Μετάβαση στο περιεχόμενο

Αερόθερμα υπερμαγνητικής αντίστασης - Το γέλιο part2


Giorgos1987

Recommended Posts

Πληροφορήθηκα από κάποιον για τα συγκεκριμένα αερόθερμα τα οποία παρουσιάζονται σε ένα blog <a href="http://www.magnitika.blogspot.gr/">εδώ</a>

 

Παραθέτω ορισμένες παραγράφους για να γελάσουμε:

 

Από την φυσική γνωρίζουμε οτι υπάρχουνε τα σιδηρομαγνητικά τα παραμαγνητικά και τα υπερμαγνητικά υλικά. Με την τοποθέτηση αυτών των υλικών κοντά σε ένα υλικό από το οποίο παράγεται μαγνητικό πεδίο, μπορούμε να αυξήσουμε τεχνιτά την ένταση του μαγνητικού πεδιού γύρω από αυτό το υλικό. Αν το υλικό αυτό διαρέεται από ηλεκτρικό ρεύμα τότε η ένταση του ρεύματος αυξάνεται και αυτή με την σειρά της.

 

Στα κανονικά αερόθερμα θερμαντικής αντίστασης, υπάρχει μια απλή αντίσταση συνήθως 2000 Watt η οποία διαρέεται από ηλεκτρικό ρεύμα, η θερμότητα που παράγεται πηγαίνει στην χώρο με την βοήθεια μιας έλικας. Στον αγωγό της αντίστασης μαζί με το ρεύμα δημιουργούνται και μαγνητικές δυνάμεις, πολύ χαμηλές όμως. Εμείς ανακαλύψαμε μετά από έρευνα το κατάλληλο υπερμαγνητικό υλικό που αν το προσθέσουμε μαζί με την υπάρχουσα αντίσταση του αερόθερμου τότε αυξάνεται κατά πολύ το υπάρχον μαγνητικό πεδίο άρα και η ένταση του ρεύματος που περνάει από αυτό.

 

Με αυτή την μέθοδο μπορούμε να επιτύχουμε υπερδιπλασιασμό της θερμικής ισχύος του αερόθερμου χωρίς να χρειαστεί να καταναλώσουμε περισσότερη ηλεκτρική ενέργεια, αυτό συμβαίνει διότι η επιπλέον ενέργεια που θα χρειαστούμε παράγεται από το μαγνητικό πεδίο με την βοήθεια του υπερμαγνητικού υλικού που έχουμε προσθέσει στην διάταξη.

 

Δηλαδή επειδή θα βρούμε έναν μαγνήτη και θα τον βάλουμε στο αερόθερμο θα έρθει η ενέργεια από το υπερπέραν και θα διπλασιαστεί η θερμική ισχύς.

  • Upvote 1
  • Downvote 1
Link to comment
Share on other sites

Αν ημουν εισαγγελεας θα τους ειχα ### ολους αυτους τους απατεωνες.... τον μαγνητη να μην πω που να τον βαλουν :angry:

Ποσος κοσμος με ρωταει για τετοια πραγματα.... δεν ξερουν και πειθονται απο τις ψευτουποσχεσεις του καθε αλητη

Edited by ckiriako
Link to comment
Share on other sites

Αντί αυτού προτείνω τον μαγνήτη στον κ@@@ και ρινίσματα σιδήρου

Υ.Γ. 'Ημουν πολύ βάρβαρος ..... sorry!

Edited by antloukidis
Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.