχειρηση (η ΔΕΗ λογου χαρην).

 

Π.χ. Αν το κρατος δεν εγγυοταν για καποια χρονια μια καλη τιμη στην Kwh ποιος θα εβαζε φωτοβολταικα η αιολικα? Θα μπορουσε κανεις να επενδυσει σε κατασκευη και συντηρηση, να νοικιασει οικοπεδα, να πληρωσει για φυλαξη και να πουλαει και με 8,5 λεπτα την Κ/Ω? προφανως και οχι.

 

Λες για το Αλουμινιον Ελλαδος τωρα. Εσυ λοιπον τι θα ηθελες να γινει να βαλουμε την επιχειρηση αυτη να φτιαξει ενα εργοστασιο και κατοπιν να ειχε να ανταγωνιστει την ΔΕΗ με αποθεματα λιγνιτη για 140 ετη, τεχνογνωσια δεκαετιων, ετοιμες μοναδες βασης και στημενο εμπορικο δικτυο σε ολη την Ελλαδα? Θα επεφτε εξω σε χρονο dt.

 

Αυτο ακριβως κυριοι ειναι το θεμα οταν εχει να ανταγωνιστεις μια επιχειρηση η οποια εχει δεσποζουσα θεση στην αγορα. Πρεπει να βρεθει η χρυση τομη μεταξυ προστασιας απο τον αθεμιτο ανταγωνισμο αλλα και ευνοιας καθε μορφης.

Edited by thodoris1982
Link to comment
Share on other sites

Guest
Αυτό το θέμα πλέον έχει κλείσει για περαιτέρω απαντήσεις.
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.