Μετάβαση στο περιεχόμενο

Ελλάς το μεγαλείο σου...


acnt

Recommended Posts

Σημ. Το θέμα έχει δημιουργηθεί απο άλλη συζήτηση. Σκοπός του είναι όχι μόνο να εκφράσουμε τα παράπονα και τα κακώς κείμενα της πατρίδας μας, αλλά ως νέοι να προβληματιστούμε και να προσπαθήσουμε να βρούμε λύσεις. Ο τίτλος άλλαξε καθότι με ενοχλεί ως Έλληνα. και ζητώ συγγνώμη εάν ενόχλησε και άλλους.

Παρακαλώ, χρησιμοποιείτε αυτό το θέμα επικοδομητικά.

 

 

δεν συμφωνώ για το Ελλαδιστάν που αναφέρεις.

Διαφωνείς με την μόνη σταθερά στην ζωή μας!!! :lol:

Link to comment
Share on other sites

  • Απαντήσεις 48
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

χαχαχαχα

Μου την "δίνει" η λέξη αυτή.

έχουμε τα χάλια μας αλλά όχι και σαν τις χώρες με 2ο συνθετικό το "...σταν"

Link to comment
Share on other sites

ΑΡΗΣ ΧΑΝΙΑ φίλε μου...πονώ την Ελλάδα μην βλέπεις που την λέω Ελλαδιστάν, απλά θέλω να τονίσω ότι σαν χώρα είμαστε πως να το πω...

πες πως η Ελλάδα είναι ένα καφενείο με θαμώνες Ταλιμπάν...

Link to comment
Share on other sites

Το ζητούμενο Pappos είναι να μη μένουμε στις καταγγελίες, τους χαρακτηρισμούς και τους αφορισμούς αλλά να προτείνουμε και να κάνουμε πράγματα προς βελτίωση της κατάστασης.

Link to comment
Share on other sites

Πως ζητάς να κάνουμε πράματα όταν σε κάθε πολεοδομία ο κάθε βλάχος ζητάει φακελάκι για να περάσει η άδεια ???? Που σε ένα οικόπεδο βρίσκεις αρχαία, πας για έλεγχο εκσκαφής και ο εφοριακός κάθεται εκει μήπως και του δώσεις φακελάκι να σου πει το οκ ???? Που ΟΛΑ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΠΛΗΡΩΝΟΝΤΑΙ ????

Δεν είμαστε Ελλαδιστάν αλλά χειρότερα !!! Το Ελλαδιστάν να σας ευχαριστεί !

Που τα κάθε καρναβάλι έγινε δημοσιογράφος της πλάκας και το παίζει και ειδήμονας, που δεν ξέρουν ακόμα τη σχήμα έχει η Γη !!!

Που γενικά στο δημόσιο γίνεται της κακομοίρας !!!

Link to comment
Share on other sites

Μην το παρακάνουμε, ως χώρα έχουμε τα κακά μας αλλά κ διαπρέπουμε σε κάποιους τομείς. Που αλλού θα βρεις τόσες πολλές τραγουδιάρες; Που αλλού μπορεί να να ζήσει μια κοπελίτσα το greek dream όπου χωρις να είναι ούτε ιδιαίτερα όμορφη, ούτε καλλίφωνη, ούτε ταλαντούχα μπορεί να χτίσει 1 βίλλα στη Γλυφάδα δουλεύοντας 2 ΟΛΟΚΛΗΡΑ χρόνια (βλ. δηλώσεις Μπεζαντάκου) ξεπουλώντας μόνο την αξιοπρέπεια της; Σε ποιο μέρος του κόσμου ξοδεύονται 500αρικα για να ακουστεί 1 ΠΟΠ από fake σαμπάνια στα πόδια του κάθε διασκεδαστή;

Όχι Ελλαδιστάν λοιπόν, εκεί που θέλουμε είμαστε 1οι. Τουρκομπαρόκ Ελλάς είναι πιο κοντά κατά τη γνώμη μου...

Link to comment
Share on other sites

Το κύριο χαρακτηριστικό μας είναι η γκρίνια! :)

Είμαστε και εμείς μέρος όλων αυτών που περιγράφετε.

Εμείς τους λαδώνουμε, εμείς δίνουμε βήμα στους άθλιους δημοσιογράφους

με το τηλεκοντρόλ μας, εμείς ανεχόμαστε την κατάσταση στο δημόσιο, εμείς

φτιάχνουμε τα σπίτια της κάθε τραγουδιάρας γιατί εμείς ανοίγουμε

σαμπάνιες εκεί που τραγουδάνε, εμείς... εμείς... εμείς...

Ας σταματήσουμε την γκρίνια και ας κάνουμε κάτι... Για ένα απο όλα αυτά.

Το επόμενο μετά... και μετά... και μετά....

Μόνο σας παρακαλώ, σταματήστε την γκρίνια!!!

Link to comment
Share on other sites

Λες και όταν δεν γκρινιάζαμε τα πράγματα ήταν καλύτερα. Καταγγέλλεται υπάλληλος για παράβαση καθήκοντος και αντί να πάει σπίτι του μετατίθεται σε "δυσμενή" υπηρεσία (από την Πολεοδομία στα Δημόσια Έργα). Συλλαμβάνονται τρεις εφοριακοί με προσημειωμένα χαρτονομίσματα και παρίστανται ως μάρτυρες υπεράσπισης όλοι οι συνάδελφοί τους, υπηρετούντες στην ίδια εφορία (ΦΑΕΕ Αθηνών), καθώς και αστυνομικοί και καταθέτουν ότι έλαβαν τα χρήματα για λογαριασμό του πελάτη και ως προκαταβολή του προστίμου. Δεν βρέθηκε ΕΝΑΣ εισαγγελέας να τους κατηγορήσει για ψευδορκία, υπόθαλψη εγκληματία και συμμετοχή σε κακουργηματική πράξη. Είναι δική μου ευθύνη ή της πολιτείας; Αυτή δε η πολιτεία δεν θα πρέπει με κάποιον τρόπο να με ακούσει και να με διαφυλάξει από όλα αυτά; Στην τελική έστω ότι εγώ είμαι ο καταγγέλων τις πράξεις αυτές, θα με προφυλάξει από την εκδικητική συμπεριφορά των λοιπών συναδέλφων του παρανομούντος;

 

Όλα τα άλλα έχουν να κάνουν με την παιδεία του καθενός. Ας αποδεχθούμε λοιπόν ότι στην Ελλάδα δεν παρέχεται παιδεία σε κανένα απολύτως επίπεδο. Ακόμα όμως και αυτό είναι αποκλειστική ευθύνη των πολιτών; Δεν εκλέγονται κάποιοι για να μας φωτίσουν με τις ιδέες τους; Δεν πληρώνονται αδρά κάθε μήνα για να σχεδιάσουν με τέτοιο τρόπο όλες τις δομές ώστε να ζω σε μια ευνομούμενη, δίκαιη και τίμια κοινωνία; Όταν λοιπόν αυτοί δεν ανταποκρίνονται στα καθήκοντά τους και τα δικά μου λιγοστά μέσα (ψήφος) δεν επαρκούν για να τους στείλουν στον αγύριστο τί θα πρέπει να κάνω; Να σκύψω ως άλλος δούλος και να πω και ευχαριστώ; Γκρινιάζουμε γιατί είναι το μόνο μέσο αντίδρασης που μας έχει μείνει. Γκρινιάζουμε μπας και βαρεθεί και κανένας άλλος και συνδράμει στην κατάσταση, γιατί ένας γκρινιάρης σε κάθε πόλη δεν αρκεί για να έρθει η άνοιξη... :)

Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.