Μετάβαση στο περιεχόμενο

Εύρεση δουλειάς - Περιβαλλοντολόγος


coolbaby82

Recommended Posts

Καλησπέρα σε όλους από ένα νέο μέλος, θα ήθελα να ξεκινήσω ρωτώντας πόσο διάστημα πέρασε μέχρι να βρείτε την πρώτη σας εργασία (φυσικά πάνω στο τομέα μας), δυστηχώς κλείνω σε λίγες μέρες 5 μήνες άνεργος και γενικότερα υπάρχει μια απαισιοδοξία εκ μέρους μου καθώς βλέπω ότι πραγματικά δεν υπάρχουν πολλές ευκαιρίες/θέσεις εργασίας.

Link to comment
Share on other sites

Καλησπέρα coolbaby. Τι ακριβώς έχεις τελειώσει? Πάντως απο φίλους και γνωστούς που ακούω υπάρχουν θέσεις έξω και οι πιο πολύ γνωστοί μου κάπου έχουν βολευτεί. Οι περισσότεροι ως μελετητές σε μεγάλα τεχνικά γραφεία. Και με ικανοποιητικούς πρώτους μισθούς θα συμπλήρωνα. στον ιδιωτικό τομέα δηλαδή.

Link to comment
Share on other sites

Γεια σου φίλε, οι σπουδές μου ήταν bachelor στο τμήμα διαχείρισης περιβάλλοντος πανεπιστημίου ιωαννίνων και στη συνέχεια προδιδακτορικό στο ε.μ.π. (2 τετράμηνα μεταπτυχιακών μαθημάτων μηχανικής περιβάλλοντος), ωστόσο μετά το στρατό δεν υπάρχει και πολύ όρεξη για διάβασμα και δε προχώρησα σε θέμα διατριβής και εδώ και 5 μήνες ψάχνω εργασία. Γενικά κι εγώ σε μελετητικά γραφεία έχω απευθυνθεί κυρίως μήπως και ξεκινήσω με β3 και 4 μελέτες αλλά μέχρι τώρα δεν έχει προκύψει τίποτα (σας ευχαριστούμε - θα σας ειδοποιήσουμε)..... Εαν έχεις υπόψιν κάποιο site για εύρεση εργασίας εκτός από τα συμβατικά (skywalker,kariera,γραφεία διασύνδεσης) θα είναι ευπρόσδεκτο, ευχαριστώ.

Link to comment
Share on other sites

Μπορείς να αναλαμβάνεις περιβαλλόντικές μελέτες? ( Αυτά είναι στην κατηγορία Β3 και Β4). Αν ναι θα ήταν καλό να βρεις κάποιο γραφείο που να ασχολείται με εγκρίσεις τέτοιου τύπου για δημόσια έργα ή βιομηχανικά κτίρια. Εδώ συνήθως μηχανολόγοι κάνουν τέτοιες δουλειές.

Καλή επιτυχία

Link to comment
Share on other sites

Δηλαδή είσα περιβαλλοντολόγος΄?Ρίξε καμιά ματιά στο site τους μήπως βρεις τίποτα http://www.eppe.gr/theseis_ergasias.htm

Επίσης ρίχνε και καμιά ματιά στο δελτίο του ΤΕΕ :

http://portal.tee.gr/portal/page/portal/PRESS/ENHMEROTIKO_DELTIO

αν κα ιγια την πλειοψηφιά των αγγελιών απαιτείται μελετητικό πτυχίο

 

Δυστυχώς η κατάσταση στην Ελλάδα με τις ΜΠΕ είνα πολύ άσχημη και μοιάζει λίγο με αυτή που επικρατούσε στην πληροφορική στις αρχές των 90'ς .Όλοι κάνουν τα πάντα ,με ένα μεταπτυχιακό (ή και χωρίς )αυτοανακηρύσσονται περιβαλλοντολόγοι ή μηχανικοί περιβάλλοντος το χειρότερο δε είναι οτι δεν πρόκετιαι να αποφασίσει η αγορά μόνη της ποιοι είναι οι καλύτεροι αφού δεν υπάρχει έλεγχος και όλοι νοιάζονται απλώς να περάσει η ΜΠΕ με το λιγότερο (ή μηδενικό ) κόστος

Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.