Μετάβαση στο περιεχόμενο

Επιστροφή εγγυητικής επιστολής


McComb

Recommended Posts

Χρονια πολλά σε όλους.

 

Έχω τις εξής απορίες. Υπάρχει οποιαδήποτε δυνατότητα να επιστραφεί η εγγυητική επιστολή επενδυτή, κατόχου πλήρους φακέλου αδείας για ΦΒ πάρκο το οποίο τελικώς δε θα υλοποιηθεί; Προβλέπεται επιστροφή μέρους ή ολόκληρου ποσού από το σύνολο του κόστους σύνδεσης, από τη στιγμή που και το έργο δε θα υλοποιηθεί, αλλά και τα έργα διασύνδεσης (κανένα απολύτως) από την πλευρά της ΔΕΗ;

 

Ως προς το πρώτο σκέλος, από τη ΔΕΗ είχα την απάντηση ότι δεν προβλέπεται καμιά επιστροφή εγγυητικής σε περίπτωση μη σύνδεσης του σταθμού εντός προθεσμίας, αλλά επιτρέψτε μου να το διασταυρώσω.

 

Ευχαριστώ

Link to comment
Share on other sites

Λοιπόν τα τελευταία χρόνια έχω αρχίσει να πιστεύω ότι η πιο ευνοημένη κοινωνική ομάδα είναι οι "αγρότες" (τα εισαγωγικά δηλώνουν αυτούς που δηλώνουν αγρότες αλλά καμία σχέση δεν έχουν με τους πραγματικούς γεωργούς, οι οποίοι ίσως να είναι μετρημένοι στα δάχτυλα σήμερα στην Ελλάδα).

 

Άλλη μια επιβεβαίωση της ευνοϊκής μεταχείρισης τους:

 

http://www.energypress.gr/news/Me-tis-palies-tarifes-ta-f-b-me-aithseis-syndeshs-ews-10-Aygoystoy

 

Και (άλλη μία) παράταση (ΕΛΕΟΣ ΠΙΑ!) και επιστροφή εγγυητικής αν γουστάρεις!

 

Κάτσε να πεινάσεις έλληνα επενδυτή...

 

Δηλαδή εάν εγώ που είμαι παραγωγός ηλεκτρικής ενέργειας, ξεκινήσω μια αγροτική επιχείρηση και δε βγάλω παραγωγή για τον χ,ψ λόγο, δικαιούμαι επιστροφή χρημάτων για το σπόρο που αγόρασα. Έτσι δεν είναι?

Link to comment
Share on other sites

Αργησες να το καταλαβεις μαλλον γιατι δεν εχεις πραγματικη επαφη με αγροτες.Ρωτα και μας που εχουμε συγγενεις αγροτες να σε πουμε τι εχουν φαει τοσα χρονια απο επιδοτησεις 'μουφα',αποζημειωσεις 'μουφα' και πολλα αλλα....

Μεγαλο δικιο εχεις!

Link to comment
Share on other sites

Χαλαρά ρε παλικάρια :smile:

ΤΙ σόι παράταση είναι αυτή. προφανώς αυτά τα άρθρα περάσανε για να μπορέσουν να πάρουν πίσω τις εγγυητικές παρά για να δωθεί παράταση, αφού η ταρίφα χάνεται.

έχω την αίσθηση 'οτι αυτό θα εφαρμοστεί και στους λοιπούς επενδυτές, δεν υπάρχει περίπτωση να μην.

αν δίνανε παράταση στις ταρίφες θα ήταν σκανδαλο.

όσο για τους αγρότες συμφωνώ ότι τους έχουν καλομάθει αλλα υπάρχουν πολλοί που είναι σοβαροί, και αν πρέπει να κατηγορηθούν κάποιοι αυτοί είναι με τυχαία σειρά Μπιρμίλη-Μπατζελη-Καραμίχας που δώσανε αυτή την περιβόητη προτεραιότητα (οι 2 πρώτοι) και οι τρελές υποσχέσεις για πλουτισμό παίζοντας πρέφα και θανάση (ο τρίτος).

¨οσο για την κατάντια του αγροτικού κόσμου πρέπει να πάμε 32 χρόνια πίσω εκεί ξεκίνησε η κατάρευση)

Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.