renaL Δημοσιεύτηκε April 26, 2013 at 09:26 πμ Δημοσιεύτηκε April 26, 2013 at 09:26 πμ Πως είναι η δήλωση σε προσωρινή υπαγωγή αφού δεν έχει πληρωθεί το παράβολο;;;;; Μάλλον εννοείς σε "αρχική υποβολή". Μπορεί να πληρωθεί τώρα το παράβολο, να πάει η δήλωση σε προσωρινή υπαγωγή και στη συνέχεια διορθώνεις - συμπληρώνεις ό,τι θέλεις.... Έχεις δίκιο σε αρχική υπαγωγή ήθελα να γράψω.Να 'σαι καλά για την απάντηση σου , και εγώ εκεί προσανατολίζομαι να πληρωθεί ως έχει το παράβολο και να κάνω μετά τις όποιες αλλαγές.
Patrick Δημοσιεύτηκε May 13, 2013 at 09:56 πμ Δημοσιεύτηκε May 13, 2013 at 09:56 πμ Καλημέρα. έχω περίπτωση φίλου ο οποίος έμαθε από τον συνιδιοκτητη του (σε έντονη μεταξύ τους αντιπαράθεση ) ότι σε ακίνητο που κατέχουν εξ' αδιαιρέτου, ο δεύτερος έχει προχωρήσει σε τακτοποίηση αυθαιρέτου,με δικά του έξοδα, χωρίς την συναίνεση του πρώτου . Ο Μηχανικός που έκανε την τακτοποίηση αρνείται να δώσει στοιχεία επί τούτου για ευνόητους προφανώς λόγους. Κατά τη δική μου γνώμη και εφόσον ο πρώτος δεν έχει τον Μοναδικό αριθμό ακινήτου δεν μπορεί να εξακριβώσει την ύπαρξη της δήλωσης. Υπάρχει κάποιος άλλος τρόπος να καταφέρει κάτι τέτοιο πριν προβεί σε οποιαδήποτε ενέργεια? (δικηγόρους κλπ) ? ευχαριστώ
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Συνδεθείτε τώρα