Μετάβαση στο περιεχόμενο

Μελέτες θέρμανσης - βοήθεια στα "πρώτα βήματα"


MICHANOLOGOS

Recommended Posts

καλησπερα σας

ειμαι μηχανολογος μηχανικος τ.ε. και θελω να ασχοληθω με τον τομεα της θερμανσης (μελετες, εγκαταστασεις κ.τ.λ.) και θα ηθελα αν μπορειτε να με βοηθησετε στα "πρωτα μου βηματα".

 

σας ευχαριστω εκ των προτερων

 

Παρατήρηση: Οι τίτλοι των θεμάτων πρέπει να είναι με σωστή ορθογραφία και με τόνους.

Παρακαλώ διαβάστε τους Κανόνες Συμμετοχής του forum.

Ευχαριστώ, Χάρης.

Link to comment
Share on other sites

Πάρε τις Τοτεε που αφορούν την θέρμανση και κάποια βιβλία που ασχολούνται με το θέμα εκτενέστερα όπως αυτό του σελλούντου.

Καλή αρχή.

Link to comment
Share on other sites

Για λογισμικό θα πρέπει να ψάξεις στην αντίστοιχη κατηγορία.

Έχουν γραφτεί αρκετά για τα προγράμματα της 4Μ. Κάνε μια αναζήτηση.

Link to comment
Share on other sites

Γνώμη μου στην αρχή μην μπλέξεις με προγραμματα. Δεν κάνουν αυτά το μηχανικό. Βρες ενα σοβαρό βιβλίο κ ασχολήσου. Υπάρχουν κ βιβλία με απλά πρακτικά βήματα να κάνεις την (δύσκολη πάντα) αρχή. Όταν πια θα το παίζεις στα δαχτυλα σου το αντικείμενο βάλε και το πρόγραμμα. Κ επίσης ότι εμπειρία πάρεις με τα μάτια σου κ με τα χέρια σου δεν αντικαθίστατε απο κανένα βιβλίο. Λερώσου άφοβα λοιπόν!

Link to comment
Share on other sites

Πήγαινε σε ένα βιβλιοπωλείο κ ξεφύλλησε ότι βρεις μπροστά σου. Όταν δεις ότι σε καλύπτει κάποιο βιβλίο αγόρασε το. Μόλις το τελειώσεις ξαναπήγαινε κ πάρε κάποιο που να συμπληρώνει το προηγούμενο. Εγώ αυτό έκανα τουλάχιστον...

Link to comment
Share on other sites

stayros :

Εγώ αυτό έκανα τουλάχιστον...

Και εγώ αυτό έκανα στην αρχή , μέχρι μου ξέμεινα από χρόνο ! Όχι , εντάξει σοβαρά τώρα , ο Σταύρος έχει δίκιο , διότι πρωτού μάθεις να παρακολουθείς τις αυτοματοποιημένες διαδικασίες και τα αποτελέσματά τους , πρέπει να ξέρεις τι ακριβώς επιδιώκεις και πώς ακριβώς το καταφέρνεις .

Μπορεί να σας φανεί αστείο , αλλά εμένα το πρώτο βιβλίο θέρμανσης το οποίο μου έδειξε πολλά , ήταν του Απόστολου Γεωργιάδη , εκπαιδευτικού ΟΑΕΔ μ με τίτλο "Μαθήματα κεντρικής θέρμανσης , στοιχεία κλιματισμού και καυστήρες" !

Link to comment
Share on other sites

Μερικες φορες τα (υπερ)απλουστευμενα και πρακτικα βιβλια ειναι ισως ο καλυτερος τροπος να ξεκινησεις να ασχοληθεις με ενα καινουριο αντικειμενο. Και οσο προχωρας εμβαθυνεις.

Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.