Μετάβαση στο περιεχόμενο

Χτισιμο ταρατσας!!!


aggelou86

Recommended Posts

Καλησπέρα σας θα ηθελα να μου δωσετε τα φωτα σασ σχετικα με μια απορια που εχω το 2008 αγοραστηκε ενα σπιτι στην περιοχη νικαια-νεαπολη με την αγορα μεταβιβαστηκε αγοραστηκε και το δικαιωμα υψουν οταν το πηραμε ο μηχανικοσ μας ειπε οτι εχει εξαντληθει ο συντελεστης δομησης και οτι τοτε δεν μπορουσαμε να χτισουμε στην ταρατσα αυτο το 2008. Θα ηθελα να ρωτησω υπαρχει καποιος νομος που να υπαρχει αυτη τη στιγμη που μιλαμε για να μπορεσω να χτισω η εαν εχει γινει αυξηση συντελεστη δομησης αν οχι λογικα το δικαιωμα υψουν ειναι εντελωσ αχρηστο?? ευχαριστω!!!

Link to comment
Share on other sites

Πρέπει να ρωτήσεις στην πολεοδομία του Δήμου που εξυπηρετεί σχετικά με τους όρους δόμησης της περιοχής και αν άλλαξει κάτι σχετικάό από το 2008 έως σήμερα. Επειδή όμως είναι λίγο δύσκολο να βγάλεις άκρη, καλύτερα να πας πάλι στον μηχανικό να τους κανεις μια ερώτηση. Πιθανόν να στο απαντήσει κατευθείαν...

Link to comment
Share on other sites

Σε περίπτωση πάντως που πολεοδομικώς δεν επιτρέπεται προσθήκη, το δικαίωμα υψουν είναι πρακτικώς άχρηστο. Τα τυχόντα χιλιοστά αυτού όμως, έστω και άυλα, παραμένουν στη κατοχή του δικαιούχου στη μορφή ποσοστού εξ΄αδιαιρέτου στο οικόπεδο, ψήφους κοκ.

Edited by Athan
Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.