Μετάβαση στο περιεχόμενο

Αμοιβή πλήρη φάκελο στην πολεοδομία.


Recommended Posts

Καλησπέρα.

Ένας μηχανικός είναι παράλληλα και εργολάβος και θέλει να του ετοιμάσω τα σχέδια για πολεοδομία αλλά θα τα υπογράψει αυτός. Το έργο μόνο για την μελέτη βγάζει αμοιβή περί τις €8000 (μόνο αρχιτεκτονικά)

Τι λεφτά προτείνετε να του ζητήσω?

 

Εάν μου ζητήσει και στατική μελέτη (€12000 μαζί με αρχιτεκτονικά) καθώς και "τρέξιμο" άδειας στιν πολεοδομία τι ποσό είναι μέσα στα λογικά πλαίσια?

 

Ευχαριστώ προκαταβολικά:)

Link to comment
Share on other sites

Διάβαζα κάποια θέματα σχετικά με την απορία σου. Για δες εδώ : http://www.michanikos.gr/ftopic3330.html

Δεν ξέρω να σου απαντήσω για αυτό μπορώ μόνο να σε παραπέμψω σε κάτι σχετικό. Πάντως νομίζω πως τέτοιου είδους διακανονισμοί που γίνονται πίσω από όσα δείχνουν τα χαρτιά έχουν να κάνουν και με την καλή συνεννόηση ..καλή συνεργασία…με το μηχανικό που σου δίνει τη δουλειά και αυτός υπογράφει. Γι’ αυτό καλύτερα να συμφωνήσεις για την αμοιβή σου από την αρχή για να είσαι καλυμμένος. Δεν καλύπτεσαι από πουθενά αν ο άλλος, με το πέρας της μελέτης θέλει να σου δώσει λιγότερα , έτσι δεν είναι?

Link to comment
Share on other sites

Προσωπική γνώμη:

Δες τι σου βγάζει το πρόγραμμα αμοιβών κ κάνε κάποια έκπτωση(ό,τι θεωρείς εσύ σωστό)εφ' όσον θα τα υπογράψει αυτός.Σκέψου ότι θα σου φύγει ο πάτος στο τρέξιμο με τα ραντεβού στην πολεοδομία κ τι κόστος επανεκτυπώσεων θα έχεις κ πόσο ξεζουμίζεις την αγορά αν δεν ζητήσεις κάποια αξιοπρεπή τιμή κ ότι δουλεύεις ΥΠΕΡΓΟΛΑΒΙΚΑ,ΟΧΙ ΥΠΑΛΛΗΛΙΚΑ σε αυτή τη δουλειά.Δεν επεκτείνομαι σε νούμερα,καθώς είναι 1ον παράνομο κ 2ον αντιδεοντολογικό.

Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.