Μετάβαση στο περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Πως είναι η δήλωση σε προσωρινή υπαγωγή αφού δεν έχει πληρωθεί το παράβολο;;;;;

Μάλλον εννοείς σε "αρχική υποβολή".

Μπορεί να πληρωθεί τώρα το παράβολο, να πάει η δήλωση σε προσωρινή υπαγωγή και στη συνέχεια διορθώνεις - συμπληρώνεις ό,τι θέλεις....

Έχεις δίκιο σε αρχική υπαγωγή ήθελα να γράψω.Να 'σαι καλά για την απάντηση σου , και εγώ εκεί προσανατολίζομαι να πληρωθεί ως έχει το παράβολο και να κάνω μετά τις όποιες αλλαγές.

• 3 weeks later...
Δημοσιεύτηκε

Καλημέρα. έχω περίπτωση φίλου ο οποίος έμαθε από τον  συνιδιοκτητη του (σε έντονη μεταξύ τους αντιπαράθεση ) ότι σε ακίνητο που κατέχουν εξ' αδιαιρέτου, ο δεύτερος έχει προχωρήσει σε τακτοποίηση αυθαιρέτου,με δικά του έξοδα, χωρίς την συναίνεση του πρώτου . Ο Μηχανικός που έκανε την τακτοποίηση αρνείται να δώσει στοιχεία  επί τούτου για ευνόητους προφανώς λόγους. Κατά τη δική μου γνώμη και εφόσον ο πρώτος δεν έχει τον Μοναδικό αριθμό ακινήτου δεν μπορεί να εξακριβώσει την ύπαρξη της δήλωσης. Υπάρχει κάποιος άλλος τρόπος να καταφέρει κάτι τέτοιο πριν προβεί σε οποιαδήποτε ενέργεια? (δικηγόρους κλπ) ?

ευχαριστώ

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Συνδεθείτε τώρα
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.