Μετάβαση στο περιεχόμενο

Επέκταση υφιστάμενου εξώστη


 

Recommended Posts

τα στοιχεία απο τον έλεγχο ώστε να πάρετε μια ιδέα απο τις τιμές φόρτισης. Φωτογραφίες δεν μου επιτρέπεται να βάλω sorry. Ο έλεγχος έγινε με 

 

Reinchman 3620, 200 KN Hydraulic Load Cell

 

 

 

post-25466-0-52333700-1440692180_thumb.jpg

post-25466-0-92636700-1440692185_thumb.jpg

Link to comment
Share on other sites

  • Απαντήσεις 67
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Πάντως, προσωπικά δεν την καταλαβαίνω καλά την επέμβαση αυτή. 

Υπάρχει ένας εξώστης/πρόβολος και προσπαθούμε να τον επεκτείνουμε στην διεύθυνση της πέταξης (κατά την άλλη διεύθυνση είναι μια άλλη, πιο απλή, περίπτωση που έτσι κι αλλιώς δεν εξετάζεται στην συζήτηση αυτή). Το μήκος έμπηξης 1.20μ. που κολλάει? Ο οπλισμός του προβόλου πρέπει να περνάει στην εσωτερική πλάκα (δηλ. στην συνέχειά του προβόλου εσωτερικά του κτηρίου) σε μήκος όσο σχεδόν είναι η συνολική πέταξη του νέου προβόλου (ή έστω κοντά σε αυτή την διάσταση, για να μην είμαστε υπερβολικοί). Ακόμα και τα 1.20μ. δεν φτάνουν σε καμία περίπτωση για να επιτευχθεί κάτι τέτοιο. Τι διαστάσεις έχει ο πρόβολος (υφιστάμενος και νέος)? Ακόμα και να μην γίνει προσπάθεια να τηρηθεί αυτή η "συντηρητική" παράμετρος, θα πρέπει οπωσδήποτε ο οπλισμός του προβόλου (νέος και παλιός) να εισέρχεται μέσα στην εσωτερική πλάκα... 

Εκτός αν πρόκειται για εξολοκλήρου νέο πρόβολο που προστίθεται εκ των υστέρων με πέταξη 1.20μ., τότε ο.κ

Link to comment
Share on other sites

Επειδη σε μια παρουσιαση κατι ειχε πει ο κ. Κανελλοπουλος, δεν εχει καμια σχεση με προβολο.

Τα βλητρα αυτα μπηκαν για αλλο λογο.

Το βαθος αγκυρωσης ειχε να κανει με την ενταση που θα επρεπε να παραλαβουν τα βλητρα αυτα και για την οποια προφανως δεν επαρκουσαν τα 17εκ.

Link to comment
Share on other sites

Ο υφιστάμενος ήταν 60 εκ και ο νέος έφτανε σε μερικά σημεία και τα 2,2 μετρα αν θυμάμαι καλά. Τα βλήτρα χρησιμοποιήθηκαν για την δημιουργία ενισχυμένης ζώνης πριν την παράθεση με τον υπόλοιπο οπλισμό.

Link to comment
Share on other sites

Αν δεν μπορούν να αναρτηθούν φωτογραφίες (που είναι κάτι σεβαστό βέβαια), τότε δεν μπορούμε να μιλάμε για κάτι που ενδεχομένως δεν έχει σχέση με την συζήτηση. 

Link to comment
Share on other sites

Η συγκεκριμένη δουλειά είναι "διαμάντι" - Χρήστο πάλι κακώς αναφέρεις εταιρίες και μελετητές.Ο βασικός λόγος που γκρινιάζω είναι γιατί αποθαρρύνεις κόσμο ή γεμίζεις με φρούδες ελπίδες κάποιους με την υπερβολή σου.Θα σε παρακαλούσα για τελευταία φορά , εάν θέλεις να κάνεις αναφορά σε μέθοδο ή παράδειγμα εργασίας, τουλάχιστον κράτα τα προσχήματα και μη το κάνεις "εμπορικό". 

  • Upvote 1
Link to comment
Share on other sites

Δεν βλέπω το κακό, πως αποθαρρύνω κόσμο και πως γίνετε εμπορικό. Το έργο είναι γνωστό στον τεχνικό κόσμο.

Edited by terry
Link to comment
Share on other sites

Τώρα στη π@@να π@@τανιές μη κάνεις.....ένα έργο που είναι γνωστό στο τεχνικό κόσμο και που έγινε καταπληκτική δουλειά, αλλά βλέπω μόνο εσένα να παρουσιάζεις έργα (Δεν ξέρω, αν νομίζεις οτι είναι ηθικό αυτό που κάνεις μπορείς να το συνεχίσεις...)

 

Δημιουργείς σε πολλά πράγματα τα οποία θεωρητικά τα αναλύεις πολύ καλά, βάζεις και πολλές σάλτσες, αλλά επι της ουσίας δεν είναι έτσι.

Edited by McRaster
  • Upvote 1
Link to comment
Share on other sites

Για τη δουλειά αυτή είχε μιλήσει ο αγαπητός Αντώνης Κανελλόπουλος (από τους παλιούς πολύ καλούς μελετητές δομοστατικούς μηχανικούς με βάθος σπουδής και αξιέπαινης εμπειρίας) σε σεμινάριο της Tuv Austria.

 

Προσωπικά, ήταν από τα ελάχιστα πράγματα που συγκράτησα, χώνεψα και θυμάμαι και θα θυμάμαι ακόμα...

Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.