Μετάβαση στο περιεχόμενο

Νεα μειωμένα ειδοποιητήρια ΤΣΜΕΔΕ


gapidianak

Recommended Posts

Μα, το δεύτερο δεν προϋποθέτει το πρώτο?

 

Πως δηλαδή θα κάνουν μείωση στο Β εξάμηνο αν δεν έχει ήδη εκδικαστεί η προσφυγή στο ΣτΕ? Και τι θα γίνει δηλαδή αν η προσφυγή έχει αρνητική απάντηση? Θα ζητήσουν πίσω τις μειώσεις από το Α εξάμηνο?

Link to comment
Share on other sites

  • Απαντήσεις 26
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Η απόφαση του ΔΣ του ΤΣΜΕΔΕ μιλάει για αναστολή μέχρι την έκδοση απόφασης.

Άρα από τη μία τα ειδοποιητήρια του Β2013 θα είναι με τις παλιές τιμές και όσοι πλήρωσαν αυξημένα είτε θα συμψηφισθούν τώρα (χλωμό) είτε μετά την έκδοση απόφασης.

Link to comment
Share on other sites

Εγώ δεν καταλαβαίνω ένα πραγμα, γκρινιαζουμε τοσο καιρο για τις αυξησεις, το Τεε που ολημερίς το βρίζουμε (και καλα κανουμε) βγαζει ανακοινωση να μην πληρωσει κανείς τα αυξημένα ειδοποιητήρια  μεχρι νεοτερας και κάποιοι τρεχουν να τα πληρωσουν και το προβλημα τους είναι πως θα παρουν την επιστροφη? Προφανως τους περισσευανε, να τους δω σε 5 χρόνια που θα πρεπει να πληρωνουν τα 6000/ετος, γιατι τόσο θα παει συμφωνα με το μνημονιο. Αλλα ετσι ειναι στην ελλαδα, για αυτό μας κοροιδευουν τοσα χρονια,  ο καθενας κοιταει την παρτη του και δε συμμετεχει σε καμια συλλογικη προσπαθεια μέχρι να  τον καιει και τον ιδιο.  

Δικαιολογουνται μόνο όσοι έχουν θεματα υγείας και οικογενεια με παιδια οποτε αναγκαστικά έπρεπε να πληρώσουν για να εχουν ιατροφαρμακευτικη κάλυψη (λέμε τωρα) .

  • Upvote 2
Link to comment
Share on other sites

Έτσι είναι οι αγώνες. Κάποιοι τους πιστεύουν και κάποιοι όχι.

 

Εγώ δεν κατακρίνω αυτούς που πλήρωσαν. Σπάνια τέτοιοι αγώνες αποδίδουν και πολλοί φοβήθηκαν τις προσαυξήσεις. Κατακρίνω όμως αυτούς που βρίζουν το ΤΕΕ από το πρωί μέχρι το βράδυ και ζητούν την κατάργηση του επειδή και καλά...δεν διαχειρίζεται αξιοκρατικά τον προϋπολογισμό του, βολεύει κόσμο, είναι κομματικό κ.τ.λ.

 

Δεν καταλαβαίνουν ότι σκάβουν τον λάκκο τους, υπερεκτιμώντας τις δυνάμεις τους και νομίζοντας ότι αν είναι οι φοβεροί επαγγελματίες δεν έχουν ανάγκη από πατερούληδες, συλλογικά όργανα και σαχλαμάρες. Δεν καταλαβαίνουν φυσικά ότι δεν ζούνε στην Αγγλία αλλά στην Ελλάδα...

Link to comment
Share on other sites

Είναι κάπως οξύμωρο, εν μέσω κινητοποιήσεων, εν μέσω αυξήσεων κάποιοι να πηγαίνουν και να πληρώνουν τις αυξημένες εισφορές (άρα τα έχουν), και ξαφνικά να ανησυχούν τι γίνεται με τα 300-400 ευρώ που δώσανε παραπάνω, γιατί γι'αυτό γίνεται το θέμα.... Ασε που πιστεύω ότι μερικοί ούτε που πήρανε χαμπάρι ότι δώσανε παραπάνω.... Σε αυτό δεν έχουν ούτε το ΤΕΕ σύμμαχο γιατί θα γυρίζει και θα τους πει "που είσασταν όταν λέγαμε μην πληρώνετε?".

Τα πράγματα είναι δύσκολα τώρα πλέον γιατί αντε να ξεμπλέξεις με τη γραφειοκρατεία και πότε θα δικαιωθείς....

Link to comment
Share on other sites

Επειδή ακριβώς δεν είμαστε τόσο άνετοι ώστε να πληρώνουμε τους τόκους πληρώσαμε μια μέρα πριν τη λήξη, όσο πήγαινε δηλαδή..και προσωπική μου άποψη γραμμένους μας έχει και το ΤΣΜΕΔΕ και η κυβέρνηση πληρώσουμε δε πληρώσουμε, μισώσουμε και ασφαλιστούμε και πάρουμε σύνταξη αυτοί τα μέτρα που θέλουν θα τα περάσουν. Θα πουν δηλαδή ωχ οι μηχανικοί δε πληρώνουν τα αυξημένα ας τα μειώσουμε?Standard! Aς μην ήταν η προσφυγή στο δικαστήριο και θα βλέπαμε τι αποτέλεσμα θα είχε η κινητοποίηση. Και στην τελική δεν έχει κανένα νόημα να τσουρομαδιόμαστε μεταξύ μας, όλοι ξέρουμε πολύ καλά από που προέρχονται τα μέτρα, ο καθένας ζυγίζει τη βαρύτητα και αποτελεσματικότητα των κινητοποιήσεων και ας ζυγίσουν μετά και την ψήφο τους στις εθνικές εκλογές.

Edited by gapidianak
Link to comment
Share on other sites

Ναι άλλα σύντεκνε έτσι σηκώνεις λευκή πετσέτα και τους λες γραμμένους σας έχω με τις αυξήσεις σας, θέλω και άλλες γιατί είμαι κουβαρντάς.....Δηλαδή ότι σου πούνε θα αντέχεις να πληρώνεις βρέξει-χιονίσει?

Edited by ikaros13
  • Upvote 1
Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.