Μετάβαση στο περιεχόμενο

Άμμος θαλάσσης


afilotimos

Recommended Posts

Στα καπάκια οριζόντιων επιφανειών (ανεστραμμένα δοκάρια στο δώμα, ποδιές παραθύρων, καθιστικά και λοιπά) αντί μαρμαροποδιές αποφασίστηκε να γίνει τσιμεντοκονία. Την προηγουμένη των εργασιών επανέλαβα στον εργολάβο σοβατζή παρουσία και του μηχανικού κάτι που είχα πει επανειλημένως μέχρι τότε ότι δεν θέλω πουθενά άμμο θαλάσσης. Σοβατζης: δεν υπάρχει άμμος θαλάσσης. Εγώ: δεν ξέρω αν υπάρχει, δεν θέλω. Μηχανικός: χαχα αφου δεν υπάρχει είπαμε. Την επομένη στις 9 η ώρα είχαν προλάβει και την έβαλαν στα δοκάρια του δώματος. Τους σταμάτησα και έφερα χαλαζιακή (καλώς ή κακώς δεν ξέρω) για τα υπόλοιπα καπάκια. Έχει παρέλθει ακριβώς ένα έτος χωρίς να γίνουν άλλες εργασίες. Τι νομίζετε ότι πρεπει να κάνω για την προστασία; (Πόσο μεγαλύτερη η επιβάρυνση της κατασκευής αν καθυστερήσει η προστασία για άλλο ένα έτος;)

Σας ευχαριστώ πολύ.

Link to comment
Share on other sites

καταρχήν α) πρέπει να είσαι σίγουρος οτι μπήκε θαλάσσης και οχι ποταμίσια ή λατομική. Αυτό βέβαια το βρίσκεις εύκολα ρίχνοντας λίγο νιτρικό αργυρο και βγάζοντας φωτό που την βάζεις και το βλέπουμε. Εαν έχει μπεί τότε θα πρέπει να βεβαιωθείς οτι ο κόσμος να χαλάσει δεν θα πάρει ποτέ υγρασία πάνω απο 3% (σχετικά δύσκολο για την θέση τους). Εαν λοιπόν έχει μπεί το καλύτερο είναι να βγεί και ο μηχανικός σας να πληρώσει το κόστος.

 

Και καποιος αλλο σοβατισε με αμμο θαλασσης τα ανεστραμμενα και επαθε το παρακατω.

 

και μετά έβαλε ανόδια !!!!!

Edited by terry
Link to comment
Share on other sites

Σε τι χρόνο? Πως θα μπορούσε να το αντιμετωπίση? συγνωμη γραφαμε μαζι

 

συγνώμη αλλα δεν καταλαβαίνω το ερώτημα.

Link to comment
Share on other sites

Είμαι βέβαιος ότι ήταν θαλάσσης. Έχει περάσει περάσει ένα έτος. Το πρόβλημα έχει προχωρήσει βαθύτερα? Σε πόσο χρόνο πρέπει να αφαιρεθεί?

Υπάρχει περίπτωση άλλης επέμβασης?

Link to comment
Share on other sites

να στο εξηγήσω ιατρικά. Εχεις ένα μικρό κακοήθη όγκο, μπορείς να μου πείς σε πόσο χρόνο πρέπει να αφαιρεθεί?

 

Περίπτωση άλλης επέμβασης. Πάλι Ιατρικά. η αφαίρεση του όγκου μπορεί να έχει σοβαρούς κινδύνους και έχεις 2 ασθενείς. Ο ένας 10 ετών και ο άλλος 80 ετών. Σε ποιόν τον βγάζεις άμεσα? Αυτό που θέλω να σου πώ είναι οτι εαν το σπίτι είναι όπως το περιγράφεις και μετά την κονία δεν έχουν υπάρξει άλλες εργασίες τότε το βγάζεις χθες. Εαν όμως το έχεις αφήσει κανένα χρόνο και το τρώει η βροχή τότε πιθανότατα να έχει προχωρήσει. Αυτό το βρίσκουμε εύκολα. Προφανώς μιλάμε για χειρουργική αφαίρεση του όγκου (πιάσε και λίγο παραπάνω απο την κονία).

Link to comment
Share on other sites

"το γοργόν και χαριν εχει", καλύτερα σήμερα παρά αύριο γιατί αύριο το κόστος θα είναι γεωμετρικά μεγαλύτερο.

Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.